TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:10 The Golden Girls
Rose doet mee aan de verkiezing van vrouw van het jaar in St. Olaf. Met wat hulp van Blanche en Dorothy past ze haar kwalificaties op het aanmeldingsformulier aan en is ze ervan overtuigd dat ze gaat winnen.
«
»
16:40 SOS Piet
De pommes duchesse van Ken lijken in het niets op de bekende torentjesvorm van de aardappelbereiding. Sofies beef Wellington ziet er niet smakelijk uit. Debbie haar vanillemuffins zijn hol van binnen waardoor ze inzakken.
«
»
17:15 SOS Piet
Kris heeft problemen met de bereiding van konijn met ajuin en bruin bier. De rijstschotel van Kristof is te plakkerig en het vlees krijgt hij niet lekker mals. Marc is dol op sinaasappelmousse, maar de mousse lijkt meer op yoghurt.
«
»
17:50 SOS Piet
Piet is blij met Thierry's mailtje. Hij probeert cassoulet te maken: een regionale specialiteit uit de Midi-Pyrénées met onder andere witte bonen, tomatenpuree, kruiden en worstjes. En laat cassoulet nu juist Piets favoriete gerecht zijn.
«
»
18:25 SOS Piet
Juf Jolien wil met haar leerlingen heldere kippensoep met balletjes maken. De soep ziet er echter wansmakelijk uit en het gehakt is volledig geschift. Sylvie gaat regelmatig op reis naar de Ardèche en wil de traditionele 'Cailles' klaarmaken.
«
»
18:55 SOS Piet
Paula heeft een Amerikaanse barbecue aangeschaft om vlees of vis te roken. Ze weet echter nooit wanneer haar zalm of kip precies gaar is. Gelukkig is Piet specialist ter zake op het gebied van cuissons.
«
»
19:30 Danni Lowinski
Johan Rappe heeft acht jaar gespaard om zijn moeder Clara in het graf naast zijn vader te kunnen begraven. Vijf weken geleden is de vrouw gestorven, maar de directie van het rusthuis liet na hem te verwittigen. Een zaakje dat stinkt, vindt Danni.
«
»
20:20 Danni Lowinski
Marianne Cools, de directrice van een weeshuis, zoekt Danni op omdat de kleine Momo na het overlijden van haar mama zal worden uitgewezen naar Somalië. Daar zal het kindje weinig kansen krijgen.
«
»
21:10 Gilliams & De Bie
Op een vuilnisbelt worden bij werken menselijke resten gevonden. In de schedel is een kogelgat.
«
»
22:10 Gilliams & De Bie
Een dakloze vindt het lichaam van een man die gestorven is aan een overdosis heroïne.
«
»
23:15 The Golden Girls
Sophia wordt tijdens een honkbalwedstrijd geraakt door een bal. Stan haalt haar over een rechtszaak aan te spannen om compensatie te krijgen voor haar zogenaamde ernstige letsel. Ondertussen bereiden Blanche en Rose zich voor op hun rol in het stuk.
«
»
23:45 All Saints
Een beroemdheid heroverweegt een dubbele mastectomie. Professor Craig doet een aankondiging.
«
»
00:35 All Saints
Bron overtuigt een patiënt van een hartoperatie. Tijdens een feestje vindt een zelfmoord plaats.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers