TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Blind Getrouwd UK
De experts matchen nog twee koppels, maar wanneer de grote dag aanbreekt, ontdekken een bruid en bruidegom al snel dat hun verschillen een probleem kunnen zijn.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Urk!
Tot Greetjes ongenoegen komt Jans' grote snelle jongensdroom eindelijk uit. Ook Tony droomt, maar dan over vis bezorgen. Want nu hij thuis zit wordt hij steeds aan het soppen gezet.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Blind Getrouwd UK
De laatste vier singles duiken in het huwelijk met een volslagen vreemde. Een stel heeft moeite om contact te maken en een bruid gaat tegen het advies van haar familie in om liefde te vinden.
«
»
14:25 Baby Driver
Met knalharde muziek in zijn oren schudt de jonge Baby de politie tijdens iedere klus moeiteloos van zich af. Toch wil hij zijn criminele carrière direct vaarwel zeggen, maar zijn baas wil hier een stokje voor steken.
«
»
16:30 24 Hours in A&E
Een 22-jarige motorrijder wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval op de snelweg. Een 86-jarige man is in levensgevaar door een gescheurde aorta.
«
»
17:30 De Bauers - 20 jaar later
Frans heeft al lange tijd een grote wens: het volgen van een EHBO-cursus. Hij sleept het hele gezin mee naar een cursus. Voor zoon Christiaan is dit nog wel een dingetje. Hij is al snel vies van iets.
«
»
18:15 Familie Gillis: massa is kassa
Peter Gillis heeft een nieuwe aanwinst voor zijn wagenpark: de Rolls-Royce onder de campers. En het bakbeest wordt onmiddellijk aan een grondige rijtest onderworpen. Huisvriend en interieurspecialist Marc geeft Wendy advies over haar Tiktokplannen.
«
»
19:10 Home and Away
Het optreden van Lyrik in Salt komt in het gedrang door het ontbreken van de auteursrechten op de nummers van Kirby. Mackenzie stelt zich weinig begripvol op.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Amy doet geheimzinnig over haar date, daarom besluiten de vrienden om haar te bespioneren. Ondertussen overtuigt Sheldon Raj en Howard om een geschikte vrouw voor hem te zoeken.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Amy en Sheldon proberen, tijdens Thanksgiving, tijd door te brengen als vrienden. Tegelijkertijd stemt Howard in om, samen met Bernadette, Raj en Emily, als vrijwilliger aan de slag te gaan in de soepkeuken.
«
»
20:35 Alert: Missing Persons Unit
Het team gaat op zoek naar een jonge ijshockeyspeler die spoorloos verdween na een gevecht met een tegenstander. Kemi loopt een oude bekende tegen het lijf. Nikki bemoeit zich met Braun.
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
De 126 moet een vader en zoon redden die betrokken zijn bij een uit de hand gelopen rijles. Daarna komen ze een zelfhulpgoeroe tegen die zijn zelfbeheersing heeft verloren. Owen bemoeit zich te veel met de planning van de bruiloft van TK en Carlos.
«
»
22:25 The Butterfly Effect
De getraumatiseerde student Evan Treborn kan met zijn geest terugkeren naar zijn jeugd om de levens van zijn vrienden op de rails te krijgen. Maar zijn daden hebben een enorme weerslag op de toekomst.
«
»
00:25 Fatal Attraction
De ramkoers die Dan heeft uitgezet voor iedereen om hem heen speelt zich af in zowel het verleden als het heden; Dan stemt ermee in om bij Jorge's bedrijf te blijven werken en onthult aan Ellen dat de rechter zijn beroep heeft afgewezen.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers