TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Vienna Blood
Een Hongaarse gravin verdrinkt in haar bad in een luxe hotelsuite. Het lijkt op zelfmoord. Terwijl haar psychoanalyticus Max Liebermann kritisch wordt bekeken, werkt Oskar samen met Max om de zaak op te lossen.
«
»
03:20 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
04:15 Silent Witness
Terwijl de bewijzen tegen de beschuldigde agent zich opstapelen, ontstaat er onenigheid binnen de lokale rechercheafdeling. Het Lyell-team brengt corruptie en verraad binnen de plaatselijke politie aan het licht, met dodelijke gevolgen.
«
»
05:10 Grantchester
Als een parochielid van Will dood wordt aangetroffen, blijkt hij zijn parochianen een stuk minder goed te kennen dan hij dacht. Will en Bonnie groeien ondertussen steeds meer naar elkaar toe.
«
»
06:00 Rosemary and Thyme
Wanneer Rosemary Boxer en Laura Thyme elkaar na een verdacht dodelijk verkeersongeval bij toeval ontmoeten in het huis van de rijke zakenman Daniel Kellaway, ontdekken dat ze meer delen dan alleen een passie voor tuinieren.
«
»
06:50 Rosemary and Thyme
Wanneer Rosemary en Laura aan de slag gaan om een wilde tuin te creëren op het landgoed van rockster Nev Connolly, stuiten ze op botten van een renpaard en van een jonge vrouw.
«
»
07:45 Father Brown
Kembleford maakt kennis met rock-'n-roll wanneer een groep motorrijders het dorp op zijn kop zet.
«
»
08:30 Father Brown
Hoofdinspecteur Sullivans droom om Kembleford te verlaten, spat uiteen wanneer hij wordt gearresteerd voor het bezit van gestolen goederen. Om het leven van Mrs. Devine te redden, zal hij schuld moeten bekennen.
«
»
09:15 Beyond Paradise
Inspecteur Humphrey Goodman en Martha beginnen aan een nieuw avontuur wanneer ze Londen voor Devon verruilen. Humphrey krijgt in zijn eerste zaak te maken met een ongewone hoofdverdachte: een zeventiende-eeuwse heks.
«
»
10:15 Beyond Paradise
Humphrey en zijn team staan voor een raadsel wanneer een heel gezin op mysterieuze wijze verdwijnt. Martha is druk met de opening van haar café, maar wanneer er iemand uit haar verleden opduikt, raakt ze van slag.
«
»
11:15 Inspector George Gently
Een man wordt dood gevonden in een Turks bad. Het wordt al snel duidelijk wie de moordenaar is: ex-soldaat Scott Tanner. Het motief daarentegen is onduidelijk, want iedereen beschrijft Tanner als een zachtaardige man die geen vlieg kwaad kan doen.
«
»
12:45 Hope Street
Concepta keert terug naar Port Devine. Ze negeert het feit dat ze niet Finns biologische moeder is en doet alsof er niets is veranderd. Het is echter de vraag of Finn daarmee kan leven.
«
»
13:30 Midsomer Murders
Barnaby krijgt een moeilijke opdracht: hij moet de moord oplossen op een jonge kunstenares die vermoord werd volgens een modus operandi die beschreven staat in een roman van een bekende schrijver.
«
»
14:20 Midsomer Murders
Barnaby krijgt een moeilijke opdracht: hij moet de moord oplossen op een jonge kunstenares die vermoord werd volgens een modus operandi die beschreven staat in een roman van een bekende schrijver.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Twee hockeyspelers hebben een handgemeen in de kleedkamer, waarbij een van hen een hoofdwond oploopt. De gewonde hockeyer gaat niet mee voor een biertje na de wedstrijd en wordt later dood aangetroffen met een tweede hoofdwond.
«
»
16:05 Murdoch Mysteries
Met Kerstmis ontmoet Murdoch een man die beweert te weten wanneer misdrijven zullen plaatsvinden omdat hij met een tijdmachine de toekomst heeft bezocht. Murdoch gelooft hem niet en gaat op zoek naar een wetenschappelijke verklaring.
«
»
17:00 Death in Paradise
Een feest wordt stopgezet wanneer er in de groep iemand vermoord wordt met een ijspriem. Richard Poole is toevallig een van de gasten op het feest. Een nieuwe Britse detective komt aan op het eiland.
«
»
18:00 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team onderzoeken een moord op een filmset. Ze zijn zeer geschokt als ze erachter komen dat het verkeerde slachtoffer gedood is. Er start een race tegen de klok om de moordenaar te vatten voor hij weer toeslaat.
«
»
19:00 Death in Paradise
De moord op een gigolo brengt detective Goodman en zijn team in contact met de sociale elite van Saint-Marie. Fidel moet bij het onderzoek zijn verleden onder ogen komen.
«
»
20:00 The Famous Five
Het leven van George Barnard komt op zijn kop te staan wanneer ze met zijn nicht en twee neven op zoek gaat naar een schat. Ze moeten het opnemen tegen een meedogenloze vijand die de wereld wil veranderen.
«
»
21:00 Unforgotten
Sunny begeeft zich naar een stortplaats in Haringey, waar in een afgedankte vrieskist een lijk zonder hoofd is gevonden. Cassie is ondertussen met ziekteverlof en wil niet terugkomen voor de laatste drie maanden tot haar pensioen.
«
»
21:55 Unforgotten
Tijdens het onderzoek ontdekken Sunny en Cassie dat vier tegelijk afgestudeerde politieagenten iets met de zaak te maken zouden kunnen hebben, en enkele van hen zijn nog werkzaam bij de politie.
«
»
22:50 Silent Witness
Jack raakt betrokken bij een complexe zaak, waarbij hij tegenover zijn vroegere mentor komt te staan. Door de hechte band tussen de betrokken agenten wordt het een lastige zaak waarin niets is wat het lijkt.
«
»
00:00 Silent Witness
Terwijl de bewijzen tegen de beschuldigde agent zich opstapelen, ontstaat er onenigheid binnen de lokale rechercheafdeling. Het Lyell-team brengt corruptie en verraad binnen de plaatselijke politie aan het licht, met dodelijke gevolgen.
«
»
01:00 New Tricks
Het team onderzoekt de moord op een privédetective, die in zijn huis neergestoken werd. Om de moord op te lossen moeten ze de laatste drie onderzoeken van de man doorspitten.
«
»
01:55 Midsomer Murders
Als een inspecteur van de sociale dienst dood in de rivier gevonden wordt, onderzoekt Barnaby de zaak. Hij heeft al snel een aantal verdachten, die allemaal een aanvaring met de man gehad hebben.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers