TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Plop en Pepijn maken ruzie en Pip vindt dit niet leuk. Met een listig plannetje maakt ze de twee ruziemakers aan elkaar vast waardoor ze hun ruzie wel snel moeten bijleggen. De vraag is of dit zal lukken.
«
»
06:10 Plop Vertelt - Pasen
Plop vertelt de leukste Paasverhaaltjes.
«
»
06:15 Blinky Bill
Tijdens een kampeeruitstapje met de klas raakt Jacko de rubberen eend, die juffrouw Tibbins hem toevertrouwde, kwijt. Blinky opent het onderzoek naar het verdwenen speelgoed.
«
»
06:25 Heidi
Dete en Sebastiaan arriveren in DŲrfli voor de opening van de Duivelsbrug. De sfeer tussen Dete en Opa Alp is erg gespannen. Heidi en Clara nodigen iedereen uit voor een picknick.
«
»
06:50 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:05 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:30 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
07:55 De Kleine Heks
Een leerling-heks probeert een spreuk uit een magisch boek te leren zodat ze mee kan doen aan de jaarlijkse heksendans. Maar daar is niet iedereen het mee eens.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Nonkel Jef trekt met de familie naar het circus. Net voor het optreden verkoopt Jef de vrijkaarten die hij gekregen had en beseft te laat dat zijn eigen ticket erbij zat. Hij wil de voorstelling niet missen en neemt zelfverzekerd de artiesteningang.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Crockett behandelt een patiŽnt met wie hij meer gemeen heeft dan hij denkt. Will en Ethan krijgen ruzie over de juiste therapie voor een zwangere patiŽnt met een onregelmatige hartslag.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Inge Onsea is gek op clafoutis met kersen, maar haar versie lijkt meer op een cake.
«
»
14:15 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
14:50 Superstore
Glenn heeft het er moeilijk mee wanneer Kelly om overplaatsing naar een ander filiaal vraagt. Jonah en Amy doen alsof ze ruzie hebben in een poging hun relatie geheim te houden voor hun collega's.
«
»
15:15 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
15:40 The Voice van Vlaanderen
De zenuwen staan strak gespannen voor deze tweede liveshow. Wie gaat door naar de volgende ronde?
«
»
17:45 De MUG
Reportagereeks over het levensreddende werk van de artsen, verplegers en ambulanciers van de spoeddienst van ZNA Stuivenberg in Antwerpen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het echte leven in de ZOO
Wrattenzwijn Boboti krijgt hulp om meer zelfvertrouwen te krijgen, aangezien hij binnenkort gaat samenleven in de savanne met giraffen, zebra's en neushoorns. Bij de stekelvarkens leidt de introductie van een soortgenoot tot een conflict.
«
»
20:30 Families XXL
De familie Meulemans viert Kerstmis met hun vijftien kinderen midden in de zomer. Stephanie maakt ondertussen ook kennis met twee nieuwe extra extra large families.
«
»
21:35 Liefde voor muziek
Na de passage van K3 vorig seizoen worden ze een jaar later al opnieuw uitgenodigd voor deze jubileumeditie. De artiesten verrassen weer met hun versies van enkele populaire K3-nummers.
«
»
23:10 Het Onbekende
Voor dag en dauw heeft Axel al een dilemma voorgelegd aan de persoon die 's nachts de geldkoffer op zijn of haar kamer had. Die persoon zal daar bij het ontbijt misschien iets over loslaten.
«
»
00:30 The Guernsey Literary Society
Een journaliste komt middels briefwisselingen te weten over een ongewone boekenclub die tijdens de Tweede Wereldoorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Wanneer zij het eiland bezoekt, ontdekt ze meer over het leven tijdens de oorlog.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers