TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys laat zien hoe je heerlijke zeetong maakt.
«
»
07:40 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt triatleet Marc Herremans uit en maakt een hemels dessert voor hem klaar.
«
»
08:05 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool. Jan Tournier maakt een lekkere en vooral waanzinnig mooie fregola met tonijn en avocado.
«
»
08:15 Young Sheldon
Sheldon neemt de rol aan van Mary's spion als hij tijdens een jeugdevenement de nacht in de kerk moet doorbrengen. Georgie voelt zich aangetrokken tot een oudere vrouw genaamd Mandy.
«
»
08:35 Young Sheldon
Sheldon woont zijn eerste comics-evenement bij en Mary probeert make-up te verkopen.
«
»
08:55 Young Sheldon
Sheldon raakt bevriend met de buren van zijn studentenhuis. De baan van George staat op het spel.
«
»
09:15 Young Sheldon
Sheldon botst met Dr. Lee, een nieuwe wetenschapper in het lab. Mary krijgt een lot uit de loterij.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 De kunstenaar
Een kijkje achter de schermen bij het atelier van de beeldhouwer Lieven Demunter.
«
»
10:55 Mijn tuin
Zoete aardappelen zijn een leuke variatie om te eten en te telen. Georges laat je deze keer zien hoe het moet.
«
»
11:00 De tip
Een oven of een microgolfoven reinigen kan gedaan worden met een aantal simpele trucjes. Er wordt getoond hoe iemand aan de slag kan gaan om ervoor te zorgen dat de binnenkant weer brandschoon is.
«
»
11:10 Het zelfbouwhuis
De doorvoeren voor de ventilatiebuizen worden geboord, want de buizen kunnen niet door het hele huis lopen zonder een doorvoer. Hierbij wordt langzaam te werk gegaan. Er wordt ook een gewapende drukvloer gegoten over de oude gewelven.
«
»
11:35 Will & Grace
Will gaat met tegenzin akkoord met een blind date die georganiseerd is door zijn baas, maar tot zijn verbazing blijkt het een goede te zijn. Wanneer hij daarna niets meer van de man hoort, raakt Will gefrustreerd.
«
»
11:55 Will & Grace
Wills ex-vriend, Michael, huurt Grace in als interieurstylist, wat Will interpreteert als een kans om hun relatie nieuw leven in te blazen. Karen probeert haar carrièrekansen te vergroten door Grace om meer verantwoordelijkheid te vragen.
«
»
12:15 De wereld op je bord
Bij Spanje denk je meteen aan tapas. Chef Juan Luis bereidt vandaag deze heerlijke en simpele hapjes met veel passie. Ook leert hij Hanne tijdens het kokkerellen enkele vervaarlijke trucjes met een pan en een dozijn geklutste eieren.
«
»
12:40 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren Mexicaanse donuts en appeltaart met bloedworst in Mechelen.
«
»
13:00 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food. Dat weet Jeroen de Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan. En er is ook een dessert. Dat wordt een chocoladeroompap met petit-beurrekoekjes.
«
»
13:20 Man With a Plan
Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich.
«
»
13:45 Man With a Plan
Adam krijgt twee felbegeerde tickets voor een belangrijke American football wedstrijd. Maar nu staat hij voor een moeilijke keuze, wie moet hij meenemen; zijn vrouw of zijn broer.
«
»
14:05 Man With a Plan
De lerares van Emme schotelt Adam een veelvoud aan onredelijke eisen voor. Bedwelmd door alle voorwaarden, maakt Adam een overhaaste beslissing met betrekking tot Emme's schoolcarrière, dit tot ongenoegen van Andi.
«
»
14:25 Huizenjagers
Cois en Anke zijn op zoek naar natuur en rust. Daarom willen ze graag een huis met een groot stuk grond erbij, zodat ze hun droom kunnen waarmaken en hun eigen dieren kunnen houden.
«
»
15:15 Huizenjagers
Rasechte Antwerpenaren Eric en Ivan zijn op zoek naar een appartementje in centrum Antwerpen.
«
»
16:10 Huizenjagers
Kathleen en Yannick willen verhuizen van Wallonië naar Antwerpen om dichter bij hun familie te zijn.
«
»
17:00 Huizenjagers
Britt en Frederik zijn al langer op zoek naar een nieuwe woning. Met het oog op gezinsuitbreiding zouden ze graag hun appartementje inruilen voor een huis waar ze ten volle kunnen genieten van de rust.
«
»
17:50 Celebrity MasterChef Vlaanderen
In de halve finale draaien Daan, Titus, Serine en Olga een shift mee in Bistrot du Nord, de sterrenzaak van jurylid Michaël Rewers.
«
»
18:55 Celebrity MasterChef Vlaanderen
Tien bekende amateurkoks laten zich van een heel andere kant zien. Ze rapen hun moed bij elkaar, koken de sterren van de hemel en proberen de jury op alle mogelijke manieren in te pakken. De prijs? De felbegeerde titel van 'Celebrity MasterChef'.
«
»
20:00 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
21:20 Blind Gekocht NL
Tessa en Sicco waren vroeger verliefd, maar verloren elkaar uit het oog. Ze hebben inmiddels allebei kinderen en kwamen elkaar bij toeval weer tegen. De liefde bloeide weer op en momenteel leven zij apart van elkaar.
«
»
22:35 Auwch_
Ben en Axel hebben via Jean-Marie Pfaff felbegeerde VIP-tickets kunnen bemachtigen voor een wedstrijd van de Rode Duivels, maar hun secretaresse is vergeten de uitnodiging te bevestigen.
«
»
23:05 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
00:00 Achter de schermen
Clouseau-broers Kris en Koen Wauters doen hun boekje open over veertig jaar Clouseau, de jargonwagon wordt wederom gevuld, en de gasten lichten géén tipje van de sluier op over de klankman.
«
»
00:50 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers