TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 All Saints
De passie laait op tussen Alex en zijn nieuwe ambulancepartner Harriette. Hun onderonsje wordt echter verstoord wanneer ze een oproep krijgen voor een patiënt die hevige buikpijn heeft.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 Hallo België!
Charlotte denkt Julien haar ontrouw is, na een ruzie trekt hij in bij Ko en Tetske.Samen doen ze Charlotte geloven dat Julien haar echt bedriegt.Wanneer Robbie Macintosh, een Schotse bierkenner, op bezoek komt bij Rene,smeedt Charlotte met hem een ..
«
»
16:45 Hallo België!
Ko bezorgt Marta een joint tegen de pijn. Roger verwart de rozenplant van de prof van Julien met weed. Tetske bakt spacecake om Marta op een meer neutrale manier te helpen, maar de cake komt bij het bezoek van Roger terecht.
«
»
17:30 Hallo België!
Roger is jarig, zijn huisgenoten en de buren willen een verrassingsfeest geven. Ondertussen wil Roger een vrijgekomen stuk weide kopen om zijn boruwerij uit te breiden.
«
»
18:10 Hallo België!
Tetske denkt dat Ko hun tiende huwelijksverjaardag is vergeten, terwijl deze een kasteel heeft afgehuurd.Uit wraak trekt ze naar haar nicht in Nederland en laat ze Ko in de waan dat ze hem heeft verlaten.
«
»
18:50 Hallo België!
Marta regisseert een stuk in een rusthuis en vraagt Ko om Dracula te spelen. Omdat hij denkt dat zijn tegenspeelster een mooie jonge blondine is, stemt hij in met de rol. Z'n tegenspeelster blijkt een vrouw van 81 te zijn.
«
»
19:30 Bompa
Roger Vleugels heeft belangrijk nieuws en wil dit dringend aan iemand van de familie kwijt. Iedereen heeft het echter te druk om naar zijn verhaal te luisteren.
«
»
20:00 Bompa
De hele familie staat op stelten want Bompa zit in de gevangenis. Leo en Sonja trachten hem vrij te krijgen. Ondertussen past Achmed op Joske.
«
»
20:35 Bompa
Bompa heeft als voorzitter van de fietsclub goed nieuws voor de mannen, maar Roger laat Bompa niet uitpraten. Meneer Boonen, de huurder van Bompa, zit met een groot probleem: hij heeft water in de kelder.
«
»
21:05 Bompa
Albert en Francine schakelen Bompa in om nonkel Karel te overtuigen naar huis te gaan. André wil er alles aan doen om het tekenatelier van Sonja in orde te krijgen. Volgens hem zal dit maar een paar dagen duren.
«
»
21:40 Bompa
Het is volle maan en iedereen lijkt slaapproblemen te hebben. Maar dat is niet de reden van Sonja's slapeloosheid. Astrid raadt Roger aan een dokter te raadplegen na een aantal slapeloze nachten.
«
»
22:15 The Golden Girls
Blanche begint een relatie met een nieuwslezer die nog een andere belangrijke vrouw in z'n leven heeft: z'n moeder. Stan vraagt Dorothy een therapiesessie met hem bij te wonen. Daar smeekt Stan Dorothy terug te nemen.
«
»
22:45 The Golden Girls
Het is zaterdagavond en Dorothy is de enige met een date, waardoor de anderen herinneringen ophalen over de ergste dates die ze ooit hebben gehad.
«
»
23:15 The Golden Girls
Er woedt een orkaan, en niet alleen buiten, want Dorothy krijgt bezoek van Stan die haar vertelt dat hij over haar heen is en verdergaat met z'n leven. Dorothy ontdekt al snel met wie hij verdergaat: haar zus Gloria.
«
»
23:40 The Golden Girls
Als Dorothy ontdekt dat Gloria iets heeft met Stan wordt hun rivaliteit alleen maar groter. Sophia heeft er genoeg van en gaat weg, vlak voor de orkaan komt.
«
»
00:10 The Golden Girls
Rose heeft het gehad met Miles' krenterigheid en besluit Blanche's raad op te volgen en uit te gaan met haar en mensen die het breed laten hangen. Blanche moet tijdens Dorothy's afwezigheid voor Sophia zorgen.
«
»
00:40 All Saints
Wanneer Charlotte thuiskomt, vindt ze Sasha in een plas bloed. De tiener is door de veranda gevallen en beweert dat ze is verkracht. Maar onderzoek wijst uit dat er geen seksuele handelingen zijn gebeurd.
«
»
01:35 All Saints
Von en Nelson werken niet alleen samen, ze wonen nu ook onder hetzelfde dak. Sterlo maakt hier graag grapjes over. Ondertussen heeft Charlotte te maken met een man die vindt dat zijn vader wordt gebruikt als proefkonijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers