TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Neighbours: A New Chapter
Reece wordt steeds kritischer bekeken en Nell worstelt met haar inconsistente verhaal.
«
»
01:05 ER
Dokters Kovac, Carter en Corday haasten zich naar een zwaar treinongeluk, terwijl hun collega's zich op de spoedgevallendienst klaarmaken om de stroom aan gewonden op te vangen.
«
»
01:50 Neighbours: A New Chapter
Reece krijgt een veelbelovende nieuwe aanwijzing in haar zoektocht, Sadie maakt zich zorgen over een verontrustende nieuwe ontwikkeling en Nell krijgt nieuws te horen dat alleen maar tot problemen kan leiden.
«
»
02:15 Neighbours: A New Chapter
Reece wordt steeds kritischer bekeken en Nell worstelt met haar inconsistente verhaal.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Cold Case
Wanneer een uitgeputte moeder de politie van Philadelphia binnenstormt en beweert te weten wie haar dochter zou hebben vermoord op een debutantenbal in 1968, heropent Lilly de zaak.
«
»
08:50 ER
Dokters Kovac, Carter en Corday haasten zich naar een zwaar treinongeluk, terwijl hun collega's zich op de spoedgevallendienst klaarmaken om de stroom aan gewonden op te vangen.
«
»
09:35 Neighbours: A New Chapter
Reece wordt steeds kritischer bekeken en Nell worstelt met haar inconsistente verhaal.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 CSI: Miami
Het team gaat de strijd aan met een advocaat die betrokken lijkt te zijn bij het wegmoffelen van een moordzaak. Het team ontdekt dit doordat er na het veroordelen van een moordverdachte direct nieuw bewijs aangetroffen wordt in de zaak.
«
»
11:15 FBI
Een flatgebouw in New York wordt vernietigd door een bom. De FBI-agenten geloven dat deze explosie in verband kan worden gebracht met een bendeoorlog.
«
»
12:05 Castle
Beckett en Castle onderzoeken de moord op een man, die vlak voor zijn dood, een baby gaf aan een priester.
«
»
12:50 NCIS
Vance voegt groentje Dwayne Wilson toe aan het team van Gibbs. Hij helpt bij het oplossen van een bankoverval waarbij een bewaker om het leven kwam. Gibbs krijgt zijn twijfels over een van zijn teamleden.
«
»
13:40 Bones
De overblijfselen van een man en een vrouw worden gevonden in een grot in National Park. Hannah Burley komt onverwacht op bezoek.
«
»
14:25 Younger
's Werelds grootste jaarlijkse boekenbeurs wordt gehouden in Frankfurt, dus de Empirische bende reist naar Duitsland. In Frankfurt komt Liza haar vorige werkgever Cheryl Sussman tegen.
«
»
14:50 ER
Kerry's leven wordt nog gecompliceerder wanneer haar vriendin, dokter Legaspi, beschuldigd wordt van de seksuele aanranding van een psychisch zieke patiënte.
«
»
15:40 Cold Case
De drie daders gebruiken Johnny Cash-maskers bij een overval op een bankfiliaal. Uit het onderzoek blijkt dat hetzelfde filiaal in 2000 op dezelfde manier is overvallen. Er viel toen nog één dode.
«
»
16:30 CSI: Miami
De vriendin van de aanklager Derek Powell wordt vermoord in een aanval door piraten op zijn jacht. Wat oorspronkelijk lijkt op een ongeval blijkt snel een gerichte moord te zijn.
«
»
17:20 Castle
Castle en Beckett zoeken een brandstichter als zij vermoeden dat een gebouw in brand werd gestoken om een moord te verbergen. Ondertussen begint bij Jenny de bevalling.
«
»
18:05 FBI
Als acht mensen fataal worden vergiftigd in een delicatessenzaak in New York City, sporen agenten Maggie Bell en OA Zidan een onverwachte verdachte op en gaan ze undercover om nieuwe aanslagen te voorkomen.
«
»
18:55 Bull
Bull en het team maken zich zorgen over het vooroordeel dat de jury heeft in een moordzaak wanneer Bull een Black Lives Matter-activist verdedigt. Hij is de zoon van de ten onrechte veroordeelde man die Bull inspireerde om zijn bedrijf op te starten.
«
»
19:45 Bones
Brennan en Booth vertrekken richting de Jersey Shore als daar een lichaam wordt gevonden. Het blijkt te gaan om ene Richie Genaro. Angela probeert haar zwangerschap geheim te houden.
«
»
20:35 My Life Is Murder
Alexa is vastbesloten om de onschuld te bewijzen van een kampioen die de schuld krijgt van de dood van zijn begeleider bij een succesvolle paardenfokkerij, waar geheimen op de loer liggen en familie voor alles gaat.
«
»
21:25 My Life Is Murder
Alexa onderzoekt een sterfgeval in een luxe bejaardentehuis. De betrokkenheid van haar broer bij de slachtoffers dreigt haar uit haar koers te brengen.
«
»
22:20 NCIS: Hawaii
Milius keert terug naar Hawaï als het team een gevaarlijk doelwit van de Amerikaanse overheid achtervolgt met behulp van een informant. Tennant en Daniel verwerken het nieuws dat Alex is toegelaten tot de Naval Academy.
«
»
23:10 NCIS: Hawaii
Tijdens een helikoptervlucht ondervraagt Tennant een verdachte die volgens haar verantwoordelijk is voor de verdwijning van een NCIS-agent. Maar wanneer de helikopter neerstort, moet ze zichzelf en de andere passagiers zien te redden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers