TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Een huis vol
Gideon Blom viert vandaag zijn tiende verjaardag. Hij gaat met zijn vriendjes én vader Maarten polsstokhoogspringen. Een spannende dag voor Kik Cudogham want hij krijgt vandaag zijn eindexamenuitslag.
«
»
03:30 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:51 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:29 Timmy tijd
Timmy is vastbesloten om met Otus' nieuwe, op afstand bestuurbare truck te spelen. Hij probeert steeds ambitieuzere stunts uit, totdat het noodlot toeslaat en de truck kapot gaat. Harriet helpt met het maken van een nieuwe truck.
«
»
05:35 Masha's Songs
Wanneer robot Mashuko plotseling stopt met werken, proberen Masha en Bunny haar te behandelen met honing en jam. Dan besluit Masha dat Mashuko zich moet vervelen, weg van haar vaderland.
«
»
05:40 Angelina Ballerina
Gracie blijft bij Angelina logeren. Angelina vindt het eerst heel leuk, maar begint zich langzaamaan aan Gracie te ergeren.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
Jojo is dol op de bloemen in het park en Ouma koopt een bloem zodat ze hem zelf thuis kan verzorgen.
«
»
06:05 Noddy, de detective
Als Volt zijn nieuwe superbal laat zien stelt Noddy voor om zijn vrienden uit te nodigen om ermee te komen spelen.
«
»
06:15 Pip en Posy
Pip is speelgoed aan het uitzoeken in de tuin, als Posy en Frankie langskomen. Frankie bedenkt een geweldige manier om te helpen door het speelgoed te verdelen in twee dozen. Een doos voor dingen om te houden en een doos voor dingen om weg te doen.
«
»
06:25 Bob de Bouwer
De wanhoop van Two-Tonne om een zwangere olifant te helpen, leidt hem tot een slechte beslissing.
«
»
06:35 Splat & Seymour
Splat bekijkt stiekem zijn verjaardagscadeau, een vishengel, en breekt hem per ongeluk. Omdat hij niet wil dat zijn ouders erachter komen, moet hij samen met Seymour op zoek naar precies zo'n hengel. Blijkbaar is Plank de enige die die heeft.
«
»
06:45 Lucas de spin
Lucas vraagt Arlo niet zoveel vragen te stellen, maar hij beseft al snel dat geduld belangrijk is.
«
»
06:55 Brandweerman Sam
Tijdens een picknick op Annie's boerderij bedenkt Peter een reeks spelletjes die bijna tot een ramp leiden. Ondertussen gaan Lenie en Jodie op zoek naar een zeldzame zeehond.
«
»
07:00 Coop Troop
De missie van vandaag bestaat uit het schoonmaken van de vissenkom van goudvissenpaar Fred en Frieda. Klinkt eenvoudig genoeg, tot Fred en Frieda per ongeluk het riool in worden gespoeld.
«
»
07:15 Sien van Sellingen
Sien heeft een recept voor muffins, maar niemand wil het voor haar lezen. Ze besluit daarom om te improviseren. Sien krijgt hulp van Gerrit bij het tegengaan van haar angst voor spinnen en bliksem.
«
»
07:20 Katy en de gestolen kippen
Katy wil weten wie het ei gestolen heeft. Ze is niet bang voor de bunzing en heeft een plan. Gewapend met de opblaaskrokodil gaat ze op het vreemde geluid in het bos af. De ondeugende kippen Toosje en Betje volgen Katy nietsvermoedend.
«
»
07:35 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
07:50 Bouwer Power
Op de bouwplaats van een nieuwe attractie moet er veel meet- en zaagwerk worden verricht. Door een ongelukje met een kopje koffie, zijn alle maten echter onleesbaar. Lukt het Soy Kroon en Sami om de goede maten opnieuw op te meten?
«
»
08:00 Sammy Paramaribo
«
»
08:10 Kindertijd
Stoer toont een portretje van een kleuter die een superstoere activiteit doet.
«
»
08:20 Beestenbrigade battle
Dit keer staat de ekster centraal.
«
»
08:40 Zappsport The Battle
Nathan Rutjes en Nienke van Dijk zijn afgereisd naar Friesland om te fierljeppen. Bij deze typisch Friese sport is het de bedoeling om zo hoog mogelijk in een stok te klimmen en vervolgens zo ver mogelijk over de sloot te springen.
«
»
09:00 Kinderen voor Kinderen - De Remake
Meidengroep uit 1983 ombouwen naar een 2024 hit? Zangcoach Michiel, muziekproducer Willem en de twaalf NXT'ers steken de koppen bij elkaar en maken een R&B ballad van het 41 jaar oude lied. Raïsha Zeegelaar bedenkt elke week een challenge.
«
»
09:10 AAP
Lena ontvangt een pakketje uit Rwanda. Er zit een urn in met de as van haar overleden grootvader Bastiaan de Groot en een brief waarin hij uitlegt hoe hij destijds aan Benedict is gekomen.
«
»
09:35 Superheldenschool
Brander wil op de heldenmuur komen, maar het lukt hem niet om een echte heroïsche daad te verzinnen. En Kine en Eno gebruiken een kloonkanon om taart te stelen uit de docentenkamer.
«
»
09:50 Freeks Jungle School
Grizzlyberen zijn onberekenbaar en beresterk. Freek vertelt over zijn zoektocht in Canada en doet voor wat je moet doen als je zo'n bakbeest tegenkomt. Hij legt uit waarom grizzlyberen zo fel zijn.
«
»
10:00 Zapp Kids Top 20
Vanuit een camping treedt girlband FLARE op met Like Dynamite en Luna Sabella zingt Ciao Bella.
«
»
10:30 Zappsport Kantine
Theo is een professionele bokser, Mercedes speelt een wedstrijd tegen topbokser Chelsey Heijnen en RKC Waalwijk is aan de beurt voor de derde latjetrap.
«
»
10:45 Pelle En Kas op Zoek naar het Gezonken Schip
Het lijkt erop dat Pelle gaat verhuizen, wat betekent dat er een einde zal komen aan zijn vriendschap met Kas. Het bergen van een gezonken jacht op de bodem van de Baltische Zee levert wellicht een mooie beloning op, maar eenvoudig is dat niet.
«
»
12:05 Hoe overleef ik ...?
Rosa's hart wordt gebroken en ze werkt zich hopeloos in de nesten.
«
»
12:30 Hoe overleef ik ...?
Rosa besluit om voortaan als de stoere Rooz door het leven te gaan.
«
»
12:55 Hoe overleef ik ...?
Rosa wordt verliefd op haar tekenleraar Sam.
«
»
13:20 De Faker op vakantie
Steven Kazàn is in Balkbrug. De familie Hendriks is een groot gezin dat daar op een camping vakantie viert. Lukt het Steven de Faker te ontmaskeren?
«
»
13:35 De Faker op vakantie
In het zonnige Spaanse Tarragona viert de familie Pet vakantie. Vincent Visser pakt meteen het vliegtuig om de Faker op te sporen. Gaat het hem lukken?
«
»
13:55 De Faker op vakantie
Leendert de Ridder reist af naar Den Oever om de Faker te ontmaskeren bij de familie Klein. Gaat het hem lukken een puntje te scoren voor zijn team? Of is deze familie niet klein te krijgen?
«
»
14:10 De Faker op vakantie
Noah de Nooij bezoekt de familie Hinzen op hun vakantieadres in Zeeland. Weet hij een punt te scoren voor zijn team of valt zijn plan in het water?
«
»
14:25 De Faker op vakantie
Nienke van Dijk reist af naar het zonnige Frankrijk en gaat langs bij de familie Breure. Ze zet alles op alles om een punt te scoren voor haar team. Lukt het Nienke om de familie te slim af te zijn?
«
»
14:40 Weekoverzicht Het verborgen eiland
Weekoverzicht van een serie over twee families die als samengesteld gezin voor het eerst op vakantie gaan. Wanneer ze zeilen op de Waddenzee komen ze vast te zitten op een onbekend eiland. Hun reis verandert in een gevaarlijk avontuur.
«
»
15:30 Peperbollen en het geheim van de diepzee
De Peperbollen onderzoeken de ontvoering van een wetenschapper die een manier ontdekt heeft om de oceanen van alle plastic afval te ontdoen. Ze komen oog in oog te staan met een dubieuze afvalverwerker, die meer van de ontvoering lijkt te weten.
«
»
16:55 Earth Challenge
Hoe zal de aarde er over 50 miljoen jaar uitzien? Bioloog Auke-Florian laat zien hoe dieren in de stad zich op een bijzondere manier aanpassen aan menselijke activiteiten.
«
»
17:35 Zapp detective: Summer Vibes Italië
Tot grote schrik van Raïsha blijkt dat de olijfboomgaard in de fik is gestoken. Hebben Marije en Harvey dat gedaan? Kriekel wordt vastgehouden door de maffia, maar hij houdt moedig zijn mond.
«
»
17:50 Klaas Kan Alles Kort
Klaas is voor één dag vliegdekofficier bij de Koninklijke Marine. Hiervoor sluit hij aan bij de officiële training van de operationele eenheden van het Defensie Helikopter Commando.
«
»
18:10 Pokerface
Drie kinderen doen alles wat in het echte leven zwaar verboden is: bluffen, jokken en mensen om de tuin leiden. Aan twee BN'ers de taak om per ronde te achterhalen welk kind de waarheid spreekt.
«
»
18:35 Proefkonijnen
Jurre en Sahil bungelen op grote hoogte om te onderzoeken of mensenhaar echt zo sterk is als sprookjesprinses Rapunzel doet lijken. In 'Glijdt 't?' hebben ze spaghetti op de glibberbaan.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Bommetje!
Verschillende duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:45 Enkeltje Verweggistan
Sanna heeft één grote droom: cheerleader worden. Verhuizen naar Amerika klinkt dus als een fantastische kans, maar is het wel echt zo leuk als ze verwacht had?
«
»
20:11 Socutera
Socutera brengt goede doelen in beeld. Dit keer: Save the Children en Stichting Proefdiervrij.
«
»
20:20 The Sandhamn Murders
Net als alles op zijn plek lijkt te vallen voor Alexander en Nora, duikt een mysterieuze man op die hen stalkt. Hij gaat zelfs zo ver dat hij Tor benadert op zijn school. Pär begint aan zijn eerste eigen zaak.
«
»
22:00 Oogappels
Carola treurt om de verkoop van het huis. Tussen Hansje, Dina en Tim loopt de spanning op. Erik zorgt voor Lodewijk en Nina woont bij Mees. Willem heeft nieuws voor Fabie, Marcel praat met zijn zus.
«
»
23:00 Oogappels
Fabie en Carola sluiten vrede, Merel krijgt een inzicht, Danny stopt met studeren. Lieke én Merel leren iemand kennen. Dina en Tim zijn Hansje zat. Gwen past op Lodewijk als Erik Chris bezoekt.
«
»
00:00 Oogappels
Carola ontruimt het huis. Laszlo versiert Fabie, Wouter en Lieke zijn bijna zover. Hansje gaat naar Erik. Merel komt Bastiaan tegen en Nina heeft een leuke collega. Danny schrikt van Marcels 'huis'.
«
»
01:00 Reizen Waes
Al in de tijd van de oude Egyptenaren was Caïro een belangrijke plaats en dat is de hoofdstad van Egypte vandaag nog altijd. Tom zoekt uit hoe het is om te leven in een van de grootste steden van Afrika en veruit de grootste in het Midden-Oosten.
«
»
01:50 NOS Studio Para Parijs
Late night programma met aandacht voor de Paralympische Spelen. Eline de Zeeuw bespreekt de hoogtepunten van de dag met een van vier vaste gasten die hun paralympische sporen hebben verdiend.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers