TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:45 Chinese dromen
Geen land ter wereld is zo met de toekomst van zijn kinderen bezig als China. Ruben Terlou loopt met kinderen van een internaat een mars en praat over hun dromen. En hij spreekt ouders die door de eenkindpolitiek één kind kregen.
«
»
18:30 Frozen Planet II
De bevroren planeet verandert. De ijskappen en gletsjers smelten en ook het zee-ijs neemt in hoeveelheid af, wat gevolgen heeft voor mens en dier.
«
»
19:20 De ideale wereld
Ella Leyers surft op de deiningen van de actualiteit om een stapje dichter bij 'De Ideale Wereld' te komen. Ze loodst de kijker elke week van maandag tot en met donderdag kundig door het brandende en minder brandende nieuws.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Het Kilembe Mines Hospital in Oeganda is een ziekenhuis met Canadese koloniale roots in Kilembe, aan de Congolese grens. Het kende een turbulente geschiedenis en is broodnodig voor de inwoners van de streek, hoog in de Rwenzori Mountains.
«
»
20:45 Steeltown Murders
Door middel van baanbrekende DNA-technologie slaagt het team erin om in 2002 de moordenaar te lokaliseren. Maar zonder 100% zekerheid moet Paul zijn aanpak misschien heroverwegen.
«
»
21:45 Steeltown Murders
Terwijl Paul op zoek gaat naar toestemming om door te gaan met de opgraving van Kappen, maakt het team zich zorgen dat zijn tunnelvisie hen in een lastig parket kan brengen.
«
»
22:45 Stella Blómkvist
Stella en Gunna moeten erachter zien te komen wie er achter de moordaanslag op Dagbjört zit. Stella moet haar persoonlijke gevoelens opzijzetten om een meedogenloze staatsgreep te stoppen.
«
»
23:40 Under the Volcano
Op een afgelegen Caribisch eiland, in de schaduw van een actieve vulkaan, maakten 's werelds grootste artiesten muziek die een nieuw tijdperk inluidde. Deze documentaire vertelt het verhaal van de AIR Studios van George Martin.
«
»
01:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers