TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Vienna Blood
Max en Oskar zijn er niet van overtuigd dat kapitein Steiner zelfmoord heeft gepleegd. Hun onderzoek brengt ze op een gevaarlijke expeditie door het Weense Chinatown, waarbij de handel in antiek en opium een cruciale rol spelen.
«
»
03:25 Grantchester
Zomer 1959. Aanstaande bruid Adele Fitzgerald woont op het noodlijdende familielandgoed met haar zus. Hun broer Edmund wordt dood gevonden op het terrein. Will en Geordie duiken in zijn verleden.
«
»
04:15 Silent Witness
Een schokkend incident op een straat haalt allerlei nare herinneringen op bij Jack. Nieuw forensisch bewijs suggereert dat een Noord-Ierse terreurgroep betrokken is.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch stelt een onderzoek in naar een gemaskerde man die banken berooft en de bankmedewerksters kust voordat hij er met de buit vandoor gaat.
«
»
06:00 Ghosts
Mike en Alison verwelkomen hun eerste gasten in hun nieuwe B&B en zijn vastbesloten om koste wat het kost een goede recensie te krijgen. De plaaggeesten aanbidden Thomas, tot ergernis van de Kapitein.
«
»
06:30 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu begeven zich in de competitieve wereld van het ballroomdansen, een wereld vol passie en jaloezie, en ontdekken hoe gevaarlijk het is om verliefd te worden op je danspartner.
«
»
07:15 Beyond Paradise
Humphrey en Esther gaan naar de Shipton Abbott Players voor een repetitie van een moordmysterie.
«
»
08:15 Father Brown
Father Brown gelooft dat een RAF-piloot niet zelfmoord heeft gepleegd, maar is vermoord. De bruiloft van Meg en Geoffrey wordt onderbroken door de terugkeer van haar doodgewaande man.
«
»
09:05 Father Brown
Father Brown probeert te achterhalen waarom het lichaam van een jonge onthoofde motorrijder uit een kerkhof is gehaald.
«
»
09:50 McDonald and Dodds
Dodds en McDonald komen terecht in de wereld van plastische chirurgie en influencers, nadat een populaire vlogster tijdens een operatie sterft. De chirurg en zijn vrouw zitten in een scheiding en al snel blijkt niet enkel hun huwelijk in gevaar.
«
»
11:25 Agatha Raisin
Wilkes doet mee aan de verkiezing van de beste jam-maker van Carsley. Als een jurylid tijdens het evenement een dodelijke val van een dak maakt, vraagt hij Agatha om de mysterieuze dood te onderzoeken.
«
»
12:15 Agatha Raisin
De politie denkt dat een recentelijk sterfgeval een ongeluk was, maar Agatha ontdekt een link met een eerdere tragedie die misschien aanwijzingen biedt over het motief in deze zaak.
«
»
13:05 Midsomer Murders
Landeigenaar Gareth Heldman wordt gedood door de gewelddadige slag van een Keltische speer. De aanval doet detective Barnaby denken aan een tragische archeologische opgraving op de oude heuvel van Midsomer Barrow.
«
»
14:00 Midsomer Murders
Lang onderdrukte familiegeheimen, gestolen oude artefacten en een dertig jaar oud sterfgeval op een Keltische begraafplaats hebben een reeks moorden tot gevolg in het hedendaagse Midsomer.
«
»
14:55 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de bizarre moord op een hoogleraar wiskunde. Ondertussen beweert een jongetje dat hij een enorme zilveren ridder door het bos heeft zien dwalen, wat de belangstelling wekt van Terrence Meyers en de Canadese overheid.
«
»
15:55 Murdoch Mysteries
Murdoch raakt tijdens de achtervolging van een moordverdachte gewond en moet op zijn kamer rust houden om te herstellen. Maar vreemde geluiden die hij tijdens zijn koortsdromen hoort, doen hem vermoeden dat zijn hospita iets kwaads in de zin heeft.
«
»
16:55 Death in Paradise
Een kleine visgemeenschap is geschokt wanneer hun festivalkoningin onder bizarre omstandigheden wordt vermoord.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team van Honoré reageert verbaasd op een nieuwe moord die verband houdt met de Tiana-zaak. Ze moeten het grootste mysterie ooit oplossen.
«
»
19:00 Death in Paradise
Saint Marie rouwt wanneer radiolegende Dezzie Dixon live wordt vermoord. Jack moet een complex mysterie oplossen om de moordenaar te vinden.
«
»
20:00 Grantchester
Zomer 1959. Aanstaande bruid Adele Fitzgerald woont op het noodlijdende familielandgoed met haar zus. Hun broer Edmund wordt dood gevonden op het terrein. Will en Geordie duiken in zijn verleden.
«
»
21:00 Six Four
Pauline Wallace krijgt een telefoontje waarin losgeld wordt geëist. Chris ontdekt een verband tussen de ontvoering van Annabel en de vermeende cover-up in de Julie Mackie-zaak en Michelle gaat de confrontatie aan met Piers.
«
»
22:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Een vrouw overlijdt tijdens haar nachtdienst in een fabriek doordat haar haar verstrikt raakt in een machine. De politie gaat uit van een ongeluk, maar Phryne vertrouwt het niet en laat Dot undercover gaan om de waarheid te achterhalen.
«
»
23:10 Silent Witness
Nadat een tiener in de explosie van een methlab sterft, confronteert zijn leraar de dealers die de gemeenschap teisteren. Nieuwe drugs komen op de markt, en de effecten worden duidelijk wanneer het team verschillende sterfgevallen onderzoekt.
«
»
00:15 Silent Witness
DI Kate Ashton leidt het onderzoek naar een bende van dealers die jonge mannen rekruteren om drugs te dealen in de buurt van een school in Londen. Het team werkt aan het opsporen van degenen die verantwoordelijk zijn voor recente sterfgevallen.
«
»
01:10 New Tricks
In het bos wordt de bebloede kleding van een vermist persoon gevonden. De man, Simon Belgrade, wordt al vijf jaar vermist. Het team moet de zaak op zien te lossen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers