TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Hotel Hell
In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Bridezillas
De druk wordt Veronica teveel. Haar grote dag eindigt niet zoals iedereen het zich had voorgesteld.
«
»
13:55 Blind Getrouwd UK
Het brutaalste sociale experiment van het VK is terug en groter dan ooit, met experts die 16 singles helpen de liefde te vinden. In de eerste aflevering gaan twee stellen door het gangpad nadat ze hun laatste nacht van vrijheid hebben gevierd.
«
»
14:35 National Security
Politieagent Hank Rafferty en voormalig aspirant-politieagent Earl Montgomery werken samen om een crimineel en zijn bende van overvallers tegen te houden.
«
»
16:25 Villa Zuid-Afrika
Wanneer Kathleen en Steven gaan kijken hoe het gaat met de heropbouw van hun guesthouse, zijn ze niet tevreden over de afwerking. Sommige taken moeten opnieuw gedaan worden. Ter ontspanning gaat de familie een dagje naar zee om pinguïns te spotten.
«
»
17:35 Een huis vol emigreert
Het is eindelijk zo ver voor de familie Kraan: de dag van de grote emigratie is aangebroken. En nu hét huis definitief gevonden is, staan Johan en Janneke te trappelen om het aan hun drie oudste dochters te laten zien.
«
»
18:35 De Bauers - 20 jaar later
Frans heeft al lange tijd een grote wens: het volgen van een EHBO-cursus. Hij sleept het hele gezin mee naar een cursus. Voor zoon Christiaan is dit nog wel een dingetje. Hij is al snel vies van iets.
«
»
19:20 Mr. Bean
Mr. Bean bezoekt een jaarmarkt. Daar belandt hij, onbewust, in de positie dat hij op een kind moet letten. Dat kan niet goed gaan!
«
»
19:50 Flodder
Na zijn val uit Johnnies auto raakt zoon Kees zijn geheugen kwijt en vertoont hij plotseling voorbeeldig gedrag.
«
»
20:30 Fifty Shades Freed
De pasgetrouwde Christian en Anastasia genieten van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich gelaten hebben. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.
«
»
22:30 Red
Gepensioneerd ex-geheim agent Frank Moses wordt overvallen in zijn huis. Om te weten wie hierachter zit, herenigt Frank zich met oude Joe, gekke Marvin en sluwe Victoria van zijn vroegere team. Alleen hun expertise kan de terroristen stoppen.
«
»
00:35 Emergency on Sunny Beach
De politie krijgt enkele vreemde oproepen over groepjes feestvierders.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers