TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:30 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:30 Hallo België!
Julien nodigt twee Afrikaanse dansers uit om te logeren. Roger is daar niet bepaald blij mee maar haalt ze toch in huis om een bierlevering niet kwijt te spelen.
«
»
17:10 Hallo België!
Roger is verkozen tot ondernemer van het jaar in Brasschaat. De televisie toont interesse in het maken van een portret, maar Roger denkt dat het om een één aprilgrap van Julien gaat.
«
»
17:50 Hallo België!
Tetske wil viool leren spelen. Na een privé-concert voor Julien, Lot en Marta gaat Roger per ongeluk op de oude viool zitten. Ko maakt Roger wijs dat het om een echte Stradivarius gaat en probeert zo een weekendje met Mirella te financieren.
«
»
18:20 Hallo België!
Tetske betrapt Ko met Trudy, een Duitse scharrel die hij heeft leren kennen op vakantie. Ko probeert wat te verzinnen en zegt dat Trudy een nichtje is van Roger. Ko chanteert Roger om Trudy bij hem te laten logeren.
«
»
18:55 Hallo België!
Roger wil de nieuwe burgemeester van Brasschaat worden. Hij krijgt onverwachte tegenstand van Julien. Marta en Lotje worden helemaal gek van de hoog oplopende wedijver tussen beide.
«
»
19:30 Bompa
De hele familie Vleugels is in rep en roer, omdat Sonja misschien zwanger is en er mogelijk een tweede kindje komt. De auto van Roger is gestolen en Bompa Lawijt kan zich moeilijk verstaanbaar maken.
«
»
20:00 Bompa
Achmed is door zijn vrouw aan de deur gezet en zoekt tijdelijk onderdak. Josée is bezorgd om Astrid en haalt de dokter erbij. Zij wil dat de arts ook Roger onderzoekt.
«
»
20:35 Bompa
Sonja en Leo hebben een rustig avondje gepland, maar dat duurt niet lang. André komt langs om gereedschap te lenen en stoot de vaas van tante Del om.
«
»
21:05 Bompa
André heeft per ongeluk de vaas van tante Del gebroken. Gelukkig is Bompa niet boos. Gebroken of niet, hij wil de vaas houden. Het huwelijk van Roger en Josée komt steeds dichterbij.
«
»
21:40 Bompa
Bompa gaat naar New York voor zaken. Roger is er niet gerust op, hij vindt Bompa te oud en wil het idee zo snel mogelijk uit zijn hoofd praten. Leo en Sonja besluiten ook mee te gaan naar Amerika.
«
»
22:15 The Golden Girls
Sophia heeft een bovenaardse ervaring en ziet haar overleden man in de hemel, terwijl hij stikt in een snoepje. Blanche is overstuur vanwege de verwoesting van haar grootmoeders plantage, en dus reizen de meiden naar Atlanta.
«
»
22:45 The Golden Girls
Een man die Blanche zich niet kan herinneren keert terug uit de Perzische Golf in de hoop dat ze de belofte nakomt die ze hem voor z'n vertrek gedaan zou hebben: dat ze helemaal van hem zal zijn.
«
»
23:15 The Golden Girls
De paus is in de stad en Sophia woont z'n dienst bij. Als ze z'n ring wil kussen, glijdt die van z'n vinger af. Rose is ervan overtuigd dat Miles iets voor haar achterhoudt en daarom geeft Blanche haar voor haar verjaardag een detective.
«
»
23:45 The Golden Girls
Sophia's pogingen om een man te vinden pakken verkeerd uit als de man die ze via een contactadvertentie ontmoet overal gevolgd wordt door z'n zus. Rose ontmoet een oud vriendje uit St. Olaf dat ze zich niet kan herinneren.
«
»
00:10 The Golden Girls
Een docent van Dorothy's middelbare school, op wie ze ooit verliefd was, neemt contact met haar op. Ze krijgen al snel een relatie en Dorothy is ervan overtuigd dat z'n gevoelens oprecht zijn. Rose organiseert een talkshow.
«
»
00:40 All Saints
Terri moet een openhartoperatie ondergaan om te achterhalen of de tumor kwaadaardig is.
«
»
01:35 All Saints
Het medisch team van afdeling zeventien krijgt zijn vuurdoop op de spoedafdeling. Frank Campion zwaait hier de plak en hij voert een nultolerantiebeleid.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers