TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Op ontdekkingstocht in een micro-macrowereld van Tokio en een saxofoon op een muziekmolen. Boekenjongen speelt met blokken door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Het vogeltje Kiwi leert Bumba hoe hij moet fluiten en alle kinderen fluiten mee.
«
»
06:10 Dimitri
De vrienden nodigen Dimitri uit om te kijken hoe Anansi zijn trucs met het spinnenweb uitvoert. Zijn humor valt echter niet bij iedereen in goede aarde: de kleintjes zouden zelfs onder de indruk kunnen zijn.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Ze gaan naar een restaurant, ze kunnen niet kiezen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Monty wil zijn slaapkamer laten zien aan Slak, maar hij wil dat ze daar snel naar toe gaan. Het wordt al gauw een spelletje voor de anderen om ervoor te zorgen dat Slak zelfs nog langzamer gaat.
«
»
06:45 Odo
Odo wil er alles aan doen om zijn vriend Doedel te helpen om van haar vliegangst af te komen. Hij leert echter dat het soms beter is om alleen te luisteren als een vriend een probleem heeft.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Zip gaat op zijn eerste kampeeravontuur, maar vindt dat zo spannend dat hij liever naar huis gaat. Gelukkig helpen zijn vriendjes hem om zich meer op zijn gemak te voelen.
«
»
07:00 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje Chrissy wil alles nadoen wat hij doet. Terwijl ze elke beweging van hem kopieert, wordt hij ongeduldig. Maar hij moet begrijpen dat na-apen soms de beste manier is om te leren.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie spelen poppenkast. Marie imiteert Samson en laat zijn pop heel wat domme dingen zeggen. Marie moet er hard om lachen en ook Samson vindt het leuk. Maar dan mag Samson poppenkast spelen met het popje van Marie.
«
»
07:30 Coop Troep
Prince zit vast bovenop een beeld op het plein. Maggie klimt zonder na te denken naar boven om hem te helpen, maar wordt duizelig en kan niet meer naar beneden komen. De troep moet nu een manier vinden om hen beiden te redden.
«
»
07:40 Kapot gaan
In deze aflevering gaat Gloria kapot van het donker met Jean-Romy en Sofia. Ze starten met een potje blindenvoetbal, daarna doen ze aan dark dining en op het einde worden ze gedropt middenin een donker en duister woud.
«
»
07:50 Zig & Sharko
Marina en Sharko hebben nog maar één yoghurt over. Uit beleefdheid neemt geen van beiden hem. Maar Sharko houdt het niet lang vol en bedenkt uiteindelijk om het stiekem op te eten.
«
»
08:00 #LikeMe
De vraag is of Caro erachter komt wie de mysterieuze Ruben is.
«
»
08:30 My Sweet Monster
Prinses Barbara is stiekem verliefd op prins Edward. Als de achterbakse Weasel van de koning eist dat hij met Barbara mag trouwen, vlucht ze. Het lieve monster Boogey doet alles in zijn macht om Barbara te helpen het koninkrijk te redden.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu hebben een prachtige open plek gevonden waar ze een huis kunnen bouwen. Ze zijn zich er echter niet van bewust dat op hetzelfde veld een nogal norse trol woont.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina leent Sharko haar slippers. De haai vindt ze mooi en wil ze niet teruggeven. Zig maakt gebruik van het feit dat de zeemeermin haar magische benen kwijt is en probeert haar op te eten.
«
»
10:20 De WieWats
Petula wou dat ze rijk was zodat ze naar verre oorden kon reizen, dus Ollie tekent een eiland voor haar. Raoul valt overboord en de MiniWhats belanden in de buik van een walvis. Ze ontmoeten een piraat die hen helpt om weer op het droge te komen.
«
»
10:30 De Smurfen
Wanneer hun oogst wordt verwoest door een plaag, ontdekken de Smurfen een sluw plan van Gargamel om hen naar zijn akkers te lokken.
«
»
10:40 De Smurfen
Hippe Smurf en Kleermakersmurf willen een nieuwe outfit ontwerpen voor de Smurfen: witte broeken en mutsen zijn zo uit! Maar door hun verschillende visies wordt het een wedstrijd.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas en zijn vrienden staan op het punt om deel te nemen aan een grote zwemwedstrijd. De vader van Nicolas schept op tegen zijn baas, meneer Moucheboume, over de vooruitgang van zijn zoon. Maar dit is niet zonder gevolgen.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Terwijl Nicolas zijn vrienden croquet leert spelen, wil zijn vader hen graag 'fair play' bijbrengen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Sharko moet de Kerstman vervangen, maar wanneer hij de cadeautjes uitdeelt, maakt hij een fout en geeft hij het elektrische autootje waar Marina al zo lang van droomt aan Zig. Een buitenkansje voor de hyena, die het als lokaas gebruikt.
«
»
11:20 Coop Troep
Agnes belt in paniek naar de troep omdat de schelp van Regis is aangezien voor een slakom en als huwelijkscadeau is opgestuurd. Flo, Maggie en John gaan op zoek naar de postbode.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz gebruikt de "TransmorgaFizz" om Wezel een gespierder lichaam te geven, maar de uitvinding komt in Magoo's handen terecht en hij verandert Fizz in een chihuahua.
«
»
11:40 Ninja Express
Wanneer een sheriff probeert haar stad op te ruimen en Stinky Dan McGrubb eruit wil gooien, bestelt ze een schoonmaakploeg van de Ninja's.
«
»
11:50 Zig & Sharko
Zig veroorzaakt herhaaldelijk waterlekken in de machinekamer. Marina is wanhopig om ze te repareren en werkt hard zonder Sharko om hulp te vragen, totdat het hele systeem het begeeft en de hele boot onder water loopt.
«
»
12:00 Imago
De helden staan op het punt Ayyur, de IJs-Primago, te ontmoeten. Terwijl Zayn oefent met het aansteken van de fakkels in zijn tempel om de Primago te verwelkomen, hebben Kemi en Awa Soutehk, de Primago van de bliksem, nog steeds niet gevonden.
«
»
12:20 Girls of Olympus
De Harpijen vangen Hoon en nu is ze de gevangene van Ares. Sid en Luce vechten om haar te redden.
«
»
12:45 Kratts in het wild
De Wild Kratts zitten vast zonder stroom in de bamboebossen van China. Ze moeten uitzoeken hoe ze de panda's kunnen redden, die door schurk Zach Varmitech in opgezet speelgoed worden veranderd.
«
»
13:05 Kosmoo
Op de meest onwaarschijnlijke plaatsen, met gevaar voor eigen leven, hangen de Bobcats een vlag met hun tag. Robbe wil hun stunts eens in het echt zien en dringt hun schuilplaats binnen. Hij belandt echter al snel in de problemen.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas loopt van huis weg nadat hij ten onrechte beschuldigd is.
«
»
13:40 De Hoppers
Er is een nieuwe hype op school: skaten. Daria vindt skaten stom en wil er niks mee te maken hebben. Tot ze ontdekt dat ook Olivia meedoet en hierdoor plots heel populair is. Daria is vastbesloten om Olivia te overtreffen en wil nu ook leren skaten.
«
»
14:00 De Faker
Nidal ontmoet het gezin Verbiest en net vandaag is de peter ook op bezoek. Terwijl Thomas en Nidal meekijken vanuit de bus, mag Nidal zwemmen, karaoke zingen en pizza's eten. Hopelijk vergeet hij niet om ook de faker te ontmaskeren.
«
»
14:15 Helden
De vrienden houden een rolstoelrace.
«
»
14:25 GameKeepers
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen raakt GM voor het eerst in Villa Forrêt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
14:50 Wannabe's
Mike heeft op internet de nieuwste trend ontdekt: de prank-je-baas-challenge, waarin mensen hun baas beetnemen. Mike wil dus ook beetgenomen worden en Olly gaat meteen aan de slag.
«
»
15:10 Coop Troep
Bertha roept de hulp van de troep in om Sam te vragen of hij met haar uit eten wil omdat ze denkt dat hij nee zal zeggen. Maar als Flo met hem praat, denkt Sam dat ze het voor zichzelf vraagt en besluit bij de puppy's op de boerderij te gaan wonen.
«
»
15:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Thibaut Vervoort maakt deel uit van onze nationale ploeg 3x3 basket en verklapt zijn coolste trucje.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Lena moet weer terug naar Nora en Job Kleverlaan. Benedict leeft nog, maar moet terug naar het oerwoud. Lena neemt hartverscheurend afscheid van Benedict. Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek.
«
»
16:05 Wannabe's
Door omstandigheden zal de dansrepetitie van Said zijn hiphopcrew bij Video King doorgaan. Daarom wil Said dat iedereen zeker op tijd weg is. Maar Shoana wil eerst nog een nieuwe, spectaculaire profielfoto maken.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Met zijn nieuwe uitvinding maakt Fizz ontelbare klonen van wezels om het werk van mensen te doen. Magoo hoort van de UFO Society dat de avond gunstig is voor buitenaards bezoek.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Deze week staat de sport van Diete centraal: boogschieten. Iets rustiger, maar wel een heel technische sport. Nabor, die moeilijk kan stilzitten, wordt op zijn geduld getest. Zeker wanneer er ook nog een speciale oefening met de ademhaling volgt.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:05 Spring
Jo wil absoluut dat Katrijn een eigen appartement gaat zoeken. De vader van Pia komt binnen een week op bezoek en ze is enorm zenuwachtig. Roger blijft maar zeuren tegen David over het feit dat hij naar de recherche wil gaan.
«
»
17:30 Spring
Marie-France heeft nog steeds last van kakkerlakken en besluit de ongediertebestrijding te contacteren. Maar daarmee is het probleem van de kakkerlakken nog niet opgelost. Xavier hoort dat zijn vader van plan is een feest te organiseren.
«
»
17:55 Kapot gaan
In deze aflevering gaat Gloria kapot van het donker met Jean-Romy en Sofia. Ze starten met een potje blindenvoetbal, daarna doen ze aan dark dining en op het einde worden ze gedropt middenin een donker en duister woud.
«
»
18:05 Nog één keer..
Shaken met de KetnetBand, smossen tijdens Kingsize Live of Kapot Gaan met de meiden... De allerlaatste weken van Gloria als Ketnet-wrapper waren wild, maar vooral heel MOOI.
«
»
18:35 De camping
Lea beschuldigt Andrine ervan dat ze haar vrienden koopt. Heeft ze gelijk? Zijn de vrienden gekocht?
«
»
18:40 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:55 De Hoppers
Wanneer de jaarlijkse Hopper Survival niet kan doorgaan omdat er stormweer is, besluiten de Hoppers de survival thuis te doen. Ook al blijven ze thuis, toch wil Jackie de survival zo echt mogelijk maken.
«
»
19:10 Gogogooris
Kenji Gooris leert tips & tricks van drievoudig wereldkampioene veldrijden Sanne Cant.
«
»
19:15 De Raad van Soekie
Pedro richt een klaslokaal in als een vipruimte die enkel toegankelijk is voor rijke leerlingen. Maar Pedro breidt de privileges voor de rijken snel uit. Zo mogen enkel zij nog les volgen in de klaslokalen. Soekie leidt het verzet tegen ongelijkheid.
«
»
19:30 Hawa & Adam
Samen met Adam haalt Hawa de vingerafdruk van het glas. Met die vingerafdruk kan Adam inbreken in de computer van dokter Lucas en zo achterhalen wie patiënt nul is. En dat blijkt iemand te zijn die ze heel goed kennen.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, gaat het Vrijheidsbeeld bezoeken.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers