TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 The Good Doctor
Shaun en Lea botsen over hun opvoedingsstijlen en maken zich zorgen over wat er met hun relatie zal gebeuren als hun kind wordt geboren. Dr. Lim moet een manier vinden om de beschadigde longen te redden waar een van haar oude patiënten op wacht.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 My Best Friend's Wedding
Wanneer haar beste vriend Michael aankondigt te gaan trouwen met een bloedmooie, jongere vrouw, realiseert schrijfster Julianne zich plotseling dat zij verliefd op Michael is. Ze zweert om zijn trouwplannen dwars te bomen.
«
»
17:10 Superstore
Een lichaam wordt op Halloween gevonden in de winkel en zorgt voor paniek. Amy en Garrett gebruiken de dating app op de telefoon van Jonah en belanden in de problemen.
«
»
17:40 Superstore
Mateo wendt zich tot steeds vreemdere middeltjes tegen een oorontsteking. Amy en Jonah willen een alternatief bieden voor het slechte zorgverzekeringsplan van Cloud 9.
«
»
18:10 Superstore
Amy wil bewijzen hoe `wild' ze kan zijn en maakt van een saaie kerstavond bij Cloud 9 een vakantie-avontuur. De samenwoon-problemen van Jonah en Garrett komen naar boven.
«
»
18:40 Superstore
De medewerkers van Cloud 9 speuren sociale media af wanneer een controversiële video online wordt geplaatst.
«
»
19:10 Superstore
Amy geeft een feest om te bewijzen dat het goed met haar gaat sinds de scheiding. Dina maakt de ultieme opoffering.
«
»
19:40 Magnum P.I.
Magnum en Higgins worden ingehuurd door de verloofde van een overleden man die als verpleger werkzaam is geweest in een psychiatrisch ziekenhuis en zogenaamd zelfmoord heeft gepleegd.
«
»
20:35 Instant Family
Hopende een gezin te stichten, wenden Pete en Ellie zich tot het pleegzorgsysteem. Het echtpaar leert al snel de geneugten en frustraties van het ouderschap als ze drie broers en zussen adopteren, waaronder een rebels vijftienjarig meisje.
«
»
22:50 Act of Valor
Wanneer de Navy SEALs een ontvoerde CIA-agent opsporen, ontdekken ze dat er een terroristische aanslag wordt beraamd op de Verenigde Staten. Het beruchte Bandito Platoon start een internationale klopjacht op de potentiële daders.
«
»
00:45 What We Do in the Shadows
Twee reizigers lijden schipbreuk en een pop loopt weg van huis.
«
»
01:15 What We Do in the Shadows
Nandor wordt overgehaald om het vampier zijn af te wijzen en een gezondere levensstijl te volgen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers