TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Super Monsters
De Super Monsters hebben een idee: een kaart maken voor Monster Hartsvriendin Dag.
«
»
06:10 Kong: Koning van de apen
Nadat Kong en zijn vrienden in een vulkaan zijn gevallen, komen ze terecht in een ondergrondse wereld die krioelt van echte dinosaurussen. Op Kong Island start Botila een revolutie.
«
»
06:30 Super Monsters
De Super Monsters gebruiken hun superkrachten om hun vrienden en buren te helpen hartelijke groeten te doen aan geliefden die ver weg wonen van Pitchfork Pines.
«
»
06:40 Maya de Bij
Maya en Willy ontdekken dat Barry een kikker grootbracht: Rosita. Willy praat zijn mond voorbij en vertelt dit aan Juf Cassandra, met alle gevolgen van dien.
«
»
06:55 Flin & Flo
Flin wil dolgraag vallende sterren zien, maar heeft er nog geen enkele gezien. Daarom is hij erg teleurgesteld. Om Flin op te beuren maakt Flo het heel gezellig in de Drako en vertelt hij over zijn avontuur met Astro, de Komeetdraak.
«
»
07:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:20 K3 Roller Disco
Klaasje redt een kikker en wil hem houden. Ze gelooft dat hij geluk brengt. Marthe heeft ondertussen dure glazen gekocht en ze doet haar best om ze niet te breken. Hanne is plots erg geïnteresseerd in haar horoscoop.
«
»
07:40 Kong: Koning van de apen
Baby Kong groeit op tot een sterke aap terwijl Lukas en zijn vader hem beschermen. Lukas vader is een wetenschapper die alles doet voor de jonge aap terwijl anderen achter hem aan zitten en van hem af willen.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Het Circus
De Buurtpolitie onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat. Het onderzoek leidt hen naar een circus dat net zijn tenten heeft opgezet. Er gebeuren veel vreemde dingen sinds het circus zijn intrede heeft gemaakt. Ze onderzoeken het mysterie.
«
»
09:20 Slisse & Cesar
Joe moet een cursus informatica gaan volgen. Slisse en Cesar beloven op Tinnekes baby te passen.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Beestig
Vorig jaar stelde Karin trots haar bijzondere huisdier voor: kameel Big Iwan. Eén jaar later neemt Joshua een kijkje hoe het met hen gaat. Ook wordt een echte politiehond geïntroduceerd. Barry is de trouwe viervoeter en collega van Andy Peelman.
«
»
12:25 Benidorm Bastards
De Antwerpse burgerwacht wil jongeren een petitie laten tekenen om hooliganisme te promoten. Ondertussen verstoren Gaston en Emiel de rustige omgeving van vissers.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Los Flamencos
De drie oude gebroeders Fleminckx - in hun jonge jaren de schrik van Turnhout - zitten op het einde van hun leven financieel aan de grond. Raoul, de man met het plan, overtuigt zijn twee broers nog één grote slag te slaan.
«
»
15:25 Ace Ventura: Pet Detective
Een knullige detective, die gespecialiseerd is in het vinden van dieren, gaat op zoek naar de vermiste mascotte van de Miami Dolphins, Snowflake. Al snel ontdekt hij dat dit meer dan een simpele ontvoering is.
«
»
17:10 Nicholas
Nicholas Arnst gaat terug naar de plek waar het voor hem allemaal begon: de straat. Daar goochelt hij met wie dan ook zijn pad kruist en met alles wat voorhanden is.
«
»
18:20 Verschoten & zoon
Hélène maakt Magda jaloers met een dure aankoop: een antiek salon. Ze voegt eraan toe dat Magda zoiets niet zou kunnen betalen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
Een overzicht van de 25 opvallendste lichaamsdelen die ooit te zien waren op VTM.
«
»
20:30 Minions: The Rise of Gru
In de jaren zeventig wil de jonge Gru zich aan te sluiten bij een groep slechteriken nadat ze hun legendarische leider hebben afgezet. Als het gesprek desastreus verloopt, slaan Gru en zijn Minions op de vlucht met de slechteriken op hun hielen.
«
»
22:20 The Spy Who Dumped Me
Twee beste vrienden redden de wereld terwijl ze op de vlucht zijn van huurmoordenaars in Europa. Ook is er een verdachte Britse agent die het op ze gemunt heeft.
«
»
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers