TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 The Walking Dead
Na alle recente gebeurtenissen, biedt een lichte omweg wellicht de oplossing die de groep nodig heeft.
«
»
02:40 The Walking Dead
De groep zit er doorheen door het leven op verschillende plaatsen, maar ze moeten door, ondanks de vele veranderingen die ze hebben moeten doorstaan.
«
»
03:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
04:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
04:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:40 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in Inglewood, Californië. Een ambitieuze Barry arriveert zelfverzekerd op zijn motor. Jarrod en Brandi hopen de nieuwe kopers te misleiden. Ivy neemt een grote gok bij een opslagruimte. Herb en Mike vinden iets bijzonders.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank gaan naar Californië met een klassieke Indiaanse motor. Ze willen een deal sluiten met Bobby Green, de eigenaar van een geweldige motorzaak in Los Angeles.
«
»
06:45 American Pickers
Mike en zijn jongere broer Robbie kijken rond op een bergingswerf in Idaho in de hoop te bewijzen dat twee Wolfes beter zijn dan één. Ze graven door bergen rommel om een Rolex en een bord van General Tire te vinden.
«
»
07:45 American Pickers
Frank is verzot op een zeldzame Harley Davidson die hij vindt in een verborgen pand in Californië.
«
»
08:40 Shark Tank
Een schoonheidsproduct speciaal gemaakt voor vrouwen met krullend haar. Een unieke draai aan yoga met hulp van een verrassende bron. Een product om in het openbaar te douchen met privacy.
«
»
09:35 Shark Tank
Een oplossing tegen telemarketeers en oplichters. Een 3D-printer voor kinderen om speelgoed te maken. Een online platform voor kinderen om geld te sparen. Ethisch verantwoord vlees bestellen.
«
»
10:35 Shark Tank
Ondernemers introduceren een jacuzzi tegen pijntjes. Als ouders een beloningssysteem voor kinderen pitchen, nemen de kinderen het over. Een apparaat voor de mooiste foto's met je beste vriend of vriendin.
«
»
11:25 Shark Tank
Natuurlijke lekkernijen om zelf te maken, een product voor vrouwen met krullen, een unieke variant op yoga met behulp van een bijzondere bron, en een product om ongezien in het openbaar te douchen.
«
»
12:20 Shark Tank
Een sociaal interactief spel, een op maat gemaakt huishoudelijk product dat de veiligheid waarborgt, een herbruikbaar apparaat om flessen leeg te maken en een gezond alternatief voor frisdrank.
«
»
13:15 Storage Wars
De kopers bezoeken Orange, Californië. Ivy Calvin komt interessante verzamelobjecten tegen in een vuilnisbak. Jarrod en Brandi zijn erop gebrand om winst te maken, terwijl ze een opslagruimte weten op te kopen.
«
»
13:45 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in Rancho Cucamonga in Californië. Barry komt te laat aan bij de festiviteiten. Jarrod en Brandi krijgen een kleine set gereedschappen in handen. Mark hoopt ondertussen dat een grote printer hem veel winst gaat opleveren.
«
»
14:10 Storage Wars
De bieders hopen rijk te worden in Long Beach, Californië. Jarrod komt op tijd om Brandi's aankoop te beoordelen. De aankoop van Brandon en Darrell kan een aardige winst opleveren.
«
»
14:40 Storage Wars
De profiteurs keren terug naar Lancaster. Darrell en Ivy nemen het tegen elkaar op. Barry ontdekt kommen die een zeer kalmerend effect hebben, terwijl Jarrod en Brandi dj-apparatuur vinden.
«
»
15:05 Storage Wars
In Placentia, Californië, doen Jarrod en Brandi een aankoop die de weegschaal in hun voordeel doet doorslaan. Rene en Casey kopen een lading bagage. Darrell scoort wat hij denkt dat tandheelkundige apparatuur is.
«
»
15:35 Station 19
De toekomst van Sullivans carrière staat op het spel nu zijn disciplinaire hoorzitting op gang komt. Ben, dr. Richard Webber, Emmett Dixon en voormalig brandweercommandant Dixon worden opgeroepen om te getuigen.
«
»
16:20 Station 19
Het team reageert op een moeilijk huiselijk geschil met een zwangere vrouw. Ondertussen worstelt Travis om om te gaan met een familiecrisis. Maya en Carina's relatie blijft groeien.
«
»
17:15 Station 19
Andy en Sullivan vinden een manier om contact te houden. Daarnaast wordt Ben met een verlies geconfronteerd en groeien Jack en Inara naar elkaar toe. Ondertussen komt het team buiten dienst in actie om een moeder in nood te helpen.
«
»
18:10 Station 19
Carina en DeLuca zitten Opal achterna, de vrouw die verdacht wordt van sekshandel. Ondertussen maakt Maya Andy verantwoordelijk voor de jaarlijkse inspectie en Dean en Vic worstelen met de traumatische arrestatie van Dean.
«
»
19:05 Station 19
Bij een sekte-bijeenkomst staat de leider op het dak te dansen en beweert dat hij kan vliegen. Travis krijgt een verrassingsbezoek van zijn vader en Dean neemt een moeilijke beslissing, die zijn loopbaan kan beïnvloeden.
«
»
20:00 Chucky
Chucky's complexe motivaties worden onthuld. Tiffany wordt berecht voor de moord op Jennifer Tilly.
«
»
20:55 Chucky
Jake, Devon en Lexy infiltreren een feest om Chucky te stoppen. Maar de pop heeft andere plannen.
«
»
21:55 Law & Order: Special Victims Unit
Velasco vraagt Benson hem te helpen drie meisjes uit zijn woonplaats te vinden die het slachtoffer zijn geworden van mensenhandel en naar New York City zijn gesmokkeld.
«
»
22:45 Law & Order: Special Victims Unit
Rollins en Fin onderzoeken een aanval in Kentucky die een opvallende gelijkenis vertoont met die van een slachtoffer dat in Central Park is gevonden. Benson ontvangt informatie die de zaak op zijn kop zet.
«
»
23:40 Resident Alien
In een poging informatie te verzamelen over de Grey aliens brengt Harry Asta in gevaar.
«
»
00:35 Resident Alien
D'Arcy voegt zich bij Harry's missie en Kate voelt zich steeds ongemakkelijker in haar eigen huis.
«
»
01:30 Nancy Drew
Nancy's hoop om haar geboorteplaats te verlaten om te gaan studeren, zal worden ontspoord door deze nieuwkomer, en haar lot zal verstrengeld raken met dat van haar grootste vijand tot nu toe.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers