TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:55 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:55 Sporza: Paralympische Spelen Parijs 2024
Programma rond de Paralympische Zomerspelen in Parijs.
«
»
13:35 Sporza: Paralympische Spelen Parijs 2024
Programma rond de Paralympische Zomerspelen in Parijs.
«
»
18:10 Evolve
Patrick reist de wereld rond op zoek naar dieren die de kunst van het beschermen onder de knie hebben. Onzichtbare octopussen, onoverwinnelijke kakkerlakken. Hij praat met wetenschappers die van dieren leren hoe ze technologie kunnen verbeteren.
«
»
19:05 Dynasties
Wanneer er een jonge rivaal opduikt, heeft een alfavrouwtje van een groep gevlekte hyena's de grootste moeite om aan de macht te blijven. En hun leefgebied, Liuwa Plain in Zambia, is in de greep van de ergste droogte sinds mensenheugenis.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Op het Indonesische eiland Sumatra rijdt een treintje naar een goudzoekersdorp. De locomotief is gammel en de sporen versleten en zelfs onvolledig. En buschauffeur Rudi kijkt aan tegen een rit van tachtig kilometer.
«
»
20:40 Line of Duty
Het team van AC-12 slaagt erin een verband te vinden tussen de moord op Gail Vella en een eerder moordonderzoek. Om dat verder te kunnen uitzoeken is echter wel toestemming van hogerhand nodig.
«
»
21:40 Line of Duty
Het team van AC-12 probeert met man en macht de corruptie in het korps aan te pakken. De confrontatie tussen Kate en Pilkerton blijft niet zonder gevolgen. AC-12 onderzoekt of Thurwell iets te maken heeft met de dood van Lawrence Christopher.
«
»
22:40 De Acht Bergen
De elfjarige Pietro is afkomstig uit de stad, terwijl zijn leeftijdsgenoot Bruno opgroeit in de Italiaanse bergen. De twee sluiten vriendschap, maar verliezen elkaar door de jaren heen uit het oog. Ze vinden elkaar uiteindelijk terug.
«
»
01:00 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers