TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 A&E After Dark
Nadat ze op haar verjaardag door een auto is overreden, komt de 73-jarige Sue met rug- en hoofdletsel per ambulance aan. Dr. Bijou en zijn team moeten snel handelen om haar leven te redden. Leigh, een ervaren arts, verzorgt een tiener.
«
»
08:20 A&E After Dark
Een zeventigjarige man met een gevaarlijk snelle hartslag arriveert in het ziekenhuis. Een tiener heeft een diepe wond in zijn been nadat hij verstrikt raakt in prikkeldraad en Emma behandelt een patiënt die een zelfmoordpoging heeft overleefd.
«
»
09:05 A&E After Dark
Een blik achter de schermen van de nachtdienst op de spoedafdeling van het Britse Hull Royal Infirmary ziekenhuis. De nachtelijke uitdagingen waarmee de medewerkers worden geconfronteerd, worden in hun meest ruwe vorm vastgelegd.
«
»
09:50 A&E After Dark
Het personeel is geschokt als een jonge man wordt binnengebracht met steekwonden. Een patiënt in een toga denkt dat het een goed idee is om een ambulance te stelen. Twee dokters proberen de enkel van Tom in positie te krijgen.
«
»
10:45 A&E After Dark
Een blik achter de schermen van de nachtdienst op de spoedafdeling van het Britse Hull Royal Infirmary ziekenhuis. De nachtelijke uitdagingen waarmee de medewerkers worden geconfronteerd, worden in hun meest ruwe vorm vastgelegd.
«
»
11:40 Kinderen kopen een huis
Thor en Joska vormen een samengesteld gezin met aan weerszijden twee kinderen. Thor en Joska willen graag samenwonen, maar de kinderen willen eigenlijk niet verhuizen. Misschien denken de kinderen er anders over nadat ze zelf op huizenjacht gaan.
«
»
12:30 Kinderen kopen een huis
De familie Paap woont in een appartement van 73 vierkante meter in Zandvoort. De vijftienjarige Larissa en de twaalfjarige Lars zijn gehecht aan de zee, maar ouders Henk en Brigitte willen graag verhuizen naar een woning in West-Friesland.
«
»
13:20 Kinderen kopen een huis
De Syrische Lara en Ammar wonen sinds een aantal jaar in Nederland met hun twee dochters Alisar en Lamar. Lara en Ammar willen graag hun eerste huis in Nederland kopen, maar Alisar en Lamar zijn net gewend en zien een verhuizing echt niet zitten.
«
»
14:10 Kinderen kopen een huis
Moeder Simone heeft samen met haar dochter Anais een droom: hun paardenbedrijf uitbreiden aan huis. Het liefst op een Instagram-waardige boerderij met genoeg ruimte voor zes pony's. Er is alleen één probleem, zoon Fausto wil absoluut niet verhuizen.
«
»
15:00 Kinderen kopen een huis
Robin en Roxy wonen met hun kinderen Dominic, Nora en Evy in een mooi huis in Bergen. Maar Robin en Roxy verlangen naar een landelijke woning met een vrij gevoel. De kinderen zijn juist blij met hun vriendjes, familie en sport in de buurt.
«
»
15:55 Zo Man Zo Vrouw
Jani duikt in de kleerkasten van schlagerzangers Christoff en Lindsay. Bij de zwangere Lindsay is Jani onder de indruk van de grootte en de ordelijkheid van haar kleerkast. In Christoffs kast vindt Jani een exclusief item dat hem stikjaloers maakt.
«
»
16:40 Zo Man Zo Vrouw
Sunny en Stefan zijn het ultieme bewijs dat tegenpolen elkaar aantrekken. Jani heeft een duidelijk doel voor ogen: Sunny moet een wat deftigere kleerkast krijgen en Stefan een wat sletterigere.
«
»
17:25 Zo Man Zo Vrouw
Ergens in de Mechelse binnenstad geraakt Jani onverwacht in een Middeleeuwse kleerkast verzeild. Het zeer welopgevoede en uiterst relaxte echtpaar Anike en Jonathan delen er een huis met hun uit de kluiten gewassen familie ratten.
«
»
18:10 Zo Man Zo Vrouw
Jani neemt deze week Jeannine (77) en Filip (51) onder handen. Wereldberoemd in Groot Erpe-Mere is het, de kledingzaak van Jeannine. Deze oma zit al jaren in de textielsector. Ze jongleert met trends en kleuren, maar die zijn niet per se anno 2017.
«
»
18:55 The Real Housewives of Beverly Hills
De reis naar Berlijn loopt ten einde en een van de dames komt niet op tijd voor een van de geplande evenementen. Erika is verbaasd om te horen hoe Teddi echt over haar denkt. Dorit is gestresst over de laatste voorbereidingen voor haar modeshow.
«
»
19:45 The Real Housewives of Beverly Hills
Dorit lanceert haar zwemkledinglijn met een glamoureuze modeshow. Camille deelt levensveranderend nieuws. Lisa Rinna maakt zich zorgen over Delilah die heimwee heeft in New York. Kyle uit haar gevoelens over Dorit.
«
»
20:35 The Real Housewives of Sydney
Kate's meidentrip neemt een wending wanneer ze Victoria confronteert met haar outfitkeuze op weg naar een natuurreservaat. Victoria raakt hierdoor van haar stuk en komt in een ongemakkelijke situatie terecht.
«
»
21:30 The Real Housewives of Sydney
Wanneer Victoria de meiden uitnodigt voor een exclusief feest voor haar mode-merk, laat één reactie haar versteld staan. Victoria doet een grote aankondiging die haar klanten en vrienden verrast.
«
»
22:25 Open House: The Great Sex Experiment
L'Oréal en Kalid willen onderzoeken of het seksueel openstellen voor andere mensen hen zal helpen om op de lange termijn bij elkaar te blijven. Jasmine en Al zorgen voor een koerswijziging in de relatie met wie ze daten.
«
»
23:25 Open House: The Great Sex Experiment
Influencer-koppel Caius en Eli willen hulp bij het organiseren van hun allereerste trio. Het Devon-echtpaar Helen en Steve willen onderzoeken hoe ze hun relatie intiem kunnen openstellen voor andere mensen.
«
»
00:25 Pamela's Garden of Eden
Als Brandon en Dylan ruzie krijgen over de inrichting van het terras, komt Pamela tussenbeide om de harmonie te bewaren. De situatie neemt echter een ongelukkige wending wanneer enkele dagen voor de afronding van de renovatie een ramp toeslaat.
«
»
01:25 Pamela's Garden of Eden
Nu de renovatie van het huis van haar zoons klaar is, richt Pamela haar aandacht op Arcady. Ze wil er graag een boomgaard aanleggen. De plannen omvatten ook een café in combinatie met een bloemenwinkel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers