TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Getekend voor het leven
André Hazes volgt verschillende mensen die spijt hebben van hun tatoeages en krijgt hun verhalen te horen. De tatoeages van deze mensen hebben dagelijks een enorme impact op hun leven. Zij krijgen de kans om hun leven voorgoed te veranderen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
13:00 Darts
Tijdens dit officieuze WK voor landenteams spelen de beste darters ter wereld niet enkel individueel, maar ook in duowedstrijden.
«
»
17:05 Meiden die rijden
Kim vertelt uitgebreid over haar liefdesleven. De vrolijke Vivi in Rotterdam en de leuke Louise in Frankrijk worden in beeld gebracht en Charlotte gaat op voor haar vrachtwagenrijbewijs.
«
»
18:05 Ik Vertrek
Voor haar werk heeft Birgitta het extreem druk. Gelukkig is haar man Ton de perfecte huisman en zorgt hij voor het huishouden en de kinderen. Toch mist Birgitta het gezinsleven en ze besluiten het roer om te gooien en vertrekken naar Spanje.
«
»
19:00 Darts
Tijdens dit officieuze WK voor landenteams spelen de beste darters ter wereld niet enkel individueel, maar ook in duowedstrijden.
«
»
22:20 The Mummy
Na 3.000 jaar komt in de legendarische dodenstad Hamunaptra het gemummificeerde lichaam van Imhotep, door toedoen van een groep schattenjagers, opnieuw tot leven.
«
»
00:35 Ambulance Australia
Lucy en Eliza helpen een motorrijder die is geraakt door een taxi in het zakencentrum van Brisbane. Als ze aankomen blijkt de patiënt niet te reageren. Shane en Shelly schieten een baby van drie maanden te hulp.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers