TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
23:10 A Invenção do Outro
In 2019 voerde de Braziliaanse regering de grootste en meest riskante expeditie in het Amazone-regenwoud uit van de afgelopen decennia, meer bepaald in Vale do Javari. Ze wilde een groep inheemse mensen opsporen die in precaire omstandigheden leven.
«
»
01:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:00 The Lakes with Simon Reeve
Simon onderzoekt de impact van de mens op het Lake District. Hij komt te weten dat de vele bezoekers aan Scafell Pike de hoogste berg van Engeland beschadigen en de middelen van de vrijwillige redders in de bergen tot het uiterste drijven.
«
»
18:00 Het digitale dilemma
We worden online nog steeds gebruikt, gemanipuleerd en getrold, terwijl technologie toch den dienste van ons zou moeten staan en niet omgekeerd? Recent werden Google en Amazon door de Amerikaanse regering aangeklaagd voor manipulatie en winstbejag.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Jennifer Heylen.
«
»
19:35 The Office
Dwingt moet een weloverwogen keuze zien te maken en besluit om toch voor Dunder Miffin te kiezen. Dit levert een pittige strijd tussen Dwight en Michael op met grote gevolgen voor hen beide.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak op vrijdag
Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
«
»
21:30 Nowhere Special
John heeft zijn leven gewijd aan het opvoeden van zijn vierjarige zoon, Michael, nadat de moeder van het kind hen heeft verlaten. Als John nog maar een paar maanden te leven heeft, probeert hij een nieuwe, perfecte familie voor Michael te vinden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers