TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Walker, Texas Ranger
Wanneer Walker en Trivette de leider van een witte supremacistische groep arresteren, neemt de groep als vergelding Alex en de werknemers van een tv-zender in gijzeling.
«
»
15:35 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette moeten een oude misdaad oplossen wanneer stoffelijk overschot wordt gevonden.
«
»
16:30 Caught on Dashcam
Roekeloos gedrag veroorzaakt heftige ongelukken en een aantal beren richt een ravage aan.
«
»
17:30 Caught on Dashcam
Het is flinke chaos op de weg, als klappen en smakken wederom ravage aanrichten. Wanneer een hele vrachtlading kantelt, lijkt een ramp onvoorkombaar, maar sommige ongelukken lopen op het nippertje goed af.
«
»
18:30 Caught on Dashcam
In een nieuwe, huiveringwekkende reis in de wereld van autorijden, komt wederom van alles aan bod. Van afgeleide automobilisten tot burgerwachten op straat en wonderbaarlijke gevechten met het weer.
«
»
19:30 Caught on Dashcam
Zenuwslopende bijna-ongevallen en nachtelijke botsingen zijn allemaal vastgelegd op camera.
«
»
20:30 Yellowstone
De Duttons moeten een pijnlijk familiefeest zien te doorstaan. Kayce redt een jong meisje dat in gevaar is. Jamie en Beth maken plannen voor hun politieke loopbaan. Rainwater dreigt het nalatenschap van de Duttons kapot te maken.
«
»
21:30 Yellowstone
Er komt een geheim over John boven water. Beth neemt Jenkins mee met een wild avondje stappen. Door wat tijd alleen met Tate ging het bijna mis.
«
»
22:25 Yellowstone
Als Kayce in de problemen dreigt te komen met de politie, helpt Jamie hem. Rip werft een nieuwe cowboy voor de ranch en een neergeslagen Jimmy begint wat respect te krijgen. John probeert Kayce en Monica over te halen dicht bij huis te blijven.
«
»
23:25 De nachtbrigade
Bij een routinematige gebiedsonderzoek wordt een sergeant plotseling omringd door een agressieve familie. Drinken kan het slechtste in mensen naar boven halen, en een aanval in een nachtclub brengt agressie en verbaal geweld met zich mee.
«
»
00:25 Caught on Dashcam
Chaotische bezorgrampen en intense momenten van verkeersagressie zijn allemaal vastgelegd op camera.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers