TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 She Made Them Do It
Het waargebeurde verhaal van de veroordeelde Sarah Pender, die het brein was achter de dubbele moord op haar kamergenoten, en er vervolgens in slaagde samen met haar vriendin Jamie Long uit de gevangenis te ontsnappen.
«
»
08:05 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Parijs en Milaan, twee mondaine steden die bekend zijn van de mode, hebben een zeer verschillende keerzijde.
«
»
08:50 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees gaat op jacht naar makers van de bitcoin-advertenties op social media, waar de beeltenis van een dozijn bekende Nederlanders voor wordt misbruikt.
«
»
09:50 Britain's Deadliest Kids
De zestienjarige Joshua Davies is veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf voor de moord op zijn vriendin, Rebecca Aylward. Een kijkje naar wat hem ertoe gebracht heeft om deze moord te plegen.
«
»
10:45 Britain's Deadliest Kids
In 2013 is Sean McHugh naar een wasserette gegaan in Anfield, Liverpool om zijn was te doen. Hij wordt neergestoken door een tienerbende. Een kijkje naar waarom ze een onschuldige man hebben vermoord.
«
»
11:45 Snapped
Tupac en Biggie, ooit vrienden, raakten in conflict. Geliefden en insiders geven persoonlijke verslagen van de cruciale periode van zes dagen tussen Tupacs schietpartij en zijn tragische dood.
«
»
13:15 Snapped
Een alom geliefde weduwnaar wordt vermoord. De politie staat voor een raadsel en vraagt zich af wat er zich heeft afgespeeld in het nieuwe huwelijk met zijn veel jongere vrouw.
«
»
14:10 Snapped
Een sergeant van de luchtmacht wordt in zijn garage neergeschoten en onthult een samenzwering met een onwaarschijnlijk meesterbrein.
«
»
15:05 Snapped
Een mysterie met een koppel uit Arizona, een langeafstandsrelatie en een dodelijk plan.
«
»
16:00 Snapped
Halloween wordt extra griezelig wanneer de politie ontdekt dat een moeder van vier kinderen is vermoord. De paniek slaat toe wanneer het onderzoek verandert in een zaak doorspekt met demonen, maskers en een potentiële psychopaat op vrije voeten.
«
»
16:50 World's Most Evil Killers
Levi Bellfield zat al in de gevangenis voor het met een hamer vermoorden van twee vrouwen toen hij in 2002 schuldig werd bevonden voor de moord op het dertienjarige schoolmeisje Milly Dowler.
«
»
17:45 World's Most Evil Killers
Joanna Dennehy is de eerste vrouw in Groot-Brittannië die tot levenslang is veroordeeld. Dit is omdat ze in 2013 twee mannen heeft aangevallen en er drie heeft vermoord in een gewelddadige rooftocht.
«
»
18:40 World's Most Evil Killers
Stephen Griffiths begon te moorden in Bradford, waar hij drie vrouwen van het leven beroofde: Susan Rushworth, Shelly Armitage en Suzanne Blamires. De vrouwen waren sekswerkers. Delen van de lichamen van Armitage en Blamires werden teruggevonden.
«
»
19:30 World's Most Evil Killers
Dennis Andrew Nilsen was een Britse seriemoordenaar. Nilsen vermoordde tussen 1978 en 1983 minstens vijftien jongens en mannen. Hij leerde zijn slachtoffers kennen in verschillende bars en cafés en lokte hen naar zijn appartement.
«
»
20:30 Beautiful & Twisted
Miljonair Ben Novack jr. leeft in een wereld van geld, privileges en exclusiviteit. Hij stapt in het huwelijksbootje met stripper Narcy, met wie hij een intense relatie heeft. Wanneer Ben dood wordt aangetroffen, verdenkt de politie zijn vrouw.
«
»
22:00 Mommy's Cheating Scandal
Een studente wil er zeker van zijn dat ze naar een geweldige universiteit gaat en raakt betrokken bij een toelatingsschandaal. Wanneer de politie de waarheid begint te ontdekken, roept de studente de hulp in van haar moeder.
«
»
23:35 The First 48 Presents Critical Minutes
In Tucson worden rechercheurs achtervolgt door het motief van de verdachte na een brute moord op een dakloze vrouw. In Tulsa zorgt het neerschieten van een man in een appartement een reeks gebeurtenissen die ze bij Tulsa Homicide niet eerder zagen.
«
»
00:25 The First 48 Presents Critical Minutes
In Memphis wordt een man gedood toen hij een gevecht probeerde te stoppen. In Miami wordt een goedbedoelde jongen neergeschoten in een nachtclub. In Tulsa verliest een jonge vrouw haar leven voor iets waar ze niets mee te maken had.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

De mensheid maakt zich zorgen over het buitensporige gedrag van Superman, die een ravage heeft aangericht in Metropolis. Het baart ook de bevolking van Gotham City zorgen en zorgt ervoor dat Batman poolshoogte komt nemen in Metropolis. De twee superhelden raken verwikkeld in een heftige strijd. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

'Batman v Superman: Dawn of Justice', film uit 2016 met oa. Henry Cavill en Ben Affleck, om 22.45 uur op Play6.

Dossiers