TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Blind Getrouwd UK
Het brutaalste sociale experiment van het VK is terug en groter dan ooit, met experts die 16 singles helpen de liefde te vinden. In de eerste aflevering gaan twee stellen door het gangpad nadat ze hun laatste nacht van vrijheid hebben gevierd.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Gordon Ramsay's Future Food Stars
Gordon brengt de deelnemers terug naar de basis en stelt hun vaardigheden en talent op de proef. Om te beginnen nodigt hij de ondernemers uit een bezoek te brengen aan een wereldberoemd ambachtelijk bedrijf in gerookte zalm in Hackney Wick.
«
»
13:30 Getekend voor het leven
André Hazes volgt verschillende mensen die spijt hebben van hun tatoeages en krijgt hun verhalen te horen. De tatoeages van deze mensen hebben dagelijks een enorme impact op hun leven. Zij krijgen de kans om hun leven voorgoed te veranderen.
«
»
14:30 Red
Gepensioneerd ex-geheim agent Frank Moses wordt overvallen in zijn huis. Om te weten wie hierachter zit, herenigt Frank zich met oude Joe, gekke Marvin en sluwe Victoria van zijn vroegere team. Alleen hun expertise kan de terroristen stoppen.
«
»
16:35 Hotel Hell
In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.
«
»
17:35 Help, Mijn Man Is Klusser
In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open en er is geen verwarming.
«
»
18:30 Snackmasters
Chef-koks Ron Blaauw en Richard van Oostenbrugge gaan de uitdaging aan om de zoete spekjes van Frisia zo goed mogelijk na te maken. De winnaar plaatst zich als allereerste in de finale.
«
»
19:30 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon moet Lowery's Seafood vernieuwen, waar zijn personeel twee broers ontmoeten die op gespannen voet staan. De rest van het team is toegewijd maar weten niet waar ze het leiderschap moeten zoeken.
«
»
20:30 Braveheart
De vrouw van de Schot William Wallace wordt gedood, waarop hij een opstand leidt tegen de wrede Engelse tirannieke koning in de dertiende eeuw.
«
»
23:45 Last Night in Soho
Een ambitieuze modeontwerpster reist op mysterieuze wijze terug in de tijd naar de jaren zestig. Hier ontmoet ze een oogverblindende wannabe-zangeres. Ze ontdekt echter al snel dat achter alle glitter en glamour een duister geheim schuilt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers