TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:50 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:50 Zomerrust
De Margarine staat op stelten, er wordt immers regelmatig een naakte jogger op het domein gesignaleerd. Charlotte en Daisy zijn benieuwd en doen al het mogelijke om de man te ontmoeten.
«
»
17:25 Zomerrust
Er wordt een heel zwaar onweer verwacht. Om alle risico's te vermijden, gaan de bewoners van de Margarine in de kantine, het enige stenen gebouw, overnachten. De storm komt inderdaad, zij het onverwachts.
«
»
17:55 Zomerrust
Olivia, een vriendin van Daisy, blijkt waarzegster te zijn. Robert grijpt meteen, samen met Gene, de kans om hier wat geld aan te verdienen. Lou gelooft geen snars van al die waarzeggerij, maar wil haar optreden voor geen geld missen.
«
»
18:25 Zomerrust
Het zoontje van Robert is jarig en komt op bezoek, een hoogdag voor de rosse dus. Alleen is een of andere onverlaat er met het verjaardagsgeschenk voor Toontje vandoor. De hele Margarine is in rep en roer. Lou leidt de actie.
«
»
19:00 Zomerrust
Naar jaarlijkse gewoonte wordt ook nu een Miss Margarine-verkiezing georganiseerd. Niet bijster origineel meer, vinden Lou en zijn vrienden. Charlotte zie dat ook niet meteen zitten, het is immers toch altijd Daisy die de verkiezing wint.
«
»
19:30 Nonkel Jef
Izzi wil dat Annette bij hem komt wonen, maar hij wordt afgewezen. Roosje begrijpt dat niet. Ondertussen gaat de pastoor in de flat boven de kruidenierszaak in Achterhout wonen. Iedereen wordt opgetrommeld om te helpen met de verhuizing.
«
»
20:00 Nonkel Jef
Annette is bij Izzi ingetrokken. Alles verloopt vrij goed tot hij zich verspreekt en haar Odette noemt. Cyriel vertelt aan Zotten Dré dat Magda op de boerderij van Jef is. Dré gaat meteen tot de actie over en geeft een serenade ten beste.
«
»
20:30 Nonkel Jef
In een enquête wordt onthuld dat het slecht gesteld is met de fysieke conditie van de inwoners van Ginderbos. Magda wil hier verandering in brengen en organiseert turnlessen. Izzi oefent met pijl en boog voor de wedstrijd wipschieten.
«
»
21:00 Nonkel Jef
Jefke wordt drie jaar en dat moet gevierd worden. De kleuter wordt getrakteerd op twee feestjes: een op de boerderij bij Nonkel Jef en een in Antwerpen bij Odette. Izzi en Bruno fietsen naar Antwerpen, terwijl de anderen met Magda meerijden.
«
»
21:30 Nonkel Jef
Bruno moet nog voor 30.000 frank aan achterstallige belastingen betalen. Om de som te verzamelen, knapt hij alle mogelijke klussen op. Ook Jef helpt een handje mee. Vervolgens komt een deurwaarder de inboedel in beslag nemen door een misverstand.
«
»
22:00 Keeping Up Appearances
Hyacinth heeft een ideale gelegenheid om indruk te maken op Emmet met haar zang wanneer ze ontdekt dat hij betrokken is bij een concert in de kerkzaal. Richard heeft echter andere dingen aan zijn hoofd en vreest de gedachte van vervroegd pensioen.
«
»
22:35 Keeping Up Appearances
Hyacinth wordt gedwongen in te grijpen wanneer haar vader te veel geld uitgeeft op een speelgoedafdeling en zich verkleedt als een ruimtevaarder.
«
»
23:10 Keeping Up Appearances
Hyacinth wacht met de buren op de levering van een nieuwe reeks meubels. Ze verwacht een exacte replica van een meubelstuk dat aanwezig is in Sandringham House.
«
»
23:50 Keeping Up Appearances
Het plan van Hyacinth om haar vader mee te nemen naar een picknick mislukt volledig. De verzamelde familie is in voor een verrassing.
«
»
00:25 Keeping Up Appearances
De in stilte lijdende Richard maakt zich opeens zorgen over zijn vervroegd pensioen, vooral omdat Hyacinth meer dan genoeg plannen heeft voorbereid om zijn oude dag ruw te verstoren.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers