TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 A&E After Dark
Een patiënt in Hull Royal Infirmary heeft een hartslag die meer dan het dubbele is van het gemiddelde. Een werknemer van een windmolenpark wordt door de kustwacht ingevlogen vanaf een schip in de Noordzee.
«
»
07:25 A&E After Dark
Een man is betrokken bij een motorbotsing met een hert. Een jonge patiënt lijdt pijn doordat zijn enkel de verkeerde kant op staat. Het team behandelt een man die van de trap is gevallen.
«
»
08:10 A&E After Dark
Een 64-jarige wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij op gereedschap voor het stoken van vuur is gevallen. Een 48-jarige man wordt binnengebracht nadat hij met een honkbalknuppel is geslagen en gebeten.
«
»
09:00 A&E After Dark
Het personeel van de nachtdienst wordt geconfronteerd met een oudere voetganger die is overreden door een motor, en verpleegster Leanne vreest dat zijn verwondingen levensbedreigend kunnen zijn.
«
»
09:45 A&E After Dark
Het personeel vecht om het leven te redden van een motorrijder die tegen een hekwerk is gereden. Ondertussen behandelt dokter Pon een patiënt die is overreden door een auto waarin ze zat, en dokter Joseph en verpleegster Emma behandelen Lisa.
«
»
10:35 Kinderen kopen een huis
Yvonne en Erik wonen met Lobke in het pand van hun voormalige cateringbedrijf. Yvonne en Erik willen verhuizen, maar Lobke geniet van de ruimte en wil niet weg uit het dorp. Het is de vraag of ze een plek kunnen vinden waar iedereen gelukkig is.
«
»
11:20 Blind Gekocht NL
Jessica, Jaap en baby Teun wonen in een krappe benedenwoning in Den Haag. Verhuizen is dan ook echt nodig. Maar in hun zoektocht naar een geschikte woning lopen zij steeds tegen problemen aan. Martijn en zijn team komen te hulp.
«
»
12:25 Blind Gekocht NL
Kelly en Ricardo wonen met hun zoontje in een eengezinswoning in Wassenaar. Zij zoeken een huis voor de toekomst, maar het maken van die grote beslissing verlamt hen. Ze hebben hun huidige huis verkocht en zoeken nu naar het perfecte nieuwe huis.
«
»
13:35 Blind Gekocht NL
Pien en Alex wonen met hun zoontje Nolan in een eengezinswoning in Nijmegen. Het stel leerde elkaar kennen tijdens de beroemde Vierdaagse. Ze zoeken al tijden naar een nieuwe woning, maar lopen tegen allerlei obstakels aan.
«
»
14:45 Blind Gekocht NL
Magda en Ronald vormen een fijn samengesteld gezin met Ronalds kinderen Tinka en Joeri en Magda's zoon Rocco. Ze wonen wel apart van elkaar en daar willen ze graag verandering in brengen. Martijn Krabbé en zijn team gaan op zoek naar hun ideale huis.
«
»
15:50 Zo Man Zo Vrouw
Deze week neemt Jani Kazaltzis een verrassingsduo onder handen.
«
»
16:35 Zo Man Zo Vrouw
Elke aflevering wordt een koppel onder handen genomen op het gebied van kleding en kapsel. Stylist Jani Kazaltzis staat de koppels bij en stelt een nieuwe kledingstijl voor. In deze aflevering: Margaux en Bram.
«
»
17:20 Zo Man Zo Vrouw
Alexandra en Michaël wonen in een voormalig rendez-vous-hotel en dat voelt een beetje spooky aan, voor mannen als Jani. Gelukkig vallen er geen lijken uit de kast, maar wel een pak bijzondere kledingstukken.
«
»
18:05 Zo Man Zo Vrouw
Stylist Jani Kazaltzis gaat op zoek naar koppels die een volledige restyling op modegebied nodig hebben. Jani leert de koppels wat zij beter kunnen dragen, hoe ze hun kleding beter kunnen combineren en neemt daarnaast ook hun kapsels onder handen.
«
»
18:55 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen behandelen onopgeloste problemen. Erika bespreekt de reactie van het publiek op haar boek. Lisa Rinna legt haar gedrag uit. Lisa Vanderpump, Kyle en Dorit bespreken hun vriendschap en er worden gevoelens gekwetst.
«
»
19:45 The Real Housewives of Beverly Hills
De emoties lopen op als Dorit en Teddi een jaar van misverstanden proberen op te lossen. Kyle onthult de verwoestende details van haar huisinbraak tijdens kerst en Camille Grammer zich bij de dames voegt en een onverwacht cadeau voor Andy meebrengt.
«
»
20:35 The Real Housewives of Sydney
Sally lanceert haar huidverzorgingslijn en Caroline krijgt verontrustend nieuws. Terwijl Krissy de spanning probeert de bedaren, komt Terry terug met een plan om Caroline op te vrolijken.
«
»
21:35 The Real Housewives of Sydney
De vrouwen arriveren in Tokyo, maar Krissy heeft naast haar Louis Vuitton-tas ook emotionele bagage meegenomen. Tijdens een sake-proeverij loopt de sfeer op als Krissy Terry beschuldigt van het negeren van hun vriendschap.
«
»
22:35 Open House: The Great Sex Experiment
Connor en Kirstie willen graag een man toevoegen aan hun relatie en ze willen dit proces beginnen met een trio. Chanice en Richardo willen hun relatie ook openbreken, maar ze krijgen te maken met een onverwacht probleem.
«
»
23:40 Open House: The Great Sex Experiment
Natalie en Tom twijfelen aan alles na wat intense intimiteit met Josh en Holly. Chanice en Richardo nodigen vijftien bewoners uit voor een orgie, maar Richardo wordt overweldigd door zoveel mensen die seks hebben in één kamer.
«
»
00:35 Pamela's Garden of Eden
Pamela begint aan een grote uitbreiding van haar geliefde rozen- en moestuin. Haar assistent, Jonathan, heeft de leiding over het project en voelt de druk om de tuin op tijd voor het plantseizoen op te leveren.
«
»
01:30 Pamela's Garden of Eden
Pamela, haar zonen en ontwerpster Paula maken een plan om nieuwe huisjes te bouwen in Arcady. Na jaren wachten krijgt Pamela eindelijk te horen of ze haar geliefde boothuis mag houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers