TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
15:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Tijdens elke sessie hoort het publiek vier halvefinalisten aan het werk. De eerste twee spelen een concerto van Wolfgang Amadeus Mozart, gekozen uit de concerti KV207 (nr. 1 in Bes), KV211 (n.2 in D) en KV218 (nr. 4 in D).
«
»
18:20 Quest for the uncharted world
Het bergmassief van Matarombeo op het Indonesische eiland Sulawesi is een van die gebieden die grotendeels onontdekt zijn, maar zeker ook beschermd moeten worden.
«
»
19:15 Sporza: Olympisch Kwalificatie Toernooi 3x3 Basketbal 2024
Verslag van de wedstrijden gespeeld op het olympisch kwalificatie toernooi 3x3 basketbal in Debrecen, Hongarije.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Zuid-Afrika, het queerparadijs, of dat is toch wat er gezegd wordt. We kennen de beelden van de jaarlijkse pride in Johannesburg. Zuid-Afrika is dan ook het enige land op het hele Afrikaanse continent waar LGBT-personen gelijke rechten hebben.
«
»
20:40 Face to Face
Holger Lang ontvangt een video-opname, waarop Christina, zijn protegé en potentiële erfgenaam, vermoord wordt. Holger begrijpt onmiddellijk het verband met zijn geliefde jongere broer Markus.
«
»
22:25 Furia
De undercovermissie staat onder druk. Er is een lek ontdekt binnen het federale ministerie van Binnenlandse Zaken. Hierdoor lopen de spanningen in beide kampen hoog op omdat ze weten dat één verkeerde beweging duizenden levens in gevaar kan brengen.
«
»
23:15 Mavis!
Haar familiegroep, de Staple Singers, inspireerde miljoenen en bracht met hun muziek de burgerrechtenbeweging op gang. Na zestig jaar zingen is de boodschap van liefde van de legendarische zangeres Mavis Staples nu meer dan ooit nodig.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers