TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Superbuilder Guy
Guy en zijn team zetten alles op alles om het project in Nottingham tijdig op te leveren. Verder geeft hij ons opnieuw een exclusieve rondleiding doorheen enkele van zijn luxepanden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Spice Girls: how girl power changed the world
Een blik op het ontstaan van de Spice Girls in 1994 en hun pijlsnelle vlucht naar het sterrendom, alsook op wat hun 'girl power' betekende voor het feminisme.
«
»
13:00 Darts
Deze namiddag worden de eerste wedstrijden uit de tweede ronde afgewerkt.
«
»
17:05 Benidorm Bastards
Johan gooit hoge ogen met zijn elektrische rolstoel: zijn gele, gepimpte versie valt duidelijk op. En ook Gaston valt op bij de jeugd, hij heeft zijn elektrische rolstoel kunstjes geleerd.
«
»
17:30 America's Got Talent: Fantasy Team
Gastheer Terry Crews onthult wie Amerika heeft gekozen tot winnaar van AGT: Fantasy League en welk jurylid opschepperrechten krijgt als hun mentor in de twee uur durende finale met speciale gastartiesten.
«
»
19:00 Darts
Vanavond worden de resterende wedstrijden uit de tweede ronde afgewerkt.
«
»
23:00 Godzilla
Nadat de Franse overheid kernproeven uitvoerde in de Stille Oceaan, wordt in het Panamakanaal een uniek wezen gesignaleerd. Wetenschapper Niko Tatopoulos wordt opgeroepen om de gigantische, gemuteerde hagedis te onderzoeken.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers