TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een muziektheater dat bestaat uit postdozen die optreden en een aquarium gevuld met voedsel, Boekenjongen maakt een harp.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee geeft Action Ape de schuld van al zijn rotzooi, maar voelt zich dan schuldig.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden van de brandweer en wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen.
«
»
06:25 Ollie
Ollie en Charles volgen een spoor van paardebloemen en ontdekken een betoverende plek.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier en Poes puffen van de hitte. Het landschap is uitgedroogd en de tuin heeft water nodig. Het water uit de gieter is niet genoeg. Alleen regen kan de boom nog redden.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De beren moeten hun angsten overwinnen over het inschakelen van de hulp van een zwijn om de ingrediënten te vinden die nodig zijn om truffels te bereiden.
«
»
06:40 Vos en Haas
Lola wordt ziek wakker en zit vol rode vlekken. Haar vrienden zorgen voor haar, maar dat maakt Bernard een beetje jaloers. Hij besluit een plan te bedenken om net zoveel aandacht te krijgen als Lola.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Gaspard zit in de zandbak in het park en heeft een geweldige zandtaart gemaakt. Hij is er zelfs zo trots op dat hij Lou en Simon gaat halen om hem aan hen te laten zien, maar als hij terugkeert naar de zandbak, ziet hij dat zijn taart is vernield.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Emma en Casper kijken uit naar het poppentheater op school. Het theater speelt het sprookje 'Roodkapje en de wolf' en Casper vindt het best wel eng. Emma leert hem hoe hij dapper moet kijken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een leuk spelletje bedacht, de woorden ja en nee mogen niet gebruikt worden. Wie als eerste toch drie keer ja of nee zegt, verliest. Maar het simpele spelletje lijkt uiteindelijk toch moeilijker dan Marie dacht.
«
»
07:30 Kleine dingen
Geel jaagt de andere Ukkepukkies op met een veertje. Ze komen vast te zitten op een druppel lijm.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Elke ochtend gaat mevrouw Li naar de rivier om haar twee potten met water te vullen. Kleine Yun, die haar vergezelt, merkt dat een van de potten lekt. Ze vraagt zich af waarom die niet vervangen wordt door een nieuwe.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Zelfs zonder ooit te hebben gevochten, verdient Joe een reputatie als de stoerste jongen.
«
»
08:10 Wannabe's
Video King geeft een feest. Alleen heeft Mike nog helemaal niks geregeld. Shoana besluit er haar schouders onder te zetten. Zij gaat Video King omtoveren tot een prachtige onderwaterwereld.
«
»
08:25 De Smurfen
Knutsel en Storm ontdekken Gargamels gemene nieuwe plan om Azraël te laten vliegen. Om hem tegen te houden moeten de twee hun eigen vliegmachines bouwen.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een krat met chocolade en verstoppen deze voor Grizzy.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy maakt een bril waarmee hij tv kan kijken alsof het een panorama is.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu redden een wild paard van een sabeltandtijger en ze proberen het te temmen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De riolering staat na een sterke storm onder water en Ziggy kan de dierentuin alleen per helikopter bereiken. Na de landing ontdekken de vrienden een spinnenplaag in de dierentuin die uit het ondergelopen riool is gekomen.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky en Bekky ontdekken een vreemd, zoet klinkend instrument.
«
»
09:25 De Smurfen
Domme Smurf vindt een ei in het bos. Hij wilt graag 'mama' zijn en neemt het ei mee naar het dorp. Hij en de andere Smurfen moeten hun best doen om ouder te spelen. Het is tijd om Smurfie groot te brengen.
«
»
09:35 De Smurfen
Wanneer hun oogst wordt verwoest door een plaag, ontdekken de Smurfen een sluw plan van Gargamel om hen naar zijn akkers te lokken.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Het is één jaar geleden dat Madhu, Ella en Slippy elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Madhu wil dat vieren door de rots waarop ze elkaar voor het eerst hebben gezien te redden van een botsing met een planeet.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella mag een dagje voor Boris de hond zorgen, maar ze is ook al aan de late kant met haar huiswerkproject. Ze combineert beide en neemt de hond mee naar Venus. Maar dat had ze misschien beter niet kunnen doen.
«
»
10:09 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verandert mentaal in een baby, en de Lemmings besluiten voor hem te zorgen.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Generaal Labienus heeft weer een nieuw idee. Hij heeft besloten dat al het Gallische voedsel in zijn stad verboden moet worden. De inwoners zijn helemaal niet blij met deze beslissing en verzetten zich ertegen.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Omdat Asmatix het beu is nooit zijn broodkruimels te krijgen, besluit hij ze zelf te gaan halen. Hij ontdekt een Romeins complot om al het brood in Lutetia te stelen en het tijdens de circusspelen opnieuw te verdelen.
«
»
10:40 Berry Bees
Een nieuw soort schoenen zorgt voor een ware hype onder de jongens. Iedereen wil ze hebben, ook Lola, maar mevrouw Berry vindt dat de schoenen iets vreemds hebben.
«
»
10:50 Berry Bees
Een kinderidool en zanger, beroemd om zijn prachtige haar, zit midden in zijn wereldtournee. Maar tijdens zijn laatste concerten gebeurt er iets vreemds. De kinderen in het publiek beginnen zich ineens als dieren te gedragen.
«
»
11:05 Squish
Pod voelt zich gekwetst door een leugen. Hij bedenkt een plannetje zodat hij weet wanneer Squish liegt. Hij mengt een gloeiende substantie in Squish' cupcakes die hem laat gloeien telkens als hij een leugen vertelt.
«
»
11:15 Squish
Squish investeert zijn vaders geld in een machine dat goud maakt, maar het produceert poep.
«
»
11:30 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Tijdens een routinecontrole ontdekt Sharki dat Dany zijn Toaster-rijbewijs niet heeft. Hij heeft 24 uur om het terug te krijgen. Het is slechts een formaliteit voor hem, maar de baas van het Galactisch Agentschap is in paniek door examens.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings willen met de telefoon van de boswachter spelen, maar Grizzy wil niet delen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een liefdesdrankje waarmee iemand meteen verliefd wordt op het eerste wezen dat ze zien. Grizzy hoopt de berin hiermee voor zich te winnen.
«
»
12:15 Ket & Doc
In het uitgestrekte Texas staat Emily, een getalenteerde cheerleader van acht, voor een grote uitdaging. Ze is de jongste telg van een rasechte jagersfamilie en de enige van wie er nog geen hertenkop in de woonkamer ophangt.
«
»
12:30 GameKeepers
In een Japans landschap moeten Mats en Sari een ring naar de arme visserszoon brengen, zodat die de prinses ten huwelijk kan vragen. Maar ninja's liggen op de loer en willen de gamekeepers koste wat het kost stoppen.
«
»
12:55 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een reuzenglijbaan.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou wil net als haar grote held Kamal Kharmach een comedyshow maken, maar grapjes bedenken blijkt veel moeilijker dan gedacht. Als Mel aan Cas vraagt om haar te helpen met een auditiefilmpje, ontdekt Cas dat Mel een rare tik heeft wanneer ze acteert.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wordt geboeid door een mimespeler op televisie. Om zich te ontdoen van de Lemmings die hun zinnen hebben gezet op zijn Yummy pot, verbergt Grizzy de pot en doet alsof deze onzichtbaar is.
«
»
13:25 Squish
Helen de Hydrozoa heeft meerdere ledematen. Ze wil niet dat Peggy meedoet met de cheerleaders, omdat zij er slechts twee heeft. Peggy besluit om zelf een team te beginnen en laat allerlei vreemde microben toe.
«
»
13:40 Berry Bees
In Australië staat de grote kart-race op het punt van beginnen. Bobby, Lola en Juliette staan te juichen voor de televisie, en zien dat de voertuigen van de deelnemers plotseling worden verslonden door gigantische rupsen.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Monalisa draagt de Catacombe-bende op om het daglicht in te gaan en zich niet langer te verstoppen.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella heeft haar been gebroken en moet het dus even rustig aan doen. Daar is ze alleen niet zo goed in en voor ze het weet belandt ze met haar been in ijslava op Ceres.
«
»
14:20 Prinsessia
Madeliefje wil graag foto's maken van alle prinsen en vraagt of de andere prinsessen nog een knappe prins kennen. Niemand kent echter een knappe prins.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi heeft zojuist de perfecte bollen gemaakt. Mush-Mush heeft het namelijk zelf gezegd, en Chep heeft de hele tijd zitten kijken. Maar nadat het hele dorp naar de Snackslak komt om ze te proeven, blijkt dat Sushi-Mushi het recept is vergeten.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Vandaag is het de dag waarop iedereen in Zwamdorp elkaar voor de gek houdt. En Mush-Mush vindt zelf dat hij een hele goede grap heeft bedacht. Maar als hij en zijn vriendjes een schilderij beschadigen, moeten ze het zien te vervangen.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als de krant een foto belooft te plaatsen van degene die het meeste afval opruimt, wil de commissaris die prijs graag winnen. Omdat hij zelf zo lui is, moeten Mieke en Toby het werk voor hem doen.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn assistenten van een druïde die erg stinkende drankjes maakt. De zaken worden ingewikkeld wanneer de druïde deelneemt aan een wedstrijd.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Bill krijgt van Samson en Marie een gloednieuwe fiets. Hij moet hem maar meteen eens uitproberen. Maar Bill is niet zo happig en vindt uitvluchten om maar niet te moeten starten. Blijkt dat Bill helemaal niet kan fietsen.
«
»
15:30 Kleine dingen
Als Blauw aan Geel en Groen laat zien hoe ze van vorm kunnen veranderen door door een houten vormensorteerder te knijpen, doen Groen en Geel snel mee.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Tortilla, een nichtje van Padgachix, wil zich aansluiten bij de groep ontembare dieren.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf tovert Robotsmurf om tot zijn perfecte assistent, maar de robot slaat op tilt.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Als een uitdaging uit de hand loopt, gooit Joe een bal naar een leraar en heeft hij een probleem.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings zijn allemaal verkouden, dus besluit Grizzy ze te genezen.
«
»
16:30 Where's Chicky?
De kuikens blazen op een grappig country-klinkend instrument.
«
»
16:35 Rox
Een misdadiger bedenkt een geniaal plan: hij traint een aapje om een kostbaar juweel te stelen dat verborgen ligt op een plaats die voor mensen niet toegankelijk is.
«
»
17:00 De Faker
Nidal moet zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Sekvan. Deze gezellige Syrische familie uit Mechelen gaat het Nidal niet gemakkelijk maken. Maar Nidal gaat alles op alles zetten om de Faker te ontmaskeren.
«
»
17:20 3Hz
In het ziekenhuis horen Sammy en Felix met de walkman dat Noor in 2043 gewond zal raken wanneer ze de magneet probeert te ontmantelen. De vrienden zoeken naar een manier om de magneet al in 2023 uit te schakelen en zo Noors ongeval te voorkomen.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een pakje kauwgom die je adem letterlijk bevriest. Een knal van iemand die zo'n kauwgompje eet kan alles in de omgeving bevriezen.
«
»
17:50 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
Een mysterieuze vrouw daagt op in Schemermeer om een dief in te rekenen. De identiteit van de Nachtwacht staat op het spel wanneer ze een DNA-staal wil, maar ze hebben geen benul dat de vrouw een Monsterjager is en met hen moet afrekenen.
«
»
18:35 De Hoppers
Arno zit wat in de put omdat hij nog nooit een lief heeft gehad en nog nooit heeft gekust. Hij is verliefd op Olivia, maar hij heeft dit nog nooit durven zeggen. Geert moedigt Arno aan om zijn gevoelens te uiten aan Olivia.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings voegen wat citroensap toe aan Grizzy's chocolade.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Lisette, de poetsvrouw van Video King, zit in het gips en kan niet poetsen. Trix en Said hebben daarom een robot gebouwd die het poetswerk even overneemt, maar daar is Lisette niet blij mee. Shoana ontdekt dat Mike een koffertje heeft vol speelgoed.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Maanden zijn voorbijgegaan en Jenny vervult haar droom om weer naar school te gaan. Zij wil haar normale leven weer oppakken, maar wordt almaar geconfronteerd met de blikken van anderen. Zij herinnert iedereen eraan dat zij meer dan een ziekte is.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De deelnemers moeten zo ver mogelijk door een labyrint van touw raken, zonder dat er een belletje rinkelt. De deelnemers gaan één voor één. Als een deelnemer een bel laat afgaan door het touw aan te raken, wordt de afstand gemarkeerd.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers