TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Superbuilder Guy
Guy Phoenix gaat de uitdaging aan om een gedateerd pand in de heuvels van Nottingham om te toveren tot een op maat gemaakte luxewoning, inclusief glazen vloeren en een binnenzwembad.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Your Home Made Perfect
Verhuizen is geen optie voor de aanstaande grootouders Lisa en Judy. Hun huis in Gosport, Hampshire, herbergt twintig jaar familieherinneringen en een heel leven aan antiek en erfstukken.
«
»
12:20 The Kardashians: Billion Dollar Dynasty
De Kardashians lopen voorop in het benutten van sociale media om verbluffende winsten te maken. Ze gaan van controverse naar controverse, van het breken van internet tot blackfishing, maar hun roem en macht groeien alleen maar.
«
»
13:25 Mission: Impossible -- Fallout
Ethan Hunt gaat op zoek naar een partij gestolen plutonium. Wanneer er toch nucleaire wapens in de handen van een groep misdadigers vallen, moeten Ethan en zijn team de wereld redden van de ondergang.
«
»
16:05 American Ninja Warrior
n de kwalificatieronde van Daytona Beach, Florida, krijgen de deelnemers zes hindernissen voor de kiezen, waaronder de gloednieuwe Rolling Pin en Wingnuts.
«
»
17:45 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon blaast het pizza restaurant en studentencafé Bear's Den Pizza, gelegen in Conway in de staat Arkansas, nieuw leven in. Dit is hard nodig gezien het overtollig alcoholgebruik van de eigenaar en de problemen die dit oplevert.
«
»
18:40 America's Got Talent: Fantasy Team
De beste acts laten hun talent opnieuw schitteren in spectaculaire optredens.
«
»
20:30 Blacklight
Travis Block, een schimmige overheidsagent die gespecialiseerd is in het verwijderen van agenten wiens dekmantels zijn ontmaskerd, onthult een dodelijke samenzwering binnen zijn eigen gelederen die tot de hoogste regionen van de macht reikt.
«
»
22:30 Regi in het Sportpaleis: The Return
Na zijn succesvolle 'Zwaartekracht'-show in 2022 keert Regi terug naar het Sportpaleis, waar hij samen met een hele resem aan special guests opnieuw een spetterend feestje bouwt.
«
»
01:00 American Ninja Warrior
n de kwalificatieronde van Daytona Beach, Florida, krijgen de deelnemers zes hindernissen voor de kiezen, waaronder de gloednieuwe Rolling Pin en Wingnuts.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers