TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Highway Thru Hell
Na een bijna fatale hartaanval te hebben overleefd, leidt Ken het team tijdens haar meest beangstigende herstel sinds jaren. Een beschadigde kiepwagen die zestig meter onder een bergweg vastzit in een boom, brengt Ken op de rand van een ramp.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 MacGyver
Wanneer MacGyver besluit om Matty te vertellen dat hij de Phoenix Foundation wil verlaten, staat hem een schokkende verrassing te wachten die hij helemaal niet had verwacht.
«
»
06:15 Blood & Treasure
Na Farouk bijna te hebben gevangen in een geheime operatie, schakelen Danny en Lexi Hardwick in om zijn onderwereldcontacten aan te boren. Ze hopen Farouk in de hoek te drijven voordat hij weer verdwijnt.
«
»
06:55 Blood & Treasure
Het spoor van de sarcofaag van Cleopatra leidt Danny en Lexi naar de Bermudadriehoek, waar een contactpersoon van Shaw hulp biedt bij het opsporen van een smokkelaarsvliegtuig dat jaren eerder is verdwenen.
«
»
07:40 Blood & Treasure
Hardwick helpt Danny en Lexi om de Broederschap te slim af te zijn. Ondertussen komt Danny tot enkele schokkende ontdekkingen die alles wat hij dacht te weten over zijn verleden onderuit halen.
«
»
08:20 De Container Cup
Hockeyer Nicolas De Kerpel neemt het op tegen ijshockeyer Mitch Morgan.
«
»
09:05 De Container Cup
Meerkampster Noor Vidts neemt het op tegen triatlete Valerie Barthelemy.
«
»
09:45 De Container Cup
Basketballer Vincent Kesteloot vs. 3x3-basketballer Thibaut Vervoort.
«
»
10:35 De Container Cup
Tv-gezicht Tanja Dexters neemt het op tegen tv-gezicht Julie Vermeire.
«
»
11:20 Cops
Een vrouw wordt nerveus als ze een agent op een fiets probeert te ontwijken. Agenten komen tot een besluit nadat twee geanimeerde exen hun kant van het verhaal vertellen. De keuze van een man in kruiden werpt een rode vlag op voor de politie.
«
»
11:50 Cops
Een familie wordt ruw wakker geschud wanneer een dronken bestuurder op hun oprit crasht. Een geschorst rijbewijs weerhoudt een man er niet van zijn vader naar huis te rijden. Een auto vol tieners wordt aangehouden op weg naar een film.
«
»
12:15 Cops
Voertuigen verlaten een parkeerplaats wanneer agenten aankomen om een straatrace te stoppen. Een maffe bestuurder probeert grappen te maken om de ernst van zijn fout te verminderen. Een gezochte vrouw geeft niet veel om haar arrestatiebevel.
«
»
12:45 Cops
Een motorrijder heeft geluk dat hij nog leeft na een crash op een donkere weg. Agenten ondervragen twee passagiers tijdens een verkeerscontrole. Een jonge bestuurder geeft toe dat zijn situatie er niet goed uitziet.
«
»
13:15 Cops
De verjaardag van een vrouw eindigt met een achtervolging te voet. Agenten zijn sceptisch wanneer een verdachte beweert dat hij een weggevertje heeft gekregen. Oma schiet te hulp wanneer een bange tiener zonder rijbewijs aan de kant wordt gezet.
«
»
13:45 Cops
Een bestuurder ontsnapt aan een verkeerscontrole en doet zich voor als een klant van een wasserette. Een jongeman wordt aangehouden op weg naar een feestje. Agenten reageren op een verontruste vrouw wiens ex-vriend haar uit het huis heeft gezet.
«
»
14:15 Pawn Stars
Een selectie uit de meest bijzondere voertuigen, waaronder een unieke rockcrawler, een verzameling gerestaureerde Indiase motorfietsen en een dragster die maar liefst 309 kilometer per uur kan rijden.
«
»
14:40 Pawn Stars
Een klant brengt een modeltrein, die ooit van Johnny Cash was, de winkel binnen. Andere objecten zijn een kippenbroedmachine uit de jaren '20 en een 17e eeuwse Tibetaanse boeddha.
«
»
15:10 Pawn Stars
Een slaghout, ontworpen door Ty Cobb en gesigneerd door Joe Sewell wordt de winkel binnengebracht. Terwijl Rick een onderzoekt prachtige filmauto uit Wayne's World onderzoekt, struikelt het team over buitengewone schoenenbank.
«
»
15:40 Formule 1
Verslag van de kwalificatie voor de GP van Italië in de Formule 1.
«
»
17:30 Pawn Stars
Corey komt onder stroom te staan als ze gaan jammen met een Fender Telecaster-gitaar uit 1952. Wordt het rock-'n-rollen of gaat de bijl erin?
«
»
18:00 Pawn Stars
Rick is behoedzaam als iemand met drie zwaarden uit de tijd van Napoleon binnenkomt. Snijdt z'n bod hout of kan hij het schudden? Chum wordt enthousiast van Donald Duck-tekeningen. Gaat hij bieden of blijft hij met lege handen achter?
«
»
18:25 Pawn Stars
Ga undercover met Pawn Stars als iemand een vaandel brengt van een geheim vluchteskader uit WO II, de Flying Tigers. Sluit Rick een heimelijke deal of valt de missie in het water?
«
»
18:55 Pawn Stars
Pawn Stars swingt als iemand een pak van James Brown wil verkopen. Zegt Rick 'Please, Please, Please' tegen de kleding van de 'Godfather of Soul' of is het te funky?
«
»
19:20 Pawn Stars
Corey en Chum bekijken een flyboard. Andere waardevolle dingen die de winkel inkomen zijn een schuldbekentenis uit de Mexicaans-Amerikaanse oorlog en een beeld van de hindoe god Shiva.
«
»
19:45 Pawn Stars
Het team ontvangt een reddingsboei van de set van Baywatch, gesigneerd door David Hasselhoff. Aansluitend brengt een klant twee donderbussen binnen. Rick en Corey onderzoeken een zespersoons fiets op zonne-energie.
«
»
20:15 Pawn Stars
De Harrisons krijgen een trommel uit de Burgeroorlog te koop aangeboden. Daarna brengt iemand een boek met de oorspronkelijke honkbalregels uit 1934. Corey onderzoekt ondertussen een skateboard uit de zeventiger jaren.
«
»
20:35 The Specialist
Ray Quick is een ex-bomexpert van de CIA die nu in Miami woont. May Munro heeft van zijn kwaliteiten gehoord en probeert hem over te halen om de daders van een aanslag op haar ouders te vermoorden.
«
»
22:45 Safe
Ex-kooivechter Luke Wright moet Mei, een 12-jarig meisje met een onvoorstelbaar goed geheugen, beschermen tegen corrupte agenten en leden van de maffia die achter haar aan zitten vanwege een code die in haar brein zit opgeslagen.
«
»
00:40 Run All Night
Wanneer zijn zoon Michael getuige is van een moord en nadien zelf geviseerd wordt door de jonge dader, neemt huurmoordenaar Jimmy Conlon de zaak persoonlijk op. Hiermee halen vader en zoon zich wel de wraak van de gehele Ierse maffia op hun nek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers