TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Ik vertrek XL
In Friuli is er nog altijd veel onduidelijk over de aankoop van het pand. Door de coronacrisis heeft niet alleen het werk maar ook de bezwaarperiode stilgelegen. De reparatie van het kapotte dak, moet dus nog even wachten.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 It's Your Fault I'm Fat
De verlegen Rosie is vijftien jaar en woont bij haar moeder, haar vader, haar broertje en haar twee zusjes in een klein plaatsje in Northamptonshire. Het gezin is dol op snacken. Hoewel het hele gezin graag snoept, is Rosie de enige met overgewicht.
«
»
13:15 Dirty Home Rescue
Hayley en haar team van poetsexperten helpen weduwe Sue. Haar huis staat bomvol rommel.
«
»
14:15 Project Runway
Voor de allereerste keer in de geschiedenis van 'Project Runway' zullen de ontwerpers looks moeten creëren voor één en hetzelfde supermodel: Coco Rocha. Bovendien zal er deze keer geen catwalk aanwezig zijn.
«
»
15:20 SAS: Who Dares Wins Australia
Een stormloop drijft de rekruten tot het uiterste. Een grimmige test veroorzaakt emoties.
«
»
16:25 Alert: Missing Persons Unit
Wanneer een bruid op haar trouwdag verdwijnt, komen Mike en Kemi te weten dat de vrouw een bedrieglijk leven leidde.
«
»
17:25 America's Got Talent: Extreme
De meest waanzinnige, unieke en verbluffende acts, te groot voor het podium, strijden om een prijs van 500.000 dollar en de titel van AGT: Extreme Champion. Simon Cowell jureert met Nikki Bella en Travis Pastrana en Terry Crews presenteert.
«
»
19:10 Gestrand op Honeymoon Island
Het liefdesavontuur begint zijn tol te eisen. Junie zit er helemaal door en voert een emotioneel gesprek met Kenny. Josephine-Charlotte kampt met heimwee en lichamelijke vermoeidheid.
«
»
20:25 Honest Thief
De succesvolle bankrover Tom Carter gaat nauwgezet te werk en heeft zijn eigen normen én miljoenen aan contanten. Dan maakt hij de fout om zichzelf aan te geven als hij een eerlijk leven wil leiden.
«
»
22:15 Mission: Impossible III
Ethan Hunt neemt het op tegen de gevaarlijkste tegenstander uit zijn carrière, de meedogenloze Owen Davian. Davian bedreigt Ethan en alles en iedereen die hij liefheeft, inclusief zijn vrouw.
«
»
00:35 American Ninja Warrior
Het seizoen gaat van start met een eerste kwalificatieronde. De kandidaten zullen het tegen elkaar opnemen op enkele zware hindernissenparcours. De acht beste nemen het uiteindelijk in de finale tegen elkaar op.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers