TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Foodtruck gezocht
Simone is een alleenstaande moeder die naar eigen zeggen mislukt is in de liefde, maar toch een droom heeft om de liefde te verspreiden met haar foodtruck.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Ambulance Australia
Lucy en Eliza helpen een motorrijder die is geraakt door een taxi in het zakencentrum van Brisbane. Als ze aankomen blijkt de patiŽnt niet te reageren. Shane en Shelly schieten een baby van drie maanden te hulp.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Blind getrouwd: AustraliŽ
Het is de finale van de reŁnie, waar alle deelnemers voor de laatste keer samenkomen om terug te kijken op hun ervaringen tijdens het experiment na een vurig etentje de avond ervoor.
«
»
13:40 Wanted
Nadat zijn vader is vermoord, neemt Wesley Gibson, een gefrustreerde boekhouder, zijn vaders taak over als lid van een geheime groep huurmoordenaars. De Broederschap neemt orders aan van het Lot zelf.
«
»
15:40 24 Hours in A&E
Maria wordt met spoed naar de spoedafdeling gebracht nadat ze tegen een lantaarnpaal is gereden. Ronald wordt binnengebracht na een val thuis. Ronnie ligt op de kinderafdeling na een aanval van braken.
«
»
16:40 De Bauers - 20 jaar later
Mariska is twee jaar geleden getroffen door een herseninfarct. Ze gaat samen met Frans naar het ziekenhuis voor de uitslag van een paar onderzoeken. Frans begint met het afstrepen van zijn bucketlist.
«
»
17:25 My Kitchen Rules
In de grote finale moeten de twee resterende teams honderd borden bereiden om indruk te maken op juryleden Manu Feildel, Nigella Lawson en Colin Fassnidge. Welk team wordt gekroond tot kampioen?
«
»
19:10 Home and Away
Mali heeft eindelijk groen licht gekregen van de dokters: hij mag opnieuw surfen. Hij is dolblij en wil zo snel mogelijk de surflessen opnieuw opstarten. Cash loopt een oude bekende tegen het lijf.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Howard twijfelt aan zijn kwaliteiten als ingenieur wanneer hij samen met Sheldon een speelgoeddrone niet van de grond krijgt. Ondertussen is Leonard, door een geannuleerde vlucht, bijna te laat om een speech op zijn voormalige school te geven.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
De moeders van Sheldon en Leonard ontmoeten elkaar, hun persoonlijkheden gaan echter niet helemaal samen. Ondertussen beslist Howard om een eerlijk aandeel in het huishouden op zich te nemen, maar niet zonder hulp van vrienden.
«
»
20:30 Alert: Missing Persons Unit
Een populaire reisinfluencer verdwijnt spoorloos terwijl er een storm door de stad raast. Hoewel de noodtoestand werd afgekondigd, start het team een onderzoek.
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
Capt. Strand en de 126 helpen een man wiens vrouw "sterft" als ze niet ondersteboven is. Grace neemt een telefoontje aan van een pizzabezorger die de schok van zijn leven tegemoet gaat.
«
»
22:25 Killing Field
Tijdens een misgelopen drugszaak raakt agent David gewond. Zijn partner Cal achtervolgt twee criminelen naar een afgelegen boerderij. Deze is eigendom van de gekwelde veteraan Eric, die de handen in elkaar slaat met Cal om de mannen tegen te houden.
«
»
00:15 Fatal Attraction
In het heden bereidt Dan de aanvraag voor zijn nieuwe proces voor. In het verleden bereidt Dan zijn verdediging voor met Cabral. Belangrijke momenten in Alex' leven vormen de vrouw die ze wordt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers