TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 The Block NZ: On Point
De teams hebben nog maar vier dagen om het buitenschilderwerk af te krijgen en Stu voelt de toenemende druk. Ondertussen is Peter weer op oorlogspad als Agni niet uit de problemen kan blijven.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Bake Off Vlaanderen
Het thema van de vijfde aflevering is Zen en presentator Wim Opbrouck doet er alles aan om zijn bakkers tot rust te brengen. In de technische proef worden de bakkers weer één met de natuur.
«
»
08:35 Bake Off Vlaanderen
In week zes wordt het honderdjarige bestaan van juryleden Herman & Regula gevierd. Hergula wordt 100 en dat gaat gepaard met veel toeters en bellen maar ook met drie heerlijke baksels die helemaal in het teken staan van de jury.
«
»
09:30 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en het team bouwen een huis voor een cheerleading coach die de universiteit heeft verlaten om voor zijn gezin te zorgen na de dood van zijn moeder. Zangeres Mariah Carey en Olympiër Dominique Dawes komen als een speciale verrassing.
«
»
10:20 The Block NZ
De teams halen alles uit de kast om de badkamerplannen groots te verwezenlijken. De andere teams zijn jaloers op het geheime voordeel van één team.
«
»
11:10 Love It or List It
Kevin heeft hun huis gekocht voordat Nevada er ooit binnen iss geweest en nu, met vier kinderen, voelt ze dagelijks frustratie over de functionele problemen van het huis.
«
»
12:00 Dr. Phil
Forensisch expert Joseph Scott Morgan, ex-FBI-agent Jonathan Gilliam, criminoloog Casey Jordan, journalist Caitlyn Becker en cyberspeurder Lisamarie bespreken de moorden op de universiteit in Idaho en de frustratie van de familie van de slachtoffers.
«
»
12:45 Love Island
De eilandbewoners bespreken de gevolgen van de herkoppeling en het vertrek van Callum. Tommy vertelt aan Lucie dat hij blij is dat ze samen is met Joe.
«
»
13:35 Extreme Food Phobics
Dr. Ranj ontmoet een chef-kok die zijn eigen eten niet kan verdragen, en een thuisblijvende moeder die haar eetgewoonten niet wil doorgeven aan haar kind.
«
»
14:25 Extreme Food Phobics
Een achttienjarige leeft van wel 100 kipnuggets per week vanwege angst voor voedseltexturen, en een moeder is bezorgd dat haar fruit- en groentefobie een negatief effect heeft op haar zoontje.
«
»
15:15 The Block NZ
De stress rijst de pan uit als de teams zich haasten om hun familiebadkamers te onthullen, en de strijd van één team op het laatste moment drijft een ander team tegen de muur.
«
»
16:25 Obsessive Compulsive Cleaners
Glamourmodel Kerry helpt alleenstaande moeder Vikki, en Tina helpt Mike uit Ipswich met schoonmaken.
«
»
17:20 Dr. Phil
De mogelijke voordelen en gevolgen van mensen die microchip-implantaten krijgen. Een vrouw met 47 implantaten. CEO van VivoKey Technologies, Amal Graafstra, PrivacyCode-CEO Michelle Dennedy en Dr. Charles Sophy.
«
»
18:10 Masterchef USA
De overgebleven negen koks moeten de grill opstoken en hun barbecuevaardigheden laten zien. Ze krijgen een uur de tijd om een smakelijk gerecht op de grill te bereiden en indruk te maken op de jury.
«
»
18:55 Love It or List It
Nathan en Anne hebben hun hypermoderne huis ingeruild voor een veel ouder huis. Nu ze echter een baby op komst hebben, lijkt hun to do-lijst veel te lang om het allemaal voor elkaar te krijgen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Op het chateau begint de tijd te dringen. De klussen in het kasteel zijn bijna klaar, maar in het bijhuisje moet nog veel gebeuren. Ook het zwembad is nog steeds niet af. Nu de hoofdaannemer weg is, gaat de familie op zoek naar nieuwe klusjesmannen.
«
»
20:35 Next Level Chef
Kaas, noten en vleeswaren blijken voor de chef-koks een behoorlijke uitdaging. Het 'time token' zorgt ervoor dat een chef-kok een keuze zal moeten maken tussen sabotage of veiligheid.
«
»
21:25 Next Level Chef
Er blijven acht deelnemers over. Eén deelnemer besluit tien seconden af te nemen van zijn grootste concurrent, waardoor hij minder tijd heeft om ingrediënten te selecteren. De deelnemers moeten al hun technische en culinaire vaardigheden gebruiken.
«
»
22:15 Next Level Chef
De zeven overgebleven chef-koks staan voor een populaire en gevreesde discipline: het toetje. En het moet gebakken worden, niet gemaakt. Er staan chocolade, citrus en mooie details op het menu. Ze hebben 60 minuten.
«
»
23:10 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van Stuart, wiens dronken acties tot een onfatsoenlijke tatoeage hebben geleid. Ook Catherine komt langs, een Cher-imitator wiens toewijding aan haar baan met een ongelukje op haar heup eindigde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers