TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Below Deck Mediterranean
Een zware onweersbui dreigt de Wellington in de haven te houden tijdens de eerstvolgende charter. Rob en Jessica kunnen het ondertussen steeds beter vinden. Chef Kiko krijgt te stellen met veeleisende gasten. Pete's houding blijft Malia frustreren.
«
»
03:20 Below Deck Mediterranean
Kiko staat voor zijn grootste uitdaging tot nu toe als veeleisende gasten besluiten hun vrienden uit te nodigen voor een zesgangendiner. Hannah confronteert Bugsy met hun verleden. Ondertussen dreigt een blessure het seizoen op zijn kop te zetten.
«
»
04:05 The Real Housewives of New York City
Dorinda ontvangt de dames in Blue Stone Manor voor een lekker weekendje weg. Sonja vindt dat Luann haar niet voldoende betaalt om in haar show op te mogen treden. Dorinda neemt het voor Sonja op.
«
»
04:50 The Real Housewives of New York City
Na een nacht waarop veel rosť wordt gedronken, blijkt Luann de volgende dag te zijn vertrokken uit Blue Stone Manor. Bij wijze van groepstherapie gaan de vrouwen naar de stad om te 'funshoppen'.
«
»
05:30 Shipping Wars
Verhuisteams, gespecialiseerd in het vervoeren van zware ladingen, bieden op de kans om niet-verzendbare items te vervoeren, van te grote ladingen tot omvangrijke pakketten en bizarre items.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Shark Tank
Een ondernemer presenteert een platte make-uptas. Ondernemers komen met een scheerclub voor vrouwen. Een moeder toont haar comfortabele en stijlvolle jurken voor moeders met jonge kinderen.
«
»
06:55 Shark Tank
Ondernemers uit Texas, en Idaho presenteren hun veiligheidsproduct om met hun huisdieren te reizen. Een ondernemer uit CaliforniŽ introduceert zijn collectie wijnen met eenvoudige etiketten voor de snob-vrije klant.
«
»
07:55 Shark Tank
Ondernemers uit Oklahoma introduceren hun innovatieve storm shelter ontwerp dat mensen veiligheid kan bieden in het comfort van hun eigen huis. Een ondernemer uit New York presenteert haar verse babyvoeding.
«
»
08:50 Shark Tank
Een schoonheidsproduct speciaal gemaakt voor vrouwen met krullend haar. Een unieke draai aan yoga met hulp van een verrassende bron. Een product om in het openbaar te douchen met privacy.
«
»
09:45 Shark Tank
Een oplossing tegen telemarketeers en oplichters. Een 3D-printer voor kinderen om speelgoed te maken. Een online platform voor kinderen om geld te sparen. Ethisch verantwoord vlees bestellen.
«
»
10:55 Zombie House Flipping
Keith ontdekt een huis op een grote lap grond, en overtuigt het team om het te kopen. Ze willen het huis verbouwen en een deel van de grond verkopen. Als ze echter de vergunning aanvragen, krijgt Keith nieuws dat voor veel problemen kan zorgen.
«
»
11:50 Zombie House Flipping
Het team vindt een vervallen huis in een straat met een nieuwe school. Maar bij de verbouwing doen zich zo veel problemen voor dat het de vraag is of het huis voor het komende schooljaar af is.
«
»
12:45 Zombie House Flipping
Justin komt aanzetten met een vervallen pand waar Duke en Keith geen brood in zien, dus nemen Justin en Ashlee de verbouwing met zijn tweeŽn op zich. Dan blijkt er een kraker in het huis te zitten, wat de voltooiing van de make-over bemoeilijkt.
«
»
13:40 Zombie House Flipping
Het team ruikt geld als ze op een klein huis op een flinke lap grond stuiten. Ze willen twee nieuwe huizen bouwen en de rest van de grond verkopen. Als dit niet doorgaat, besluit Duke het land te verhuren aan een onstuimige groep festivalkampeerders.
«
»
14:35 Zombie House Flipping
Het team koopt een 'zombiehuis' dat er prachtig uitziet, maar van binnen zwaar onder waterschade te lijden heeft. Wanneer de regen het huis binnendringt en hun werk verwoest, wordt het project een strijd tegen het weer.
«
»
15:25 Below Deck
Kapitein Lee keert terug naar de CaraÔben aan boord van My Seanna, met een gloednieuwe bemanning en een bekend gezicht, Eddie Lucas. Een ernstige blessure stuurt Lee echter naar het ziekenhuis.
«
»
16:15 Below Deck
Door het plotselinge vertrek van een van zijn teamgenoten heeft Shane moeite om zich aan te passen aan alle onvoorziene verantwoordelijkheden die hem aan dek ten deel vallen. Izzy trekt haar droom in twijfel.
«
»
17:10 Below Deck
James is klaar om los te gaan in de CaraÔben, maar raakt teleurgesteld op zijn eerste avondje uit. My Seanna verwelkomt een nieuw bemanningslid en Izzy maakt een verrassende beslissing.
«
»
18:10 Below Deck
Eddie draagt de volle last van het dekteam, en dat begint zijn tol van hem te eisen. James voelt zich niet in zijn element en heeft moeite om contact te maken met zijn bemanningsleden.
«
»
19:05 Below Deck
Shane probeert het goed te maken nadat hij betrapt is op slapen tijdens het werk. Ondertussen blinkt Ashling uit in haar taken op het dek, terwijl Elizabeth onder de loep wordt genomen door Francesca.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Een fatale overval en een hogesnelheidsovertreding houden verband met een undercover ATF-zaak. Percy neemt contact op met haar voormalige partner bij ATF.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Een oude schoolvriendin van Sebastian vraagt om hulp wanneer haar zakenpartner is neergeschoten. FBI-agent Isler gelooft dat Adrian is de hacker die de Cyber Crimes-afdeling al jaren zoekt.
«
»
21:50 Nancy Drew
Nancy start een nieuw onderzoek om een groep vermiste lichamen op de begraafplaats van Horseshoe Bay te vinden die zijn opgegraven en gestolen, of mogelijk zijn opgestaan. Nancy worstelt met haar verlangen naar Ace, de man van wie ze houdt.
«
»
22:45 Nancy Drew
Ace voelt dat Nancy dingen voor hem achterhoudt over de vloek. Bess is vastbesloten om een perfecte maaltijd te bereiden voor Addy's ouders. Nick maakt een brunchafspraak.
«
»
23:40 La Fortuna
Ergens in de oceaan vindt kapitein Frank Wild een schat in een oud gezonken fregat, op de bodem van de zee. Ondertussen worstelt Alex Ventura met het aanpassen aan zijn nieuwe baan bij het Ministerie van Cultuur.
«
»
00:40 La Fortuna
Alex begint een race tegen de klok in een poging het gezonken schip te identificeren en te bewijzen dat het kapitaal van Wild feitelijk is gestolen van het Spaanse fregat genaamd La Fortuna.
«
»
01:40 The Hotel People
Na anderhalf jaar gesloten te zijn heeft het door een familie gerunde Hastings Hotels, een van de meest luxueuze hotelketens van Noord-Ierland, de deuren weer geopend. Het personeel bereidt zich voor om gasten weer te verwelkomen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers