TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Love It or List It
Na de aankoop van een slecht huis in een goede buurt, voelt een koppel zich overweldigd. Dit is vooral het geval wanneer de renovaties niet voltooid zijn bij de geboorte van hun kind.
«
»
08:35 Love It or List It
Een gezin van vier is onzeker over hun kleine huis en dat veroorzaakt een breuk tussen Danielle en Richard. Richard is ervan overtuigd dat ze niet genoeg ruimte hebben, maar Danielle wil niet weg bij haar bejaarde tante die naast haar woont.
«
»
09:20 Love It or List It
Een echtpaar is het niet eens over de ruimte die ze hebben in hun huis. Pam vindt dat hun bungalow groot genoeg is voor hun levensstijl, maar haar man Brad is het daar niet mee eens.
«
»
10:10 Love It or List It
Een gezin van drie zit opgepropt in een klein appartement, maar is verdeeld over de behoefte aan meer ruimte. Karine en haar zoon willen hun huis verbouwen, maar Daphna is toe aan verandering.
«
»
11:00 Love It or List It
Een echtpaar is verdeeld over het renoveren of behouden van hun huis nadat ze een grote som geld hebben geŽrfd. Jay houdt van hun huis, maar Deborah voelt juist het tegenovergestelde.
«
»
11:50 Dr. Phil
Tieners redden twee vreemden bij een huisbrand. Anthony redt een man die wordt geŽlektrocuteerd op een spoorlijn. Chase helpt een vrouw die in een vliegtuig wordt belaagt. Dane duikt in een ijskoude rivier om een vrouw te redden.
«
»
12:35 Dr. Phil
Voorzitter van de National Border Patrol Brandon Judd en advocaat Saman Movassaghi GonzŠlez bespreken de duizenden asielzoekers die van de Mexicaanse grens arriveren in Washington, D.C. en New York City.
«
»
13:20 Dr. Phil
Dr. Phil onderzoekt details van de gruwelijke viervoudige moord op universiteitsstudenten in Moskou, Idaho. Hij spreekt met experts over hun kijk op de plaats delict en analyseert wat de dader zou kunnen hebben gedacht.
«
»
14:10 Dr. Phil
Bryan Kohberger, de verdachte van de moord op vier universiteitsstudenten in Moskou, Idaho, heeft een interessant verleden. Zijn familie, vrienden en de dochter van de BTK-seriemoordenaar spreken zich uit.
«
»
14:55 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt wie verantwoordelijk moet worden gehouden als minderjarigen de wet overtreden. Moeten openbare aanklagers jeugdige delinquenten helpen in plaats van hen te straffen? Ouders van jeugddelinquenten vertellen hun ervaringen.
«
»
15:40 Chateau Meiland
Martien en Erica zijn weer even terug op het chateau in Frankrijk, er moeten nog wat klussen worden afgemaakt. Maar het wordt wel prachtig. En Martien is dolgelukkig met de inrichting van de gite, hij zou er zo weer willen wonen.
«
»
16:25 Chateau Meiland
Martien doet een grote ontdekking: zelfs in de Achterhoek kan je gewoon wijnen. Je moet weliswaar zelf de druiven plukken, maar dan krijg je ook een prima glas. Frankrijk is al bijna vergeten, maar het feestje wordt vanavond gevierd in de dorpskroeg.
«
»
17:15 Chateau Meiland
Martiens' boek komt uit. Eindelijk is zijn leven niet alleen op tv te volgen, maar is alles nog eens na te lezen. Het wordt een grootse, feestelijke presentatie met de hele familie in galakleding. Dat was tenminste de bedoeling.
«
»
18:00 Chateau Meiland
Chateau Meiland moet worden verkocht, dus lijkt het een goed idee om mooie luchtopnamen te maken van het prachtige kasteel in het zonnige Franse landschap. Typisch een klusje voor Maxime. Maar binnen een paar seconden is de drone verdwenen.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Het is feest bij de familie Meiland. Kleine Claire is namelijk jarig. En als echte driejarige zit ze midden in de peuterpuberteit, dus niets is leuk en alles is 'nee'. Zo ook het antwoord op de vraag of ze blij is met haar nieuwe trampoline.
«
»
19:40 The Real Housewives of Beverly Hills
Kyle houdt een signeersessie in haar pop-up winkel voor vriendin Bethenny Frankel. Eileen deelt een geheim over haar verleden. Erika haalt Yolanda, die herstellende is van een operatie, op met haar privťjet. Lisa Rinna komt een oude vriendin tegen.
«
»
20:25 The Real Housewives of Beverly Hills
Opzoek naar een nieuwe restaurant locatie bezoekt Lisa Vanderpump een seksshop. Eileen strooit de as van haar zus uit in ItaliŽ. Tijdens een bbq twijfelen Kyle en Lisa Vanderpump aan Yolanda's bewering dat haar kinderen de ziekte van Lyme hebben.
«
»
21:20 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Vanderpump en Kyle plannen een feest met burlesque thema. Lisa is verbijsterd als ze hoort dat Faye Resnick op de gastenlijst staat. Lisa Rinna besluit schoon schip te maken met Yolanda.
«
»
22:15 The Real Housewives of Beverly Hills
Samen met Yolanda ondergaan Kyle en Lisa Vanderpump cryotherapie. Erika nodigt de dames uit voor haar optreden in een homoclub in San Diego. Beschuldigd van het beschamen van Kyle en Lisa Vanderpump, probeert Lisa Rinna uit te vinden waarom.
«
»
23:10 Botched
Artsen helpen een fitnessliefhebber het uiterlijk van haar borsten te verbeteren. Daarnaast voert Dr. Nassif een neuscorrectie uit bij een makelaar die een haakneus heeft.
«
»
00:00 Botched
Een moeder lift haar borsten met duct tape en de neus van een verpleegster is verpest met een vijl. Een online beroemdheid krijgt een neuscorrectie.
«
»
00:45 Dating: No Filter
Weeldigere Victoria heeft in Jay eindelijk haar perfecte match met ontmoet. De sprakelende Alexa heeft hoge verwachtingen van Scot uit Zuid-Afrika.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers