TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Blind Getrouwd UK
De volgende fase van het experiment begint als de eerste vier koppels op huwelijksreis gaan. Sommige relaties bloeien op, terwijl andere stellen hun compatibiliteit in twijfel trekken.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Urk!
Op Urk lijkt iedereen tijdens de kerst de harde lockdown vergeten te zijn maar niets is minder waar.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Blind Getrouwd UK
De experts matchen nog twee koppels, maar wanneer de grote dag aanbreekt, ontdekken een bruid en bruidegom al snel dat hun verschillen een probleem kunnen zijn.
«
»
14:45 A Good Day to Die Hard
John McClane reist af naar Rusland om zijn zoon te helpen, die daar als undercover CIA-agent werkt. Samen binden ze de strijd aan met de Russische onderwereld en merken ze dat hun tegengestelde aanpak heel goed samengaat.
«
»
16:35 24 Hours in A&E
De tienjarige Rezwan komt naar het ziekenhuis vanwege een verontrustende uitslag op zijn enkel.
«
»
17:40 B&B zoekt Lief
Alleenstaande uitbaters van bed and breakfasts in het buitenland zoeken naar de liefde van hun leven met wie ze hun buitenlandse droom kunnen delen. Ze worden bezocht door singles die twee weken gaan strijden om het hart van hun gastheer of -vrouw.
«
»
18:15 Familie Gillis: massa is kassa
De familie Gillis heeft al lang afscheid genomen van Nicol. En daarom moeten er nieuwe staatsieportretten gemaakt worden voor de banners die in alle parken komen te hangen. Zoon Mark gaat aan de slag met de collectie oude motoren van ons Pap.
«
»
19:10 Home and Away
Justin licht Remi en Theo in over de beslissing van Forrest waardoor Lyrik geen nummers van Kirby meer live zal mogen brengen. Bree raadt Kirby aan om tijdelijk wat afstand te nemen van Lyrik.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Penny en Bernadette proberen een man voor Amy te vinden via een datingapp. Tegelijkertijd proberen Leonard en Sheldon een grote lading helium veilig te stellen.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Sheldon heeft het moeilijk om zijn emoties over zijn recente breuk met Amy te onderdrukken wanneer Wil Wheaton hem interviewt voor een 'Star Trek'-documentaire.
«
»
20:30 National Security
Politieagent Hank Rafferty en voormalig aspirant-politieagent Earl Montgomery werken samen om een crimineel en zijn bende van overvallers tegen te houden.
«
»
22:10 Baby Driver
Met knalharde muziek in zijn oren schudt de jonge Baby de politie tijdens iedere klus moeiteloos van zich af. Toch wil hij zijn criminele carrière direct vaarwel zeggen, maar zijn baas wil hier een stokje voor steken.
«
»
00:20 The Big Bang Theory
Penny en Bernadette proberen een man voor Amy te vinden via een datingapp. Tegelijkertijd proberen Leonard en Sheldon een grote lading helium veilig te stellen.
«
»
00:45 The Big Bang Theory
Sheldon heeft het moeilijk om zijn emoties over zijn recente breuk met Amy te onderdrukken wanneer Wil Wheaton hem interviewt voor een 'Star Trek'-documentaire.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Een oude zaak brengt Deans plannen in de war en maakt Manning onzeker, waardoor hij gaat twijfelen aan zijn toekomst bij de politie. De MIU komt steeds meer onder druk te staan, nu iemand van het hoofdkantoor van de divisie controles komt uitvoeren. Dean is zichtbaar verdrietig. Karen en Jenn kunnen bewijzen dat een belangrijke getuige van het onderzoek gelogen heeft over zijn alibi. Ze sporen de man in kwestie op voor het te laat is. Chris voelt zich thuis publieke vijand nummer één en de spanningen tussen Jenn en Jacqui escaleren. Wanneer problemen Jenn tot thuis achtervolgen, is haar gezin ook echt in gevaar.

'The Bay', om 21.20 uur op VRT 1.

Dossiers