TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:45 Slisse & Cesar
Melanie en Tinneke gaan met de vrienden van de kapper voor twee dagen naar de Ardennen. Voor Slisse is dit een uitgelezen kans om een partner te zoeken voor Cesar. Ze plaatsen een advertentie.
«
»
17:20 Slisse & Cesar
Ten huize Slisse is de spanning te snijden. Er valt dan ook heel veel te doen: de voortuin is aan een beurt toe, de studio van Tinneke moet worden opgeknapt en de trouwkleren moeten nog worden gepast.
«
»
17:55 Slisse & Cesar
Tinneke en Joe gaan trouwen. Melanie wil haar reputatie alle eer aandoen en eist dat er tijdens de huwelijksreceptie champagne aan de gasten aangeboden wordt. Er ontstaat paniek wanneer Slisse vindt dat zijn vriend Cesar mee op de familiefoto moet.
«
»
18:25 Slisse & Cesar
Cesar heeft in het park een tas met geld gevonden. Slisse waant zich al rijk. Op aandringen van Cesar zullen ze het geld terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaar, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
18:55 Slisse & Cesar
Slisse hoort allemaal vreemde geluiden en bovendien verdwijnen er persoonlijke spullen in huis. Er zijn mogelijk dieven in de weer, maar Slisse vermoedt dat er iets anders aan de hand is.
«
»
19:30 Bompa
De familieraad is geen succes. Paul en Josée zijn woedend vertrokken en het is ook ongezellig bij de familie fan Roger. Frieda wil niet dat Bompa bij hen komt wonen, alhoewel Roger en hun zoon Leo dat een goede oplossing vinden.
«
»
20:00 Bompa
Frieda pakt haar koffers en vertrekt met Rogers auto. Bompa komt op bezoek en is zich er niet van bewust dat hij een familieruzie heeft ontketend. Hij wil graag bij Roger komen inwonen, omdat de stad spannender is.
«
»
20:25 Bompa
Albert is gevallen met zijn fiets. Maar niet iedereen neemt zijn pijn serieus. Jef wil zich van zijn beste kant laten zien in een kinderziekenhuis, maar daarvoor heeft hij zijn compagnon nodig.
«
»
20:55 Bompa
In de koude weekendbungalow in Zoersel, komt Frieda tot de conclusie dat ze verkeerd heeft gehandeld. Ze pakt haar spullen en keert terug naar huis. Ondertussen maakt Bompa kennis met Sonja, de vriendin van Leo.
«
»
21:25 Bompa
Albert en Francine willen dat oom Karel weggaat. Ze schakelen Bompa in om hem te overtuigen naar huis te gaan. André wil het tekenatelier van Sonja in orde krijgen, maar dat gaat een paar dagen duren.
«
»
21:55 Keeping Up Appearances
Hoewel alle rollen in Emmets musical bezet zijn, weet Hyacinth zeker dat Emmet gewoon te verlegen is om haar er een aan te bieden. Dus nodigt ze Emmet thuis uit bij haar zus Violet, om hem de nodige moed bij te brengen met een sensueel buffet.
«
»
22:30 Keeping Up Appearances
Het deert Hyacinth niet dat ze op het plaatselijke hobbyfestival geen eerste prijs wint voor haar creatieve bloemschikking. De prijs gaat in plaats daarvan naar Lydia Hawksworth, een dame die zich ooit slecht gedroeg op een van Hyacinth's etentjes.
«
»
23:05 Keeping Up Appearances
Hyacinth besluit haar ervaring als unieke en perfecte gastvrouw te delen en adverteert in de plaatselijke krant. Echter lijkt het al snel alsof de lezers iets verkeerd hebben begrepen.
«
»
23:40 The Golden Girls
Blanche's broer Clayton komt op bezoek in Miami en Blanche doet er alles aan om blind dates voor hem te regelen. Maar dan hoort Rose de waarheid: Clayton is homo, maar durft dat niet aan Blanche te vertellen.
«
»
00:05 The Golden Girls
Stan vertelt dat hij gaat trouwen - iets wat Dorothy aanvankelijk lijkt te aanvaarden. Maar als Sophia ziek wordt, troost Stan Dorothy waardoor haar oude gevoelens voor hem weer de kop opsteken en ze overweegt weer iets met hem te beginnen.
«
»
00:35 All Saints
Stephanie's leven staat op het spel wanneer zij en twee patiënten een zeldzame ziekte oplopen. Luke wordt gedwongen zijn capaciteiten als arts in twijfel te trekken wanneer hij geconfronteerd wordt met een ondankbare patiënt.
«
»
01:20 All Saints
Ben en Bron haasten zich om een jong meisje te redden dat vastzit in een stormafvoer. Ondertussen vechten Jared en Samantha tegen hun aantrekkingskracht op elkaar, en een weddenschap tussen Connor en Jared neemt een onverwachte wending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers