TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
06:10 Nurdys
Het nijlpaard en de krokodil besluiten verstoppertje te spelen tussen de oude pyramides.
«
»
06:15 Hallo K3
De dames vinden hun eetgewoonten te weinig gevarieerd. Josje beslist daarop dat zij eens een keertje zal koken. Maar dan blijkt dat ze zelfs niet weet hoe het gasfornuis werkt. Marcel moet op zijn petekindje babysitten.
«
»
06:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een broodjeszaak wordt overvallen. Koen en Patrick moeten Barry inzetten om de overvaller te overmeesteren. In het tumult verdwijnt de rugzak met de buit echter spoorloos.
«
»
07:05 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:30 Lego Masters
De acht duo's krijgen hun eerste opdracht. Ze worden meteen flink aan het werk gezet. In vijftien uur moeten ze een manshoog bouwwerk opleveren waarvoor ze al hun bouwskills én fantasie en creativiteit moeten inzetten.
«
»
08:40 Tarzan en Jane
Nadat het vuur is opgelost, komen Tarzan, Jane en de graaf nog meer sabotagedaden tegen rond het landgoed van Greystoke. Ze ontdekken ook dat iemand gevaarlijke pesticiden naar de biologische boerderij Greystoke in Schotland heeft gesmokkeld.
«
»
09:05 Maya de Bij
Ben is geschrokken van Igor de oorworm en heeft zijn mestbal achtergelaten. Maya gaat op zoek naar de bal en valt uit een boom. Ben en Willy gaan haar zoeken, doodsbang voor de gevaarlijke oorworm.
«
»
09:20 Slisse & Cesar
Slisse kan het werk niet meer alleen aan. Daarom besluit hij een secretaresse te nemen.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Nicholas
Nicholas Arnst gaat terug naar de plek waar het voor hem allemaal begon: de straat. Daar goochelt hij met wie dan ook zijn pad kruist en met alles wat voorhanden is.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 De Schaal van Pascale
In deze eerste aflevering lopen de emoties meteen hoog op. Dit is onder andere met deadlinestress in de groep, de eerste barsten en tranen, maar ook grote ogen van verwondering bij de juryleden.
«
»
14:55 Brasserie Romantiek
Op valentijnsdag wordt Pascaline door haar minnaar meegenomen naar Buenos Aires, Rose vertelt haar man dat ze een affaire heeft en Mia staat op het punt om zelfmoord te plegen, maar wordt versierd door een ober.
«
»
17:10 Nicholas
Nicholas verbluft opnieuw mensen met zijn magische goocheltrucs. Zo doet hij een kaartentruc waarbij hij Bart De Wever volledig in de war brengt en voert hij een spectaculaire truc uit met snowboarder Seppe Smits.
«
»
18:15 Viva Vermeire
Het intellectuele zwaargewicht Jacques Vermeire zwengelt onze kennis aan en neemt ons mee op een odyssee doorheen de kunsten. Wie niet mooi is moet slim zijn, en het is in één oogopslag duidelijk dat Jacques vooral in zijn IQ geïnvesteerd heeft.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
Een overzicht van de 25 natste momenten die ooit te zien waren op VTM.
«
»
20:30 The Lost City
De teruggetrokken schrijfster Loretta Sage schrijft over exotische oorden in haar populaire avonturenromans met een knap covermodel, Alan. Terwijl ze op tournee is om haar nieuwe boek te promoten wordt ze ontvoerd door een excentrieke miljardair.
«
»
22:45 The Equalizer
Een ex-geheimagent heeft zijn eigen dood in scene gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Hij komt in de problemen wanneer hij het leven van een jonge prostituee probeert te redden.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers