TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Time
Na een overhaaste beslissing ontsporen Kelsey's plannen volledig en moet ze een nieuwe weg vinden.
«
»
03:25 Death in Paradise
Het team wordt in verwarring gebracht wanneer een toerist wordt neergestoken terwijl hij in zijn eentje een verdieping naar beneden reist in een hotellift. Het blijkt dat het slachtoffer ziek was en naar St Marie komen stond op haar bucketlist.
«
»
04:20 Silent Witness
Wanneer op een festival een man dood wordt aangetroffen, gaat het team op onderzoek uit in de duistere wereld van de social media en influencers. Het team onderzoekt of de man overleden is aan een drugsoverdosis of dat er sprake is van een misdrijf.
«
»
05:10 Grantchester
Leonards celgenoot Joe Davies wordt beschuldigd van moord op een andere gedetineerde. Leonard is ervan overtuigd dat Joe onschuldig is en roept de hulp in van Will en Geordie.
«
»
06:00 Dickensian
Inspecteur Bucket doet een verrassende ontdekking die hem in staat stelt om eindelijk op te lossen wie Jacob Marley heeft vermoord. Compeyson probeert juffrouw Havisham over te halen hem een tweede kans te geven.
«
»
06:25 Agatha Christie's Marple
Tijdens een séance in een ingesneeuwd plattelandshotel wordt de dood van de beoogde premier voorspeld. De volgende ochtend wordt de man dood aangetroffen in zijn hotelkamer.
«
»
08:00 Father Brown
Het toneelgezelschap van Kembleford krijgt een schok te verwerken wanneer een vriend van de regisseur wordt vergiftigd. Father Brown ontdekt dat er meer drama achter de schermen plaatsvindt dan op het toneel.
«
»
08:45 Father Brown
Father Brown en Mrs. Devine zijn vereerd wanneer ze worden uitgenodigd voor een bezoek aan Hartigan Manor. Op deze plek zal een historische en zeer waardevolle klok worden onthuld.
«
»
09:30 All Creatures Great and Small
Helen berust in de afwezigheid van James en besluit terug naar huis te gaan om haar familie te helpen. Mrs Hall staat in tweestrijd en moet een kant kiezen. Siegfried heeft moeite om Skeldale House bijeen te houden.
«
»
10:15 All Creatures Great and Small
Met de vrees voor een onheilspellende toekomst wil James zo snel mogelijk weer bij Helen zijn.
«
»
11:10 Inspector George Gently
Een verdachte dood leidt Gently en Bacchus naar een nabijgelegen vakantieoord. Hier werkte Megan Webb als entertainer. Nu is het lichaam van de jonge vrouw aangespoeld op het plaatselijke strand.
«
»
12:40 Hope Street
Wanneer tijdens een begrafenis wordt ingebroken in het huis van de overledene, pakt de politie al snel een verdachte op. De identiteit van de verdachte brengt een schok teweeg in Port Devine.
«
»
13:25 Midsomer Murders
Er wordt een rijke boer gevonden, vastgebonden aan een boom, doordrenkt met truffelolie en verscheurd door een wilde beer. Het onderzoek van Barnaby en Nelson leidt naar een beroemd persoon.
«
»
14:05 Midsomer Murders
Er wordt een rijke boer gevonden, vastgebonden aan een boom, doordrenkt met truffelolie en verscheurd door een wilde beer. Het onderzoek van Barnaby en Nelson leidt naar een beroemd persoon.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Aan een pokerspel waarbij Doctor Grade aanwezig is komt abrupt een einde wanneer een van de spelers overlijdt. Murdoch ontdekt dat de winnaar van het spel de kans zou krijgen om te overlijden en weer tot leven gewekt te worden.
«
»
16:00 Murdoch Mysteries
Murdoch wordt uitgedaagd door een moordenaar die op de plaats delict poppen achterlaat met persoonlijke berichten die gericht zijn aan Murdoch.
«
»
17:00 Death in Paradise
Een Engelse toerist wordt vermoord, en het doet detective Poole denken aan een vergelijkbare moord die hij in Londen behandeld heeft. Een voormalig collega van Richard Poole komt naar Saint Marie.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een orkaan nadert Saint-Marie terwijl de politie probeert de moord op een jonge meteoroloog op te lossen. De plaats delict is zo opgezet dat het lijkt alsof de man door een natuurramp om het leven is gekomen.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een mysterieuze man wordt ervan verdacht een filantroop vermoord te hebben op een liefdadigheidsevenement. De man is weggevlucht van de plaats delict, direct na de dood van de man.
«
»
20:00 The Famous Five
Wanneer op het strand een lichaam aanspoelt van iemand die het slachtoffer lijkt te zijn geworden van een lokale vloek, gaan Julian, Dick, Anne, hun nicht George en hond Timmy op zoek naar de bron van het mysterie: Kirrin Island.
«
»
21:00 Unforgotten
Cassie en Sunny komen wat dichter bij de waarheid over de nacht waarin Haley is verdwenen. De zaak neemt een dramatische wending voor Cassie.
«
»
22:00 Unforgotten
Het team verdenkt Tim, nadat ze ogenschijnlijk belastend bewijsmateriaal in zijn huis vinden.
«
»
23:00 Silent Witness
Vooruitstrevende bestuurders die grote plannen hebben voor de toekomst van hun stadje komen in conflict met milieuactivisten. Wanneer een trein wordt gesaboteerd en de burgemeester daarbij omkomt, valt de verdenking op de activisten.
«
»
00:10 Silent Witness
Het Lyell-team keert terug naar de plaats delict, waar op dat moment nog iemand gevaar loopt. Familiebanden worden op de proef gesteld wanneer duidelijk wordt welke duistere geheimen tot het instorten van de tunnel leidden.
«
»
01:10 New Tricks
Een mobiele telefoon die al een aantal jaren zoek was, wordt gevonden. Dit zorgt ervoor dat een oude zaak heropend wordt. Het onderzoek leidt het team naar een instituut voor dubbelgangers en een dubbele zelfmoord van 13 jaar geleden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers