TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Godfather of Harlem
Wanneer Joe Colombo Mayme ontvoert, bereidt Bumpy zich boos voor op de komende oorlog.
«
»
01:40 Stargate SG-1
Terwijl Teal'c op een missie is met SG-3 op P9J-333, ontdekt hij dat een beest dorpelingen aanvalt. Hij slaagt erin het wezen te doden en brengt zijn lichaam terug naar de SGC voor autopsie.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Stargate SG-1
Daniel en Vala gaan op zoek naar het superwapen van Merlin in de bibliotheek van Atlantis.
«
»
14:45 Stargate SG-1
Ba'al komt naar de aarde een vraagt om hulp. Stargate Command moet al zijn klonen zien te vangen, en bepalen wie van hen de echte Ba'al is. Het team sluit vervolgens een pact om een gemeenschappelijke vijand te bestrijden.
«
»
15:45 MacGyver
In de wildernis komen MacGyver en de tienjarige Darin Cooper in actie om twee steenarenden te redden die zijn verwond door stropers. De stropers gaan achter MacGyver aan en gijzelen Darin en zijn moeder.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Martin Lloyd gebruikt zijn filmscript als dekmantel om het Stargate-programma geheim te houden.
«
»
17:40 Airwolf
Het team woont een luchtshow bij om te helpen ontsnappen van een dubbelagent die als piloot werkt in het leger van een Oostbloknatie.
«
»
18:40 Police Interceptors
Deze week zit hondenagent Chris Lambert een gestolen Range Rover op de hielen die koste wat kost probeert te ontkomen, maar wanneer hij uiteindelijk crasht, moeten de agenten zien uit te vinden wie er achter het stuur zat.
«
»
19:35 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe een jongen een medepassagier ervan overtuigt dat hij beschikt over 'The Force' en ontdek wat er gebeurt wanneer een laatstejaarsstudent besluit te twerken.
«
»
20:35 Foute Vrienden, de film
De Foute Vrienden gaan met vakantie. Ze reizen met hun camper en belanden zo op bekende plekken in heel Europa. Daar doen ze waar ze goed in zijn: elkaar plagen met gênante opdrachten.
«
»
22:10 48 HRS.
De keiharde politieagent Jack Cates is de enige overlevende van een schietpartij. Hij krijgt 48 uur de tijd om de moordenaar te vinden. Daarvoor heeft hij de hulp nodig van crimineel Reggie Hammond.
«
»
00:05 Stargate SG-1
Martin Lloyd gebruikt zijn filmscript als dekmantel om het Stargate-programma geheim te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers