TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een mozaek van een krab, een mysterieuze ontleedpuzzel van een lamp, Boekenjongen besluit om een bal te maken.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontdekt een vreemd huis dat verlaten lijkt. Nieuwsgierig stapt hij het verontrustende huis binnen, waar hij een spookmuis, een uil en een vleermuis ontmoet, maar ook nog eens iets veel engers.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias mogen van mama een snoepje uitzoeken, gewikkeld in mooie gekleurde doorzichtige papiertjes. Ze kiezen alle drie een andere smaak en kleur: Rintje de blauwe lamsvlees en Henriette de roze boterhamworst.
«
»
06:30 Dinostad
Uitvinden is niet moeilijk. Je hoeft alleen maar te wachten tot er een uniek idee in je hoofd opkomt. En als dat hoofd van een kleine dino met een zeer actieve fantasie is, dan zal je uitvinding zeker indruk maken.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en vrienden besluiten de chef-kok te helpen brood te verkopen, maar hun poging loopt mis.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje laat de tweeling zien dat een kapotte vlieger nog heel goed dienst kan doen als zeilboot.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In het park houden Simon en Lou een mierenkolonie nauwlettend in de gaten.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is Phoebe's beurt om een fantastisch spel te verzinnen voor haar vrienden. Als het hard begint te regenen, besluit Phoebe om hotel te spelen en haar best te doen om het spel zo leuk mogelijk te maken.
«
»
07:15 Sad & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de fhn van mevrouw Groen. Sad wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Sad een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie en Samson gaan naar een optreden. Marie vraagt of Samson nog even moet plassen, maar die zegt van niet. Wanneer ze net zijn vertrokken, zit Samson zenuwachtig achter de stoel te wiebelen. Hij moet dringend plassen.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu leiden een aangenaam en rustig leven in de beschutting van een boom. Maar op een dag stort een mammoet tegen hun boom aan, waardoor die met een verschrikkelijke herrie omvalt. De twee maken zich hierdoor grote zorgen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien en Naomi gaan op zoek naar muggen. Ze kijken wie zich het vaakst kan laten steken en hoe de muggensteek precies in zijn werk gaat.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
08:30 Helden van de zee
De Helden van Ketnet kunnen het stunten niet laten. Ze trekken naar zee voor een avontuurlijke vakantie aan de Belgische kust. Van hun verblijfplaats in de duinen maken ze al snel een mini-pretpark, inclusief een razendsnelle rollercoaster.
«
»
09:55 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de savanne waar ze een mammoetbaby ontmoeten. Ze adopteerden het diertje en noemden het Loulou, maar hun stam wil Loulou niet graag in de buurt hebben.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:35 Homo Universalis Ketnet: compilatie
Overzicht van de vijf proeven van de vierde week Homo Universalis Ketnet. Om de kandidaten beter te leren kennen achter de schermen en de vijf afvallers krijgen een extra momentje in de spotlights.
«
»
11:00 Competitiebeesten
We maken kennis met zwemster Fleur, die binnenkort naar Japan vertrekt voor de Wereldbeker. Een grote wedstrijd richting de Spelen, want ook zij droomt van een deelname. Nina krijgt bezoek van een Japanse televisieploeg, maar heeft een slechte dag.
«
»
11:25 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideen werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
11:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy, Piya en de kakkerlakken gaan op reis in de buurt van een groot bos.
«
»
11:40 De Faker
Heritier moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Thiam.
«
»
12:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Het is zomer en de tienjarige Yaren vertrekt op kamp. Ze is nerveus, want het is niet zomaar een kamp. Ze gaat naar een kamp voor kinderen die iemand verloren hebben. Yarens mama is vier jaar geleden gestorven.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideen werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden is uit de zee het eerste leven aan land gekropen. In de poelen van de veengrond worden glibberige modderkruipers ontdekt, en in de heidegebieden is de grond arm.
«
»
13:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ergert zich aan een rebelse haarlok en ze heeft net haar kam gebroken. Ondanks zijn inspanningen is Oggy niet in staat Piya's haar te kammen, maar hij staat erop dat het hem in zijn eentje lukt.
«
»
13:30 Engel
Engel is een verlegen, onhandig meisje dat graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en gekke oom Tobias. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds.
«
»
15:00 Rox
Computerhackers hebben het banknetwerk overgenomen en halen alle rekeningen leeg. Team ROX onderzoekt de zaak onder leiding van Rick. Het wordt een zenuwslopende race tegen de klok, want het geld verdwijnt snel.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Samson en Marie hebben in elke brievenbus bonnetjes gestoken voor een gratis ijsje. De burgemeester komt al vlug zijn ijsje claimen. Wanneer hij er nog een wil, verkleed hij zich als de 99-jarige mevrouw Bovendorp, die niet eens bestaat.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu hebben een ontmoeting met een echte sabeltandtijger. Aangezien het dier nog een baby is, kunnen de twee de schattigheid van de kleine kat niet weerstaan.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo wil wat afwasmiddel lenen. Wiesel is bezig het haar van zijn baas te doen wanneer een haar een niesaanval veroorzaakt. Magoo voelt zich verplicht om zijn zogenaamd zieke buurman te helpen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
In het Kenaya-woud stuit Kmi op de runes van een zeer oude Yora-tempel: die van Khalil Thot, de grote uitvinder en rechterhand van de primago Soutekh. Maar een aantal vallen bemoeilijken de verkenning.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
16:30 Rox
Vrijwel alle exemplaren van een buitengewoon zeldzame oldtimer worden n voor n gestolen. Het enige en laatste overblijvende exemplaar van dit type auto moet absoluut worden bewaakt.
«
»
17:00 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
17:10 Nachtwacht
Er is iets vreemd aan de hand met Helena: haar reflectie heeft geen gezicht meer. Daarnaast gedraagt ze zich ook anders. De drie helden ontdekken dat er nog meer mensen zijn met hetzelfde probleem.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Maksim heeft een priv sauna afgehuurd om samen met zijn vrienden Gloria en Jean-Romy lekker in te gaan ontspannen, maar met de kleren aan. De eerste die de sauna moet verlaten, is het hardst kapot gegaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Kinderen kunnen hierin over de dood praten. Vragen van kinderen worden beantwoord door de levensverhalen van ouderen. Er wordt gepraat over wat er gebeurt als iemand doodgaat en met welke gevoelens mensen achterblijven.
«
»
18:15 Helden
De Helden bouwen een windmolen, doen een geblinddoekt parcours en houden echte volksspelen.
«
»
18:30 Wannabe's
Mike is kapot van het nieuws dat zijn favoriete band T3 uit elkaar is. Shoana ziet haar kans om nu zlf een groepje op te richten. Ze organiseert audities, in de hoop twee zangtalenten te vinden. Olly vindt echter dat hijzelf het grootste talent is.
«
»
18:45 De Hoppers
Geert vindt het jammer dat de andere Hoppers nooit willen luisteren als hij verhalen over hun familiegeschiedenis wil delen. Daarom besluit hij als Wally Wasbeer online herinneringen te delen met de rest van de wereld.
«
»
19:00 Molang
Als Piu Piu een nieuw soort muziek bedenkt, wil Molang hem voorstellen aan een muziekproducent.
«
»
19:05 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
19:20 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
19:30 No-No in de ruimte
Zwevend in de ruimte hebben No-No. Magaveur en hun vrienden nauwelijks tijd om de uitzichten te bewonderen voordat een meteorietenregen hen van hun oorspronkelijke koers doet afwijken. Ze worden richting een onbekende planeet gestuurd.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Groeien & Bloeien
Frank krijgt thuis slecht nieuws te verwerken en vraagt aan Silke om de winkel over te nemen. Clio heeft intussen de kans gekregen om als influencer een nieuwe alcoholische hard seltzer te promoten, iets waar ze weinig ervaring mee heeft.
«
»
21:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers