TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
18:15 De neven van Eus
Iedereen weet dat Turkije veel Syrische vluchtelingen opneemt. Eus reist naar havenstad Mersin, waar zijn ouders vroeger een zomerhuis hadden. Zijn moeder wil er niet meer wonen en kwalificeert de kustplaats tegenwoordig als 'Klein Aleppo'.
«
»
19:00 Quest for the uncharted world
Een groep ecovrijwilligers en wetenschappers onder leiding van Evrard Wendenbaum gaat op ontdekking naar een van de meest ongerepte gebieden van Groenland, Renland. De ploeg doet ongelooflijke ontdekkingen.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Amerikaanse universiteiten halen de afgelopen weken het wereldnieuws. Er zijn protesten aan de gang tegen de oorlog in Gaza. De sfeer wordt alsmaar grimmiger en ondertussen zijn ook honderden studenten opgepakt.
«
»
20:40 Reyka
Het bewijsmateriaal van de schietpartij leidt naar één verdachte: Samuel Zwane. Hectors leven staat op zijn kop en hij wordt gedwongen de demonen uit zijn verleden onder ogen te zien wanneer zijn dochter bij een ongeluk verdrinkt.
«
»
21:35 Reyka
Reyka wordt opgesloten door de seriemoordenaar. Hector en Samuel doen er alles aan om haar op te sporen voordat Zakes haar vermoordt. Ondertussen bereikt Speelmans plan om Reyka te controleren zijn laatste stadium.
«
»
22:30 Furia
Ole en Brehme schakelen een versnelling hoger in hun angstaanjagende plannen en steken de grens over naar Duitsland. Asgeir werkt samen met de antiterreurcel om Ragna te redden en de extremisten te stoppen voordat ze opnieuw een aanslag plegen.
«
»
23:15 Sheryl
Dit is het portret van een unieke vertelster die alles heeft meegemaakt en gezien, maar nooit alles heeft verteld. Tot nu. Van een bescheiden begin tot uitverkochte wereldtournees, het leven van Sheryl Crow is op z'n minst buitengewoon te noemen.
«
»
00:50 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers