TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 The Sea Beyond
Beppe gaat de confrontatie aan met Kubra. Een nieuw meisje arriveert in het detentiecentrum.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Noah doet een mededeling aan Greta. Eleni is opgelucht dat ze Julian als vriend niet is kwijtgeraakt. Max 'bekentenis van liefde wordt gedwarsboomd door Imani. Greta en Valentina vinden Otto en brengen hem naar een lege hut.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Ant-Man and The Wasp
Scott Lang worstelt met de gevolgen van zijn keuzes. Terwijl hij moeite heeft om een balans te vinden tussen zijn thuisleven en zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man, wordt hij benaderd door Hope Van Dyne en dr. Hank Pym voor een nieuwe missie.
«
»
16:35 The Goldbergs
Murray's snor zorgt voor een vete tussen Beverly en zijn beste vriend Bill. Barry is ervan overtuigd dat hij Lainey is kwijtgeraakt aan Boy George. Lainey probeert Barry iets te leren over relaties.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Buffy ondervraagt ??Spike over zijn moord op twee vampierjagers, waarna hij herinneringen begint op te halen over zijn eerste ontmoeting met zijn kwaadaardige bondgenoten Drusilla, Angel en Darla.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Er moet worden besloten of het Arcadian een monument wordt en Ted wordt hiervoor opgeroepen als getuige. Het lot van het gebouw zou weleens in zijn handen kunnen liggen. Dan blijkt dat de kwestie ook Barney zijn baan kan kosten.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam wil Halloween liever bij Dana vieren dan bij Beverly, die besluit om haar zoon een lesje te leren. Later heeft Adam spijt dat hij op aanraden van Barry en Erica naar een spookhuis is gegaan.
«
»
18:45 The Simpsons
Broadway-legende Laney Fontaine verandert Lisa in een echte showbizzgirl nadat Homer de kans heeft verspeeld om haar op muziekkamp te sturen.
«
»
19:15 The Simpsons
Lisa probeert de reputatie van een vergeten vrouwelijke uitvindster te redden. Ondertussen krijgt Bart van zijn ouders te horen dat hij een sociopaat is, omdat hij ergens over loog.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon en Penny hebben ruzie over een stoel, Amy wordt in de vete meegetrokken. Ondertussen probeert Leonard zijn lange afstandsrelatie met Priya wat spannender te maken.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Leonard gaat als Amy's date mee naar een bruiloft van haar collega. Ondertussen probeert Howard Bernadette ervan te overtuigen om samen bij zijn moeder te gaan wonen.
«
»
20:35 Aspe
Hannelore Martens is in de war wanneer ze wordt opgezocht door Valentijn Heydens, haar eerste grote liefde. Hij roept haar hulp in, omdat zijn vader wordt bedreigd. Wanneer hij ook daadwerkelijk wordt vermoord, ontdekt Pieter Van In iets bijzonders.
«
»
22:20 A Perfect Getaway
Cydney en Cliff gaan op huwelijksreis naar Hawaï, waar ze erachter komen dat er net een pasgetrouwd koppel is vermoord. De moordenaars bevinden zich op hetzelfde deel als hen. Vanaf dat moment weten Cydney en Cliff niet meer wie ze kunnen vertrouwen.
«
»
00:00 The Big Bang Theory
Sheldon en Penny hebben ruzie over een stoel, Amy wordt in de vete meegetrokken. Ondertussen probeert Leonard zijn lange afstandsrelatie met Priya wat spannender te maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers