TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
07:25 Blind Getrouwd UK
Het brutaalste sociale experiment van het VK is terug en groter dan ooit, met experts die 16 singles helpen de liefde te vinden. In de eerste aflevering gaan twee stellen door het gangpad nadat ze hun laatste nacht van vrijheid hebben gevierd.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Outrageous Weddings
Van hilarisch tot catastrofaal, van verdwaalde bruidegommen en kotsende priesters tot bruiloften die in de war worden gestuurd door koeien. Een compilatie van de meest rampzalige huwelijksdagen ooit op beeld vastgelegd.
«
»
13:25 Getekend voor het leven
André Hazes volgt verschillende mensen die spijt hebben van hun tatoeages en krijgt hun verhalen te horen. De tatoeages van deze mensen hebben dagelijks een enorme impact op hun leven. Zij krijgen de kans om hun leven voorgoed te veranderen.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:20 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
14:40 Red
Gepensioneerd ex-geheim agent Frank Moses wordt overvallen in zijn huis. Om te weten wie hierachter zit, herenigt Frank zich met oude Joe, gekke Marvin en sluwe Victoria van zijn vroegere team. Alleen hun expertise kan de terroristen stoppen.
«
»
16:25 Gordon Ramsay's Future Food Stars
Gordon brengt de deelnemers terug naar de basis en stelt hun vaardigheden en talent op de proef. Om te beginnen nodigt hij de ondernemers uit een bezoek te brengen aan een wereldberoemd ambachtelijk bedrijf in gerookte zalm in Hackney Wick.
«
»
16:40 Hotel Hell
In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.
«
»
17:35 Help, Mijn Man Is Klusser
In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open en er is geen verwarming.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:35 Snackmasters
Twee Nederlandse chef-koks nemen het tegen elkaar op om een iconische snack zo identiek mogelijk na te maken. De makers van de originele snack bepalen wie doorgaat en wie afvalt. De winnende chef kroont zich uiteindelijk tot echte Snackmaster.
«
»
19:30 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon moet Lowery's Seafood vernieuwen, waar zijn personeel twee broers ontmoeten die op gespannen voet staan. De rest van het team is toegewijd maar weten niet waar ze het leiderschap moeten zoeken.
«
»
20:30 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
20:30 Braveheart
De vrouw van de Schot William Wallace wordt gedood, waarop hij een opstand leidt tegen de wrede Engelse tirannieke koning in de dertiende eeuw.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
23:45 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
23:45 Last Night in Soho
Een ambitieuze modeontwerpster reist op mysterieuze wijze terug in de tijd naar de jaren zestig. Hier ontmoet ze een oogverblindende wannabe-zangeres. Ze ontdekt echter al snel dat achter alle glitter en glamour een duister geheim schuilt.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers