TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Criminal Minds
Het team probeert een zaak in de omgekeerde volgorde op te lossen, wanneer een veroordeelde seriemoordenaar een boekje open doet tegenover Rossi en Reid.
«
»
08:20 Criminal Minds
Een seriemoordenaar gebruikt overtuigingskracht om vrouwen in de val te lokken. Prentiss en Todd gaan undercover om deze gevaarlijke gek op te sporen.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 Criminal Minds
Het team jaagt op een seriemoordenaar in Phoenix die het gemunt heeft op politiemannen. Ze stuiten echter op fikse tegenstand van het lokale politiekorps.
«
»
10:30 Criminal Minds
Het team reist af naar Orange County, waar een seriemoordenaar actief is langs de snelweg. Zijn doelwitten zijn, zonder uitzondering, de eigenaars van luxe auto's.
«
»
11:20 NCIS
Een inbreekster wordt in het huis van een marinier vermoord. Haar moordenaar heeft ook in het huis ingebroken en daarna zijn aanval gefilmd. Hij wil deze films publiceren. Het team ontdekt dat hij in opdracht van terroristen handelt.
«
»
12:10 NCIS
De moord op een onderofficier leidt tot een doorbraak in een oude zaak van 40 jaar geleden, waar Gibbs en DiNozzo al twee jaar aan werken. McGee is jaloers, omdat hij niet eerder was ingelicht over de cold case.
«
»
13:05 NCIS
DiNozzo werkt samen met zijn vriendin, ATF Agent Zoe Keats, bij een onderzoek. DiNozzo sr komt naar de stad om de vriendin van zijn zoon te ontmoeten.
«
»
14:00 NCIS
Het team vindt een verband tussen een moord in Washington D.C. en een terreurgroep die overzee een marinier gegijzeld houdt. DiNozzo is geïrriteerd omdat McGee is gekozen als het gezicht van NCIS voor de nieuwe wervingsbrochures.
«
»
14:55 NCIS
Wanneer een adelborst van de marine is vermoord, helpt Ned Dorneget met het onderzoek. Ondertussen ontdekt het team dat Jake en Gibbs goede vrienden zijn geworden.
«
»
15:50 NCIS
Het onderzoek naar de Irakese terroristengroep 'The Calling', die jonge kinderen ronselt via het internet, wordt internationaal nu de organisatie bommen koopt op de zwarte markt.
«
»
16:45 NCIS
Na een dodelijke bomaanslag voert het team de jacht op een wereldwijde terroristengroep op en krijgt te maken met een emotioneel en verrassend verlies.
«
»
17:40 NCIS
Gibbs vecht voor zijn leven op een ziekenhuisschip van de marine nadat hij is neergeschoten door Luke Harris. Ondertussen reizen Tony DiNozzo en CIA-officier Joanna Teague naar Egypte.
«
»
18:30 NCIS
Gibbs vraagt het team om DEA-agent Luis Mitchell bij te staan in een zaak die maar niet opgelost wordt. DiNozzo ontdekt dat Gibbs een persoonlijke link heeft met Mitchell en dat geeft een nieuwe kijk op Gibbs.
«
»
19:25 NCIS
Nadat een marinier Gibbs heeft gebeld over een mogelijke zaak, wordt hij vermoord aangetroffen in Quantico en gaan Bishop en McGeen undercover als getrouwd stel om een marinier en zijn vrouw te beschermen.
«
»
20:20 NCIS
Als er in een moordonderzoek een verband wordt gevonden met een voormalig NCIS-agent, die bewijsmateriaal stal, komt Vance terug en werkt hij met Gibbs als zijn partner, aan de oplossing.
«
»
21:10 NCIS
Abby onderzoekt een moord en bezoekt daarom een laboratorium. Gewapende mannen overvallen het gebouw en houden iedereen gegijzeld.
«
»
22:05 NCIS
De moord op een onderofficier lijkt op de signatuur van een seriemoordenaar. Het team zoekt uit of er een copycat de moord heeft gepleegd.
«
»
23:00 NCIS
Door de moord op een gepensioneerde luitenant moet Ducky bekennen dat hij lid is van een geheime organisatie die oude moordzaken oplost.
«
»
23:55 Alaska Daily
De spanning loopt hoog op wanneer Eileen wordt gegijzeld in de redactiekamer. Terwijl de klok doortikt, haast het team zich om haar te helpen voordat het te laat is.
«
»
01:00 Alaska Daily
Het team steunt elkaar terwijl de dagelijkse sleur voortduurt en sombere budgetten opdoemen voor de krant. Nieuwe ontdekkingen rond de dood van Gloria wijzen op aanwijzingen die de zaak opnieuw zouden kunnen classificeren.
«
»
01:40 Alaska Daily
Wanneer een nieuwe aanwijzing ervoor zorgt dat een oude bekende hoofdverdachte wordt in de zaak van Gloria Nanmac, brengen Eileen en Roz als eerste verslag uit. Austin en Claire volgen het spoor van Conrad Pritchard.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers