TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:04 De Nachtzoen
Met haar drukkunst schept Davitha van de Kuilen letterlijk licht in het donker. Ook toen in haar eigen leven het duister naderde en ze vijftien jaar op een kindje wachtte, wist ze het knopje van haar innerlijke lamp te vinden.
«
»
02:18 Nieuwsuur
Gaat Iran IsraŽl aanvallen? * Zero-emissiezones * Diederik Ebbinge ingeruild voor AI.
«
»
03:06 Nieuwsuur
Gaat Iran IsraŽl aanvallen? * Zero-emissiezones * Diederik Ebbinge ingeruild voor AI.
«
»
08:02 Vroege Vogels
Wekelijks zenden honderden mensen schitterende beelden in voor de rubriek: 'zelf geschoten'. Wie zijn de mensen die deze beelden inzenden? Menno Bentveld spreekt met de inzenders en onderzoekt wat de kracht van de community is.
«
»
08:49 Tijl in het voetspoor van Richard Wagner
Tijl is in Bayreuth in Wagners eigen operahuis. Hij is hier tijdens de jaarlijkse Bayreuther Festspiele, een festival waar een maand lang elke avond een opera van Richard Wagner klinkt.
«
»
09:36 God, Jesus, Trump!
President Joe Biden wil de kolenmijnen sluiten, wat tot meer armoede zal leiden. Donald Trump snapt de mijnwerkers in West Virginia wel. Veel mensen daar hopen dan ook dat hij opnieuw president wordt.
«
»
10:32 Podium Klassiek
Jonge Held-violist Johan Dalene speelt een partita van Johann Sebastian Bach. Anne-Maartje Lemereis brengt het Berlage Saxofoonkwartet, mezzosopraan Karin Strobos en bariton Martijn Cornet mee voor een opleving van de Roaring Twenties.
«
»
11:37 Villa Ramadan
Te gast: Jewaria Gazaele Aznam, Razeen Khattab, Sevval Kayhan, Safoan Mokhtari en Umniya Nasibdar.
«
»
12:13 De SociŽteit
Leo Lucassen, Ihsane el Faddali en Sahar Noor over de problematiek in de asielopvang. Kadir van Lohuizen en Nadia Zerouali over de oorsprong van ons voedsel. Rick Paul van Mulligen en Nina de la Croix over het boek 'Co&Zo' over co-ouderschap.
«
»
13:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
13:13 2 voor 12
Kennisquiz waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
13:56 Meldpunt
Schelden, spugen en leugens aan de deur: Meldpunt ontvangt sinds het begin van dit jaar meldingen over agressieve deur-tot-deurverkopers van Ziggo. Waarom doet Ziggo dit? En wat zijn de regels rond colportage?
«
»
14:30 God, Jesus, Trump!
Nergens leeft het eind der tijden zoals in Amerika, vooral in de staat Utah. Ze zijn daar ook massaal fan van Donald Trump. Mocht hij niet verkozen worden, dan is dat voor hen een rampscenario.
«
»
15:30 Frysl‚n Dok
In boswerk volgen we de makers van het gelijknamige boek, met een liefdevol eerbetoon aan het bos en de bomen. En dat in een Nederland, waar de bomen terrein verliezen.
«
»
16:04 Kruispunt
Terwijl het aantal katholieken ieder jaar daalt en kerk na kerk wordt gesloten, bekeren er jaarlijks ook honderden mensen zich tot het katholieke geloof, zoals bijvoorbeeld het rechts-conservatieve Tweede Kamerlid Nicki Pouw-Verweij.
«
»
16:30 De verwondering
Jolanda Doornbos groeide op met twee verstandelijk beperkte ouders. Thuis was het vies en onveilig. Haar grootvader woonde vlakbij, bij hem kon Jolanda wel geborgenheid en liefde vinden. Haar geloof in God was haar tot steun.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:09 Petrus in het land
Petrus is in de Kruispunt-kerk in Amersfoort Vathorst. Daar zamelen jongeren geld in voor een reis naar RoemeniŽ en in De Taalkamer worden taallessen gegeven om mensen te helpen met een nieuwe start.
«
»
17:30 De Verandering
Robert Bron wordt als kind seksueel misbruikt door een oudere jongen uit de straat. De bedreigingen die de jongen tegen hem uit zijn zo heftig, dat hij thuis niets durft te vertellen. Op een dag besluit hij de confrontatie met de dader aan te gaan.
«
»
17:49 Nederland Zingt
Samenzang vanuit Leiden, Utrecht en Loenen aan de Vecht met liederen die God prijzen om al het natuurschoon dat onze planeet rijk is. Met medewerking van o.a. Tenira Sturm en Ars Musica.
«
»
18:14 EO Metterdaad
De 26-jarige Clementine is geboren met de oogaandoening staar. Gelukkig regelt See You dat mensen zoals Clementine een opleiding kunnen volgen bij een instituut voor blinden en slechtzienden.
«
»
18:25 Ik mis je
Op het herinneringsbankje voor haar broertje Wytze ontmoet Marleen Anne van Hulten. Al van jongs af aan was ze fan van haar vrolijke broertje. Als hij steeds meer drugs nodig heeft om zich rustig in zijn hoofd te voelen, slaat het noodlot toe.
«
»
18:44 Zin in morgen
Thomas struint samen met Lisette over het Noordwijkse strand en maakt struinkunst. Vissersechtpaar Froukje en Toby doen aan 'vispireren'. Moeder Lilian en zoon Teun bouwden een marktplaats voor gebak.
«
»
19:15 Kassa
Vorig jaar werd 28 miljoen euro buitgemaakt door bankhelpdeskfraude. Wat doe je als je je spaargeld kwijt raakt en geen contact krijgt met de bank? En krijg je op online veilingsites de beste deal?
«
»
20:05 Blauw Bloed
Samen met tientallen jonge meiden maakt koningin MŠxima kennis met techniek. Dit ter ere van Girls' Day. Verder: het koningspaar en prinses Beatrix zijn samen in Middelburg en we duiken alvast in de onderliggende band tussen Spanje en Nederland.
«
»
20:36 Gort over de Grens
Op het chicste kasteel van Frankrijk probeert Ilja wijn te slurpen zonder het geluid van een leeglopend gootsteenputje na te doen. In een afgelegen ruÔne ontmoet hij een geheimzinnige wijnmakelaar.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:00 Stand van Nederland: Generatie Next
Oude ambachten zijn steeds minder populair onder millennials, terwijl onze samenleving erop leunt. Denk aan de schoenmaker of de restaurateur van de Domtoren. Hoe kan de aanwas gewaarborgd blijven?
«
»
22:29 Murder in Provence
Bij de dood van een jonge vrouw in …guilles lijkt een liefdesrelatie centraal te staan. De vraag is of er een verband bestaat met het lichaam van een oudere vrouw dat een paar kilometer verderop in een wijngaard is gevonden.
«
»
23:57 De Nachtzoen
Hoe ga je verder zonder de persoon die jou het leven gaf? Een handvat in die zoektocht bleek het lijflied van de geliefde moeder van schrijver Lisanne van Sadelhoff. Ze legt ons op bed met een parel uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.
«
»
00:13 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
00:51 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers