TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Silent Witness
Op de universiteit loopt de situatie verder uit de hand en Cara komt in de vuurlinie. Het raadsel van het lichaam in de Theems wordt opgelost. En vanuit onverwachte hoek komt er een doorbraak in de Cherry-zaak.
«
»
01:20 Murdoch Mysteries
Een in een mantel met kap gehulde man pleegt een reeks moorden bij een instituut voor hersenonderzoek. Tijdens het onderzoek wordt Murdoch benaderd door de helderziende Sarah Pensell, die hem vertelt dat ze een visioen heeft gehad.
«
»
02:05 Scott & Bailey
Rachels ex-vriend en advocaat Nick verdedigt Georgios Stelikos, een man die terechtstaat voor verkrachting en moord. Rachel is geschokt wanneer Stelikos aan een veroordeling ontsnapt. Hannah wordt binnengebracht voor ondervraging.
«
»
02:50 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Een idyllische Shakespeare-wandeling verandert in een drama nadat een van de wandelaars wordt vermoord en Frank als hoofdverdachte wordt aangemerkt.
«
»
03:35 Silent Witness
Nikki heeft er moeite mee om weer te wennen aan het leven thuis na haar avontuur in Mexico, waar traumatische gebeurtenissen voorgevallen zijn. Ondertussen wordt een lichaam in een reservoir gevonden, wat naar een 16 jaar oude moordzaak leidt.
«
»
04:30 Murdoch Mysteries
Wanneer de vondst van een gemummificeerd lichaam Murdoch op het spoor brengt van een liefdesdrama, zet hem dat aan het denken over zijn relatie met Dr. Ogden.
«
»
05:15 Hope Street
Leila en Finn onderzoeken de diefstal van een paar therapieschapen op de boerderij van therapeute Kate en haar dochter Hollie, die autistisch is. Leila ontdekt dat de dieven in een witte bestelbus reden.
«
»
06:00 The Coroner
Een vrouw valt dood neer vlak voor de aanvang van een festival in Lighthaven. Terwijl Jane en Davey erover discussiëren, verdwijnt het lijk plotseling uit het mortuarium.
«
»
06:45 All Creatures Great and Small
Aangemoedigd door Tristan vraagt James aan Helen of ze mee gaat naar het voorjaarsbal. Maar de afspraak met Helen komt in gevaar wanneer dorpsgenoot Gerald met zijn gewonde hond Rock naar de praktijk komt.
«
»
07:35 Father Brown
Father Brown ontrafelt een duister mysterie na de moord op een deelnemer bij een danswedstrijd.
«
»
08:20 Death in Paradise
Het team krijgt na de dood van een koffiemagnaat te maken met een familie vol conflicten om de waarheid te onthullen.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de verdwijning van een ruiter zonder hoofd. De zaak blijkt het begin te zijn van een aantal sterfgevallen in een familie.
«
»
10:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de verdwijning van een ruiter zonder hoofd. De zaak blijkt het begin te zijn van een aantal sterfgevallen in een familie.
«
»
10:50 Hope Street
Inspecteur Finn en rechercheur Leila doen onderzoek bij een zwartgeblakerd landhuis. De oudere bewoonster Valerie kwam eerder thuis dan verwacht, werd verrast door de brand en is naar het ziekenhuis overgebracht.
«
»
11:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu onderzoeken de zaak van een vermist persoon die het laatst gezien werd in een casino. Hier is gokken een zaak van leven en dood.
«
»
12:20 Death in Paradise
Het romantische weekend van Humphrey en Martha wordt onderbroken door een moord. In het hotel waar ze overnachten, wordt de eigenaar in de ochtend na hun aankomst dood teruggevonden.
«
»
13:15 Father Brown
Het toneelgezelschap van Kembleford krijgt een schok te verwerken wanneer een vriend van de regisseur wordt vergiftigd. Father Brown ontdekt dat er meer drama achter de schermen plaatsvindt dan op het toneel.
«
»
14:00 The Chelsea Detective
De kluis wordt eindelijk geopend, waarna het lot van Rebekah duidelijk wordt. Het team vraagt zich af of de zaak mogelijk verband houdt met de moord op Chris.
«
»
15:00 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit wanneer een meisje voor dood is achtergelaten bij een schoolfeest voor jongens.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Controversiële plannen om een supermarkt te bouwen in Elverton-cum-Latterly leiden tot moord wanneer een man wordt neergestoken. Barnaby en Jones gaan op zoek naar de dader.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een man die doodgestoken is. Zijn dood heeft mogelijk te maken met de controversiële nieuwe supermarkt die gepland staat voor Elverton-cum-Latterly.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een kleine visgemeenschap is geschokt wanneer hun festivalkoningin onder bizarre omstandigheden wordt vermoord.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Wanneer de koeien van de door tegenslagen getroffen boerin Phyllis Dalby ziek worden, doet James wanhopig zijn best om haar te helpen. Het vooruitzicht van een afspraakje met Helen zorgt voor een lach op zijn gezicht.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Wanneer twee erfgenamen van de familie Beaton onder onverklaarbare omstandigheden overlijden, is Murdoch vastbesloten te bewijzen dat het niet spookt op het landgoed van de familie.
«
»
21:00 Silent Witness
In een appartement wordt een gemummificeerd lichaam gevonden dat daar al een jaar verborgen was. Het team probeert de identiteit van de dode te achterhalen en raakt verwikkeld in een duistere wereld van drugs en mislukte cosmetische ingrepen.
«
»
22:10 Silent Witness
Het team probeert de waarheid achter een sterfgeval te achterhalen en vraagt zich af of de zaak verband houdt met het eerder gevonden lichaam. Ondertussen brengt het onderzoek van DI Torres onverwachte zaken aan het licht.
«
»
23:30 Call the Midwife
De vroedvrouwen bereiden zich voor op hun eindexamen terwijl twee broertjes worden achtergelaten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers