TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
08:56 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
11:55 Sporza: Paralympische Spelen Parijs 2024
Programma rond de Paralympische Zomerspelen in Parijs.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:00 Sporza: Paralympische Spelen Parijs 2024
Programma rond de Paralympische Zomerspelen in Parijs.
«
»
17:55 Danny and the Americans
Danny Ghosen gaat op pad met de mannen van Urban Saddles in Los Angeles. Zij trekken op paarden de buurten van L.A. in om jongeren te behoeden voor het verkeerde pad en uit de handen van beruchte gangs te houden.
«
»
18:10 Mystères d'archives
September 1960 in New York. Vertegenwoordigers van meer dan negentig landen zullen deelnemen aan de vijftiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Maar niet iedereen is welkom.
«
»
18:35 Dynasties
Het Atlasgebergte in Marokko vormt het decor van een gewelddadige machtsstrijd tussen maar liefst tien mannetjesberberapen. Het mannetje Mac komt als overwinnaar uit de strijd. Hij is sterk maar onervaren.
«
»
19:25 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
In 2014 ontplooit de Islamitische Staat zich als de meest beruchte terreurbeweging van deze eeuw. Tien jaar later trekt Rudi Vranckx naar Syrië en Irak. Rudi ontdekt dat de sporen van het verleden nog steeds tastbaar zijn. Maar er is ook hoop.
«
»
20:35 Conviction: The Case of Stephen Lawrence
Dertien jaar na de racistische moord op Stephan Lawrence blijven zijn ouders vechten voor gerechtigheid. Hoofdinspecteur Clive Driscoll haalt het dossier vanonder het stof.
«
»
21:20 Line of Duty
Tijdens het verhoor van Jo Davidson komt er belangrijke informatie naar boven, en komt Jo voor een onaangename verrassing te staan. Na de vondst van de vermoorde Marcus Thurwell spitst het onderzoek zich toe op de vraag wie de Vierde Man is.
«
»
22:20 Huss
Een golf van inbraken veroorzaakt een ravage in een welvarende wijk in Göteborg. Tijdens een patrouille worden Katarina en Robert gegijzeld wanneer ze de gewelddadige overvallers in een gezinswoning betrappen.
«
»
23:10 The missing heiress
Op de Promenade des Anglais in Nice woedt in 1977 een oorlog tussen twee casino's: het Palais de la Méditerranée, dat de Riviera beroemd heeft gemaakt, en het blitse, gloednieuwe Ruhl.
«
»
00:05 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers