TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Blind Getrouwd UK
In de verbintenisceremonie zetten experts Mel, Paul en Charlene de huwelijken in de schijnwerpers, maar een verrassende bekentenis doet de groep opschudden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Urk!
Na het voelen aan zijn pook, zijn lage ligging en zijn fantastische geluid, is Mathilde verliefd. Als Tony en zijn maten hun oudelullen-avond hebben, vindt bij Greetje thuis de vrouwelijke variant plaats. Teun en Ap doen inspiratie op in Antwerpen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Outrageous Weddings
We ontdekken de geheimen van een succesvol huwelijk, zijn getuige van een bruiloft die letterlijk aan een zijden draadje hangt, en we zijn uitgenodigd op een vampierenbruiloft. Bijten is toegestaan.
«
»
14:30 Twister
Bill en Jo Harding, ervaren tornadojagers aan de rand van een scheiding, moeten nog één keer samenwerken om een geavanceerde onderzoeksmachine te testen in het levensgevaarlijke oog van een tornado.
«
»
16:35 24 Hours in A&E
Het personeel behandelt een gedeeltelijk afgehakte hand, een steekwond en een slachtoffer van een ongeluk. Dit zijn ernstige gevallen die gevolgen kunnen hebben voor de rest van het leven van de patiënten.
«
»
17:40 B&B zoekt Lief
In Nederland hebben Stefaan en Roland een bijzondere verrassing voor Katy. Ondertussen leert Patricia, haar mannen, beter kennen tijdens een stralende stranddag op het mooie Curaçao.
«
»
18:15 Familie Gillis: massa is kassa
Peter raakt tijdens de fotoshoot voor zijn kookboek volledig over de kook. Ruud ontwikkelt een revolutionair communicatiesysteem. Bij de allereerste ontmoeting met zijn schoonouders laat Peter zijn welbekende 'charmes' zien.
«
»
19:10 Home and Away
Forrest is onder de indruk van de pitch van Justin en geeft Theo de kans om voor hem op te treden. Mali moedigt Rose aan om contact op te nemen met Samuel en ze besluit hem een brief te schrijven.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
De groep viert het nieuws van Bernadette's zwangerschap met karaoke, maar Howards reactie baart haar zorgen. Hij vindt dat hij meer geld moet verdienen om zijn familie te onderhouden.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
De groep overtuigt Sheldon ervan om zijn verjaardag te vieren, ze verrassen hem met een speciale gast; zijn favoriete superheld.
«
»
20:30 Patser
Vier jonge dealers uit Antwerpen belanden in de problemen als ze een lading cocaïne stelen. Dit ontketent een ware oorlog tussen hen, een drugsbaas uit Amsterdam en de Colombiaanse kartels.
«
»
22:55 Project X
Drie scholieren organiseren een gigantisch feest dat uit de hand loopt. Dromen vallen in duigen, reputaties worden geschonden en helden worden geboren.
«
»
00:35 The Big Bang Theory
De groep viert het nieuws van Bernadette's zwangerschap met karaoke, maar Howards reactie baart haar zorgen. Hij vindt dat hij meer geld moet verdienen om zijn familie te onderhouden.
«
»
01:00 The Big Bang Theory
De groep overtuigt Sheldon ervan om zijn verjaardag te vieren, ze verrassen hem met een speciale gast; zijn favoriete superheld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Eind jaren zeventig in Los Angeles, in de tijd van disco en wilde feesten, is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een nieuwe klapper. Dat worden de Chippendales, gepromoot door onervaren zakenlieden. Dankzij het zootje ongeregeld van mannelijke dansers met hun obscene stripshow gaat ook voor vrouwen een seksfantasie in vervulling. Dit culturele fenomeen lift mee op de golf van maatschappelijke bevrijding en wordt meteen een succes, met schijnbaar onbegrensde kansen op roem en rijkdom. Maar op snelle successen komen schimmige figuren af, die het sprookje met een moord verstoren en de toon zetten voor jarenlang bedrog.


'Curse of the Chippendales', om 22.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers