TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Moordenaars Open & Bloot
Rechtenstudent Jesse Valencia wordt niet ver van zijn appartement dood aangetroffen. Hij werd de keel overgesneden. In 1982 wordt David Harmon vermoord aangetroffen in zijn bed. Zijn vrouw claimt dat het komt door gemaskerde inbrekers.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
Het huwelijk van Sam en Coco dreigt op de klippen te lopen, dus vraagt Coco advies aan een van de andere koppels. Na de huwelijksreizen komen de stellen bij elkaar voor een etentje.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Komiek Donna Preston krijgt vijf menu's waaruit ze drie blind dates kan kiezen, maar wanneer de maaltijden zijn gegeten en de dates eindigen, zal er slechts één persoon voor een tweede keer terugkomen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Achter gesloten deuren
Leon en een vriend plegen al een tijdje ' kleine' inbraken op bouwplaatsen in de omgeving. Het geeft hun gezinnen net dat kleine beetje extra. Bij een laatste inbraak zijn ze betrapt.
«
»
13:10 Dinner Date
Juridisch assistente en rechtenstudente Mimi krijgt vijf menu's, elk samengesteld door een potentiële blind date. Ze gaat echter met maar drie van hen uit eten. Ze kiest haar dates op basis van de menu's die ze het lekkerst vindt.
«
»
14:05 Blind getrouwd: Australië
De eerste verbintenisceremonie vindt plaats. De koppels gaan voor het eerst op de bank zitten voor een gesprek met de experts. Onder hen is het nieuwe lid - seksuologe Alessandra Rampolla.
«
»
15:25 Achter gesloten deuren
Isabel staat op het punt een geslachtsveranderende operatie te ondergaan. Ze is verliefd geworden, en het is wederzijds. Moet ze het vertellen?
«
»
16:25 MasterChef Australië
De chefs maken zich op voor de eerste eliminatieproef van dit seizoen. In de eerste ronde moeten de chefs aan de slag met ingrediënten die juryleden Andy Allen, Melissa Leong en Jock Zonfrillo doorheen hun jeugd hebben geïnspireerd.
«
»
17:50 Boer zkt Vrouw
Boerin Sanne beslist met wie ze haar 24 uurs-date wil spenderen. Bij Boer Niels neemt de speelse Sylvie ondertussen het voortouw, maar tijdens het poetsen van zijn tractor gaat ze te ver.
«
»
19:10 Home and Away
Eden, Remi, Kirby en Theo keren terug van een succesvolle tour. Maar terwijl Cash en Eden elkaar in de armen vallen, heeft Remi een veel minder hartelijk weerzien met Bree.
«
»
19:40 Moordenaars Open & Bloot
In 2005 keert de zeventienjarige studente Taylor Behl niet meer terug van een nachtelijk uitje. In 1985 wordt de zeventienjarige studente Missy Avila verdronken aangetroffen in een rivier.
«
»
20:35 Mission: Impossible -- Fallout
Ethan Hunt gaat op zoek naar een partij gestolen plutonium. Wanneer er toch nucleaire wapens in de handen van een groep misdadigers vallen, moeten Ethan en zijn team de wereld redden van de ondergang.
«
»
23:20 S.W.A.T.
Het team trekt naar Mexico om een gevatte voortvluchtige crimineel terug naar de Verenigde Staten te begeleiden. De missie gaat echter niet geheel volgens plan wanneer een oude getuige opduikt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers