TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Urk!
De grote dag is aangebroken, de sprookjesbruiloft van Gerda en Klaas. Teuns verjaardagscadeau brengt het liefdeskoppel naar een hoogtepunt. Jeroen heeft speciaal voor de gelegenheid een belangrijke boodschap voor Teun.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Urk!
Teun heeft corona. Gelukkig biedt Fred de helpende hand, hij neemt zijn taak als plaatsvervanger van Teun wel erg letterlijk. Kersverse bruid Gerda, gaat een dag minder werken om thuis te kunnen soppen, heel gebruikelijk op Urk.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Blind Getrouwd UK
Het brutaalste sociale experiment van het VK is terug en groter dan ooit, met experts die 16 singles helpen de liefde te vinden. In de eerste aflevering gaan twee stellen door het gangpad nadat ze hun laatste nacht van vrijheid hebben gevierd.
«
»
14:55 Killing Field
Tijdens een misgelopen drugszaak raakt agent David gewond. Zijn partner Cal achtervolgt twee criminelen naar een afgelegen boerderij. Deze is eigendom van de gekwelde veteraan Eric, die de handen in elkaar slaat met Cal om de mannen tegen te houden.
«
»
16:45 24 Hours in A&E
Sylvia van 95 wordt met spoed naar St George's gebracht nadat ze van een trap is gevallen. Fietser Mark is met hoge snelheid aangereden door een auto en blijft boos en verward achter.
«
»
17:40 B&B zoekt Lief
Op Curaçao is het tijd voor een tweede vrijgezel. Bij Anthony en Florry op Tenerife slaat de twijfel toe. Bij Jelmont in Portugal krijgt vrijgezel Ingrid dan weer concurrentie en in Nederland ontmoet An Lemmens gastvrouw Katy.
«
»
18:15 Familie Gillis: massa is kassa
Na een roerige tijd en het vertrek van Nicol probeert Peter het leven weer op te pakken. Er is inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven, geen nieuwe vriendin maar personal assistent Klaartje. De familie komt bijeen om de parken te inventariseren.
«
»
19:10 Home and Away
Harper vertelt Cash waarom ze zijn hulp nodig heeft: tegen haar zus Dana werd een arrestatiebevel uitgevaardigd nadat er drugs in haar appartement werden gevonden. Volgens haar is Dana echter onschuldig.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon zet Penny en Leonard onder druk met het kiezen van een trouwdatum. Ondertussen ervaart hij zelf enorme ontwikkelingen in zijn relatie met Amy en overweegt Raj om het uit te maken met Emily.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
In de aanloop naar hun huwelijk doet Leonard een boekje open tegenover Penny. Intussen raakt Sheldon in paniek wanneer Amy een pauze inlast in hun relatie.
«
»
20:30 Een huis vol emigreert
Het is eindelijk zo ver voor de familie Kraan: de dag van de grote emigratie is aangebroken. En nu hét huis definitief gevonden is, staan Johan en Janneke te trappelen om het aan hun drie oudste dochters te laten zien.
«
»
21:30 De Bauers - 20 jaar later
Frans heeft al lange tijd een grote wens: het volgen van een EHBO-cursus. Hij sleept het hele gezin mee naar een cursus. Voor zoon Christiaan is dit nog wel een dingetje. Hij is al snel vies van iets.
«
»
22:10 Echte Meisjes in de Jungle
Beide teams krijgen onverwacht bezoek in de jungle. De lange tijd van huis breekt de meeste meisjes op, waardoor ze elkaar in de haren zitten. En er moeten weer twee meisjes de jungle verlaten.
«
»
23:15 Emergency on Sunny Beach
De politie krijgt enkele vreemde oproepen over groepjes feestvierders.
«
»
00:10 The Big Bang Theory
Sheldon zet Penny en Leonard onder druk met het kiezen van een trouwdatum. Ondertussen ervaart hij zelf enorme ontwikkelingen in zijn relatie met Amy en overweegt Raj om het uit te maken met Emily.
«
»
00:35 The Big Bang Theory
In de aanloop naar hun huwelijk doet Leonard een boekje open tegenover Penny. Intussen raakt Sheldon in paniek wanneer Amy een pauze inlast in hun relatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers